Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çiğdem ayşe günaydınlar

çiğdem eve geçip kendime geleyim resim çekip göndericem dedim ben de yok yapma iyi olduğunu biliyoruz şükür hele bir 40 nız çıksın ondan sonra dedim canım.bu arada elbiselerle birlikte kızı 3100 gr mış maşallahh yani zayıf falan değil

ben tüp bebek tedavim tutuğunda

hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hatta böğre böğüre
sonucu aldığımda yannızdım ilk annemi aradım kadına bişey söyleyemiyorum sadece anne dediğimi anlıyor
telefonda bana nasıl bağırıyordu ne oldu tutmadımı diye tabi ben ne tutdu diyorum ne tutmadı 10 dk.ya yakın telde ağladım sonra yok tutdu dedim oda benimle ağlıyordu
rabbim oduyguyu sizlerede yaşatsın tabi sonunuz bana benzemesin
çünkü aynı durumu yine telefonda annemle yaşadık busefer kaybediyorum diye
bunu seyhan hamile olursak gülermiyiz aylarmıyız bilmem dediği için yazdım bu soru bana yaşadıklarımı hatırlattı

selam hatunlarrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzzz

bak ya nurcik nasılda inanmış yazık sevoya ağlıycakmış nerdeyse
çiğdemimm çok kötüsün heralde canım ilaç al olmazsa thylot felan varya onlarda iyi gelir canım

canım benimm inşallahh yeniden hamile kalıp yeniden o güzel haberi vereceksin bu sefer sorunsuz şekilde kucağına alacaksın inşallahh

maşallah bebişimizee:))
bende sabah aradım sevon tebrik ettim ama kilosunu felan sormamıştım çok güzel maşallah:)
evet acelesi yok kendileri bir düzene girip 40 larını çıkarsınlar sonra görürük çirkininii:))))

mennn geldim kızlarr tubişi çok merak ediyorummmmm görmek istiyorum
paptya hoşgeldin iyiyim griple boğuşuyorum sen napıyorsun
hoş buldum çiğdem
geçmiş olsun kayınvalidene müjdeleseydin

merhaba seyhan
bencede tuğba kırkı çıkınca resimlesin
maşallah korkup duruyordu zayıf olacak diye üç kilo gayet iyi zaten normal kilo o aralar değilmi

inşallah bir dahaki tedavin son tedavin olur canımm
ben deli gbi olurum heralde kedimi hiç düşünemiyorum(((

slm laracım

evett laracımm kandırdıı benii duygularımla oynadıı ((

çiğdem çok mu kötü oldun bencede bişeyler iç ozaman

canım benimm inşallahh yeniden hamile kalıp yeniden o güzel haberi vereceksin bu sefer sorunsuz şekilde kucağına alacaksın inşallahh

inşalah inşallah rabbim büyük hazinesinde bol hayırlısıyla bizlerede nasip edecek
ama önce senden ve şifadan nurcandan bekliyorum bu hayırlı haberi
çok umutluyum sizlerden

inşallah bir dahaki tedavin son tedavin olur canımm
ben deli gbi olurum heralde kedimi hiç düşünemiyorum(((

inşallah arkadaşım inşallah rabbim sizlerinde hasretini sonlandırsın inşallah
bidaha tedaviye başlamaya hiç cesaretim yok ama yaptırırsam son olur inşallah yavrumu kucağıma alabilirim inşallah
eminim sizlerde benim gibi olursunuz diliniz tutulur gözünüzden akan yaşlar üzerinizi ıslatır

inşalah inşallah rabbim büyük hazinesinde bol hayırlısıyla bizlerede nasip edecek
çok umutluyum sizlerden

((((((( benden umutlu değilmisin papatya bende başlıcam onlala birlikte

sevomm üzülme sen sende öcünü alırsın birgün:))

maşallah kilosu çok iyiiii iiyi demişsin ablacım bencede 40 çıkıncaya kadar kendine bi gelsin hele dediğin gibi iyiler ya şükür bunaaa

neler içiyorum nelerr banamısın demiyor şimdi gözlerim o kadar kötü ki resmen çeşmee akıyor mübarek ekrana zor bakıyorum yazıyorum sonra alışıyor

müjdeledimmmm ayyy geçmiş olsun sende mi hasta oldun dediiiiii artık sevindi mi üzüldü mü bilmemmmmmm

slm laracım

evett laracımm kandırdıı benii duygularımla oynadıı ((

çiğdem çok mu kötü oldun bencede bişeyler iç ozaman

ablacım ne yapacağımı şaşırdım ama nane limon kaynatmadım acaba iş yerimizde market var gidip nane bal alssam iş yerimd eiçsem nasıl olur izin alsam evde dursam daha çok hasta olurum gibime geliyor sabah ki işleri teslim ettim şimdi yeni işler geldii

eğer dün olduysann dediğin gibi 1 ocak diğeride 28 ocak oluyo
benimkide 6 ocak 1 şubat

gecenin bir körü olmuşum sevo :)yatmadan ped takmıştım kahverengi lekelenmem olunca

bugünden hesaplamıştım ben neyse aramızda pek fark yok
bu arada konuştuk eşimle ocağın ilk haftası olmasın dönem sonu olduğu için sınavlar olacak izin almak zor olur dedi tamam dedim bende yane ocağın sonunda başlıyoruz hayırlısyla ,ben senden bir kaç gün önce gidiyorum :))
haa bu arada dün sordum ama gözünden kaçtı galiba..bir oda da kaç kişi kalıyor ?acaba üçümüze bir oda denk gelirmi yada istesek verirlermi bir odayı bize :))))

bencede canım

evet canım ne olur ne olmaz koymaması daha iyi. evet kilosu gayet iyi canım zaten şimdi hızla daha da kilo alır

çok umutluyum sizlerden

inşallahh canım sizlere güzel haberler veriririzzz valla bu sefer bende umutluyum nedendir bilmem ama içimi ferah tutuyorum :))) bu sefer hep pozitif düşünücem bakalım inşallah sonucuda öle olur hepimizin

kızlar bişey diyimm size papatya el değmemiş topraklar diyince aklıma geldi:) ben hala kızım yani bozulmadı hakketten el değmemiş toprak gibiyim bazen diyorum eşime değerimi bil hergün yanında bir çıtır yatıyorr:)))):))))))

inşallah kız inşallah senden daha çok umutluyum çünki eldeymemiş topraklar senin rahim daha verimli olacak inşallah

evet bence de lara doğru dürüst hiç işlem ve tedavi görmedin inşallah sonucuda güzel olacak tedavinin ama ertelemek yok tedaviyi ona göre yaş geçiyo

bence öyle bişey demeyin nurcik ayrı odalarınız olsun sonradan oda sorunu yaşarsınız( eşleriniz gelince yani(
siz gene gece birleşirsiniz her gece birinizde fazla mal göz çıkarmaz odaalrınızı isteyin:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…