kızlar bişey diyimm sizepapatya el değmemiş topraklar diyince aklıma geldi:) ben hala kızım yani bozulmadı hakketten el değmemiş toprak gibiyim bazen diyorum eşime değerimi bil hergün yanında bir çıtır yatıyorr:)))):))))))
yok kız veririmiyim ara bundan sonra sevom belki sürpriz olur sizden önce bile olabilirim söyleyim yanii:))evet bence de lara doğru dürüst hiç işlem ve tedavi görmedin inşallah sonucuda güzel olacak tedavinin ama ertelemek yok tedaviyi ona göre yaş geçiyo
yok canım kötü düşünmedim:)kötü bir benzetme mi oldu canım
ben hiç tedavi operasyon geçirmedi diye öyle demiştim
nedemek oluyor bi anlam veremedim esnekmiymiş
gecenin bir körü olmuşum sevo :)yatmadan ped takmıştım kahverengi lekelenmem olunca
bugünden hesaplamıştım ben neyse aramızda pek fark yok
bu arada konuştuk eşimle ocağın ilk haftası olmasın dönem sonu olduğu için sınavlar olacak izin almak zor olur dedi tamam dedim bende yane ocağın sonunda başlıyoruz hayırlısyla ,ben senden bir kaç gün önce gidiyorum :))
haa bu arada dün sordum ama gözünden kaçtı galiba..bir oda da kaç kişi kalıyor ?acaba üçümüze bir oda denk gelirmi yada istesek verirlermi bir odayı bize :))))
bence öyle bişey demeyin nurcik ayrı odalarınız olsun sonradan oda sorunu yaşarsınız( eşleriniz gelince yani (
siz gene gece birleşirsiniz her gece birinizde fazla mal göz çıkarmaz odaalrınızı isteyin:))
yok kız veririmiyim ara bundan sonra sevom belki sürpriz olur sizden önce bile olabilirim söyleyim yanii:))
yok canım kötü düşünmedim:)
evet öyleymiş
hadi yaa tedavie başlayamayız dedin dedin bak şimdi bizi geçcen hee olmazzzz bizide bekleee :)))) şaka biyana ne kadar erken okadar iyidir canım
esnek laraaaa :))))))
hayırdır larammm yoksam tedavin bellide bize demiyonmuyok kız veririmiyim ara bundan sonra sevom belki sürpriz olur sizden önce bile olabilirim söyleyim yanii:))
anaa yataklar çift kişilikmi çok güzelll :122:hımm ozaman bugünden hesaplarsak 29/01 seninki benimkide şimdilik 01/02 ama erken de olabilirim şu operasyondan sonraki adetim herşeyi netleştircek bakalım..
sevdamce nin aramızda 8-9 gün arası oluyo onuda ayarlaması lazım o bizden erken oluyo belki doktor ayarlama yapar
canım cevap verdim dün gözünden kaçtı galiba :))
odalarda sadece çift kişikik yatak var hepimizizn ayrı odaları olur yan yana isteriz ayarlarız onu merak etme. ayrı odalar olması iyi çünkü hepimziizn eşleri gelecek ilerleyen zamanalrda :)) hem eşyalar küçük dolaplara yetmez hepimizin ayrı düzeni olur ama hep birlikte yatarız merak etme zaten sevdamce tek yatamazmış korkuyomuş canım herşeyin ayarlamasını yaparız:))
bu arada 3 katlı bina giriş katı mutfak tv odası çamaşırhane(her katın bir günü çamaşır günü oluyo makineye atıyo) ütü odası var bide.
onun üstü ki oradan alırız boş yer var ise tabiki. 6 odası var her katın (en üst katı görmedim oda öyledir sanırım)
odalarda klima yatak dolap banyo wc li şekilde.katın sadece 1 odasında balkon var benim kaldığım oda balkonlu idi :)) ama balkonda sandalye falan yok çıkarmakta yasak:)
mutfakta 3 tane dolap var 1 tanede ilaç dolabı,tencere çaydanlık tabak herşey mevcut,içme suyunu kalanlar ortaklaşa alıyormuş böle işte aklıma gelenler bunlar :))
hayırdır larammm yoksam tedavin bellide bize demiyonmu
anaa yataklar çift kişilikmi çok güzelll :122:
odaların ayrı olması iyi ozaman ,
eşyalar falan çok olur benim kızkardeşimde gelebilir (cumartesi geliyor ,sıkılmazsa tedaviye kadar kalır yanımda)
yemeğimizi mutfakta yaparız hergün dışarda yemek olmaz:) masraf olur :) liste yapar markete gideriz herşeyi ortaklaşa alırız suyu ,aşı vs..
kızz hayali bilem güzel
fatoşa dedim kontolerimizi olur sonra çıkarız akşama kadar antalya doılaşır altını üstüne getiririzzz moral depolamak lazım transfere kadar :))
kızz ciddimisin hadi bakalım hayırlısı olsunn ama zamanı söyle bilelim böyle gizli gizli olmaz söz valla kimseye söylemeyiz:)):)))))))))))
evet yani olabülür bakarsın 1 ay sonra başlıyorum derim
kızlar ben izin aldım dr a gidiyorum by
belli filan değil bacım nerdeeeeee belli olsa söylememmi hiçhayırdır larammm yoksam tedavin bellide bize demiyonmu
anaa yataklar çift kişilikmi çok güzelll :122:
odaların ayrı olması iyi ozaman ,
eşyalar falan çok olur benim kızkardeşimde gelebilir (cumartesi geliyor ,sıkılmazsa tedaviye kadar kalır yanımda)
yemeğimizi mutfakta yaparız hergün dışarda yemek olmaz:) masraf olur :) liste yapar markete gideriz herşeyi ortaklaşa alırız suyu ,aşı vs..
kızz hayali bilem güzel
fatoşa dedim kontolerimizi olur sonra çıkarız akşama kadar antalya doılaşır altını üstüne getiririzzz moral depolamak lazım transfere kadar :))
kızlar bişey sormak istiyorum tabi buna benzer bi durum yaşadınızmı bilmiyorum bilginiz varsa paylaşın benimle
pc de araştırıyorum benimkine benzer bişey bulamadım
şimdi benim adetimin 20. günü pembe bir lekelenmem odu diğer günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu bu akıntı bazen şeffaf bazende açık kahverengi gibi geliyor belimde arada ağrıyor ama adet olmadım yani günüm daha gelmedide
bu niye olabilir özellikle seyhan sana soruyorum bunu
yalnız hem eşin hem kız kardeşin olmaz sadece tek kişi oluyo canım ona göre planını yaparsın
evet dışarsı aşar insanı hep birlikte alışveriş yapar hep birlikte yer içeriz zaten gerekli bazı şeyleri evdende getiririz :))
evett canımm gözümde canlandırıyorumm çok güzelll herşeyyy :)))
:)))))))))))
evet yani olabülür bakarsın 1 ay sonra başlıyorum derim
belli filan değil bacım nerdeeeeee belli olsa söylememmi hiç
ne güzel olur kız ben katılamam size çalıştığım için ama pazarları görüşürüz artık:)))
geçmiş olsun tekrar çğdemcim
kızz ciddimisin hadi bakalım hayırlısı olsunn ama zamanı söyle bilelim böyle gizli gizli olmaz söz valla kimseye söylemeyiz:))
iyi yaptın canım ilaç almadan geçecek gibi değil çok geçmiş olsun
hadi canım ciddimisinn
hımmm o zaman getirmiyim kendimle benim kardeşime değil eşime ihtiyacım var :122:
evden neler getirebilirz yiyecek olarak dur hemen düşüneyimm ımmm kuru fasülye :) mercimek ,bulgur,prinç,şehriye,çay,şeker,peynir(kavanoza koyar getirirm)şimdilik aklıma bunlar geldi gereksizse söyle bacım abartmış olabilirim:))
abooo saat 3 olmuş ya ne çabuk akşam oldu bugün:)
yemeğimde yok ne yapsam eve gidince acaba bide cuma günü pazarada çıkamadım bişeyde yok şimdi
işyerini öğrensek çat kapı geliriz sana belli olmazzzzzz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?