[sıze="2"]
canım o arkadaş girdiği zaman banada okurmusun diye rica etmişti ama pek uğramıyor buraya onu şimdilik eliyelim ozaman yerine srp16 arkadaşımız koymak istiyorum
yane liste şöyle olsun
1.bynkutluay...
2.fsdedp..
3.srp16..[/sıze]
evett yaa nevomm geç söylemiş dua olayını yoksa bizde yapardık gerçi onada arkadaşı söylemiş demekki oda geç duydu..
nazracamm bu kadar kendini dinleme stres yaparsın çok fazla oluruna bırak ve güzel sonuç alacağına inan gerisini Rabbime bırak canım benim yoksa çok gerilirsin
günaydın arkadaşlar ben geldim[/QUOTE]opuyorumnanak
canım memişlerim benden daha gergin inanki
arkadaşlar eğer isterseniz bende tefriciye okurum. benim de bi katkım olursa sevinirim.:kedi::kedi:
zuhalcim bilmiyorumki arkadaşların içine sinermi bilmiyorum ama nevo arkadaşımız okuyordu büyük bi ihtimalle oda ya fitil yada jel kullanıyordu ama o hergün namazınıda kılıyordu oturarak
nazraca canım sen hepimizden daha sabırsız çıktın bu stres iyi değil rahat ol hayırlısı olsun
az kaldı zaten düşünme bu kadar herşey olacağına varır canım benim ......
sevdam bu kızlar çok geveze kocişleri yatırıp gece kuşu gibi oturuyolar sonra oku oku bitmiyo.. evet canım bende pembiş olucam artık birde şu profile resim falan eklemeyi bilsem tam kokoş olucam ama hiç anlamıyorum nasıl oluyo ...
leydim günaydın hoşgeldin
özür sayılıyomuş diye duydum ama test günümden sonra başlıyım emin değilim çünkü benimde içime sinmez güzelim ben yinede sorayım dedimzuhalcim bilmiyorumki arkadaşların içine sinermi bilmiyorum ama nevo arkadaşımız okuyordu büyük bi ihtimalle oda ya fitil yada jel kullanıyordu ama o hergün namazınıda kılıyordu oturarak
bilirim canım benimde öyleydi okadar irileşti gerildi sertleştiki ama süperdi delikafadulden
kullanılan ilaçlardan da kaynaklanıyo canım kasık bölgende hassaslaşma olabilir göğüs şişebilir ama en önemlisi o karıncalanma ve batma çok iyi inşallah sonucuda güzel olacak.Benim o karıncalanma sadece 5 gün sürdü sadece sende devam etmesi çok iyi :lepi:
ipek bu arada nasılsın canım varmı bir gelişme adet olacağına dair bir belirtin yoktur umarım
haklısın canım biraz unutabilsem kafam konuşmasa biraz rahatlıycam inannazraca canım sen hepimizden daha sabırsız çıktın bu stres iyi değil rahat ol hayırlısı olsun
az kaldı zaten düşünme bu kadar herşey olacağına varır canım benim ......
sevdam bu kızlar çok geveze kocişleri yatırıp gece kuşu gibi oturuyolar sonra oku oku bitmiyo.. evet canım bende pembiş olucam artık birde şu profile resim falan eklemeyi bilsem tam kokoş olucam ama hiç anlamıyorum nasıl oluyo ...
leydim günaydın hoşgeldin
caım ana sayfa yazan yerde onun yanında kullanıcı paneli var orası sana ait bir yer oraya gir kullanıcı avatarı diye biryer var oradan ister pc de kayıtlı olan bir resmi ekle ya netteki uzantıyı ekle yada oradaki hazır resimleri kullan canım anlamazsan yardımcı olurum
bugün sohbet e gidicem eve döndükten sonra okuyabilirim . kime niyet edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?