Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayırlı günler tontişlerimm nasılsınız?
ipekkk abla inşallah adet ağrısı değildir o
nuruna kurban olduğum rabbim hamiş olduğun haberini vermeyi nasib etsin

evet ya rüyalardada olurya konuşmak istersin konuşamazsın onun gibi bi şey :jeyyar:

yaa bu jolita varyaa ne anasının gözüü haa :roflol: hiç sevmemm aslındaa o yokkken konuşayımm rahatlıkla lülülülülülü hihoyyyt
hehehhhuhuhu ne gıcık bir durumm :roflol: jolita kşam gelince hıncını alır naniknanik

kışlar ben bugün hiç iyi değilim kocişim sanırım bana küstü

bide bugün dedemin 40 ı çıktı gizli gizli ağlıyom

kışlar ben bugün hiç iyi değilim kocişim sanırım bana küstü

bide bugün dedemin 40 ı çıktı gizli gizli ağlıyom

hoşgeldin canım neden küstü eşin naptın kii..bende dün akşam barıştımm bende küstürmüştümm boshayallersmile

başın sağolsun herşey Rabbimden huzura kavuştu diye düşün dua et deden için bilmiyorumkismile

ayy astı suratı gitti hediye yüzünden sanırım ağır konuştum herhalde.

Allah razı olsun ablacımm öyle Rabbimin duzura kavuştu çok hastaydı.

kızlar bubün hepimiz için yasin ve biraz Kuran okudum Rabbim kabul eder inşallah.

canım başın sağolsun güzel bi abdest al yasin oku dedeciğine allah rahmet eylesin
kocişine ne yaptın anlat bakalım

okudum ablacımm çokk şükürr Rabbim kabul eder inşallah abdestim var birazdan yine okucamm.

ya abla hiç sorma hediye hediye diye başının etini yedimm biraz abarttım herhalde ne söylediğimi de bilmiyoom ağır konuştum herhalde hiç sorma 2 gündürr böle

kız hediye için kocişin kalbi kırılırmı ama oluyo işte bazen sıkıntımızı nereden çıkarıcağımızı bilmiyoruz
neyse akşam geldiği zaman alırsın gönlünü dualarınıda allah kabul etsin

hadi bakalım ipeğim..güzel haberleri bekliyoruz....
canım başın sağolsun..rabbim sabır versin....

kızlaaar son üç adet tarihime göre benim günüm geçmiş 6 şubatta olmam gerekiyomuş

ayyy ipeğimm heyecan yaptımm yaaa delikafadulden testin yokmu yapsana bugünnn hihoyyyt baya geçmiş kız hiçte demiyonn vallaa :bbo: heyecan yaptımmm vallahiiii :CüvCüv:

Aminnn ablacımm. ya kırdım içime dert olduu garibimin kaç gündür burnundan getiriyom sinirimi sıkıntımı ondan alıyom doğru düzgün dışarıya çıktığımda yokk zaten. offfffffffffff offfffffffffffff

ayyy ipeğimm heyecan yaptımm yaaa delikafadulden testin yokmu yapsana bugünnn hihoyyyt baya geçmiş kız hiçte demiyonn vallaa :bbo: heyecan yaptımmm vallahiiii :CüvCüv:

sevdam bilmiyorumki ben bu kadar geçtiğini en son 10 ocak 17 aralık 16 kasım adet tarihlerim kasımda aşılama yapıldı 17 sinde sonuç alıcakken 16 kasımda adet oldum sonra aralıkta 17 sinde geldi şimdi ocaktada aşılama sonrası 10 ocakta olunca ona göre ben 10 veya 11 şubatta olurum diyodum bir hesaplatım 6 şubat diyo bilemedimki 6 şubata güvensemmi güvenmesemmi test yapıp tek çizgi görmekten korkuyorumkasık ağrım ara ara bıçak saplaması şeklinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…