Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olur tabi srp ta yeni düşük yaptı moral olur iyi düşünmüşsün
yanlız ben ne yapıcam kırmızılar gelmedi gelirse eğer tefriciyeleri
kirliyken okumuş olucam arkadaşların içine sinermiki ben açıkçası kendime bile okumam öyleyken kaç tane alsam bynkutluaya da okumak isityodum

canım memişlerim benden daha gergin inanki

nazraca canım sen hepimizden daha sabırsız çıktın bu stres iyi değil rahat ol hayırlısı olsun
az kaldı zaten düşünme bu kadar herşey olacağına varır canım benim ......
sevdam bu kızlar çok geveze kocişleri yatırıp gece kuşu gibi oturuyolar sonra oku oku bitmiyo.. evet canım bende pembiş olucam artık birde şu profile resim falan eklemeyi bilsem tam kokoş olucam ama hiç anlamıyorum nasıl oluyo ...
leydim günaydın hoşgeldin

zuhalcim bilmiyorumki arkadaşların içine sinermi bilmiyorum ama nevo arkadaşımız okuyordu büyük bi ihtimalle oda ya fitil yada jel kullanıyordu ama o hergün namazınıda kılıyordu oturarak

canım memişlerim benden daha gergin inanki

bilirim canım benimde öyleydi okadar irileşti gerildi sertleştiki ama süperdi delikafadulden
kullanılan ilaçlardan da kaynaklanıyo canım kasık bölgende hassaslaşma olabilir göğüs şişebilir ama en önemlisi o karıncalanma ve batma çok iyi inşallah sonucuda güzel olacak.Benim o karıncalanma sadece 5 gün sürdü sadece sende devam etmesi çok iyi :lepi:

ipek bu arada nasılsın canım varmı bir gelişme adet olacağına dair bir belirtin yoktur umarım

zuhalcim bilmiyorumki arkadaşların içine sinermi bilmiyorum ama nevo arkadaşımız okuyordu büyük bi ihtimalle oda ya fitil yada jel kullanıyordu ama o hergün namazınıda kılıyordu oturarak

Abdestinin bozulduğunu sanmıyorum canım ilaç sonuçta o ama tabi okunacak arkadaşlar ne der bilemem

kızlar burda şimşekler çakıp duruyor bizim pc ye zarar vermeden kapatayım az önce bir çaktı çakmasıyla beraber pc i kapandı

caım ana sayfa yazan yerde onun yanında kullanıcı paneli var orası sana ait bir yer oraya gir kullanıcı avatarı diye biryer var oradan ister pc de kayıtlı olan bir resmi ekle ya netteki uzantıyı ekle yada oradaki hazır resimleri kullan canım anlamazsan yardımcı olurum

özür sayılıyomuş diye duydum ama test günümden sonra başlıyım emin değilim çünkü benimde içime sinmez güzelim ben yinede sorayım dedim

canım dediğin gibi en önemlisi kasıktaki faaliyetler göğüs şişmesini ilaçlar yapıyo o kadar çabuk göğüsler etkilenmezki kasıklardaki karıncalanma batmanın devam etmesi en iyisi

ipek bu arada nasılsın canım varmı bir gelişme adet olacağına dair bir belirtin yoktur umarım

yok canım herhangi bir belirtim falan normalim

haklısın canım biraz unutabilsem kafam konuşmasa biraz rahatlıycam inan

tamam canım bakarım anlamazsam sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…