- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ben tüp bebek tedavim tutuğunda
hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hatta böğre böğüre
sonucu aldığımda yannızdım ilk annemi aradım kadına bişey söyleyemiyorum sadece anne dediğimi anlıyor
telefonda bana nasıl bağırıyordu ne oldu tutmadımı diye tabi ben ne tutdu diyorum ne tutmadı 10 dk.ya yakın telde ağladım sonra yok tutdu dedim oda benimle ağlıyordu
rabbim oduyguyu sizlerede yaşatsın tabi sonunuz bana benzemesin
çünkü aynı durumu yine telefonda annemle yaşadık busefer kaybediyorum diye
bunu seyhan hamile olursak gülermiyiz aylarmıyız bilmem dediği için yazdım bu soru bana yaşadıklarımı hatırlattı
çiğdem ayşe günaydınlar
çiğdem eve geçip kendime geleyim resim çekip göndericem dedim ben de yok yapma iyi olduğunu biliyoruz şükür hele bir 40 nız çıksın ondan sonra dedim canım.bu arada elbiselerle birlikte kızı 3100 gr mış maşallahh yani zayıf falan değil
hoş buldum çiğdemmennn geldim kızlarr tubişi çok merak ediyorummmmm görmek istiyorum
paptya hoşgeldin iyiyim griple boğuşuyorum sen napıyorsun
çiğdem ayşe günaydınlar
çiğdem eve geçip kendime geleyim resim çekip göndericem dedim ben de yok yapma iyi olduğunu biliyoruz şükür hele bir 40 nız çıksın ondan sonra dedim canım.bu arada elbiselerle birlikte kızı 3100 gr mış maşallahh yani zayıf falan değil
ben tüp bebek tedavim tutuğunda
hıçkıra hıçkıra ağlamıştım hatta böğre böğüre
sonucu aldığımda yannızdım ilk annemi aradım kadına bişey söyleyemiyorum sadece anne dediğimi anlıyor
telefonda bana nasıl bağırıyordu ne oldu tutmadımı diye tabi ben ne tutdu diyorum ne tutmadı 10 dk.ya yakın telde ağladım sonra yok tutdu dedim oda benimle ağlıyordu
rabbim oduyguyu sizlerede yaşatsın tabi sonunuz bana benzemesin
çünkü aynı durumu yine telefonda annemle yaşadık busefer kaybediyorum diye
bunu seyhan hamile olursak gülermiyiz aylarmıyız bilmem dediği için yazdım bu soru bana yaşadıklarımı hatırlattı
selam hatunlarrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzzz
Bak ya nurcikNasılda inanmış yazık sevoya ağlıycakmış nerdeyse
çiğdemimm çok kötüsün heralde canım ilaç al olmazsa thylot felan varya onlarda iyi gelir canım
canım benimm inşallahh yeniden hamile kalıp yeniden o güzel haberi vereceksin bu sefer sorunsuz şekilde kucağına alacaksın inşallahh
inşallah bir dahaki tedavin son tedavin olur canımm
ben deli gbi olurum heralde kedimi hiç düşünemiyorum(((
inşalah inşallah rabbim büyük hazinesinde bol hayırlısıyla bizlerede nasip edecek
ama önce senden ve şifadan nurcandan bekliyorum bu hayırlı haberi
çok umutluyum sizlerden
((((((( benden umutlu değilmisin papatya bende başlıcam onlala birlikte
sevomm üzülme sen sende öcünü alırsın birgün:))
inşallah kız inşallah senden daha çok umutluyum çünki eldeymemiş topraklar senin rahim daha verimli olacak inşallah
çiğdem ayşe günaydınlar
selam hatunlarrrrrrrrrrrrrr nabersinizzzzzzz
bak ya nurciknasılda inanmış yazık sevoya ağlıycakmış nerdeyse
çiğdemimm çok kötüsün heralde canım ilaç al olmazsa thylot felan varya onlarda iyi gelir canım
hoş buldum çiğdem
geçmiş olsun kayınvalidene müjdeleseydin
merhaba seyhan
bencede tuğba kırkı çıkınca resimlesin
maşallah korkup duruyordu zayıf olacak diye üç kilo gayet iyi zaten normal kilo o aralar değilmi
slm laracım
evett laracımm kandırdıı benii duygularımla oynadıı((
çiğdem çok mu kötü oldun bencede bişeyler iç ozaman
eğer dün olduysann dediğin gibi 1 ocak diğeride 28 ocak oluyo
benimkide 6 ocak 1 şubat
maşallah bebişimizee:))
bende sabah aradım sevon tebrik ettim ama kilosunu felan sormamıştım çok güzel maşallah:)
evet acelesi yok kendileri bir düzene girip 40 larını çıkarsınlar sonra görürük çirkininii:))))
hoş buldum çiğdem
geçmiş olsun kayınvalidene müjdeleseydin
merhaba seyhan
bencede tuğba kırkı çıkınca resimlesin
maşallah korkup duruyordu zayıf olacak diye üç kilo gayet iyi zaten normal kilo o aralar değilmi
inşalah inşallah rabbim büyük hazinesinde bol hayırlısıyla bizlerede nasip edecek
ama önce senden ve şifadan nurcandan bekliyorum bu hayırlı haberi
çok umutluyum sizlerden
inşallah kız inşallah senden daha çok umutluyum çünki eldeymemiş topraklar senin rahim daha verimli olacak inşallah
:)))))))) aboww o nebiçim benzetmeydi kızz:))) amin inşallah hep birlikte yaşayaım inşallahhh bu mutluluğu
gecenin bir körü olmuşum sevo :)yatmadan ped takmıştım kahverengi lekelenmem olunca
bugünden hesaplamıştım ben neyse aramızda pek fark yok
bu arada konuştuk eşimle ocağın ilk haftası olmasın dönem sonu olduğu için sınavlar olacak izin almak zor olur dedi tamam dedim bende yane ocağın sonunda başlıyoruz hayırlısyla ,ben senden bir kaç gün önce gidiyorum :))
haa bu arada dün sordum ama gözünden kaçtı galiba..bir oda da kaç kişi kalıyor ?acaba üçümüze bir oda denk gelirmi yada istesek verirlermi bir odayı bize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?