Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

konuya cevap verde mavi olmuş birazda hızlı olsa daha iyi olacak mesayı yazıyorum 5 dk da zor gidiyor
evet farkettim şimdi bende ..siteye ne yapacaklarını şaşırdılar sadece hızlı mesaj yazarbilelim başka bişey istemiyozz (dil çıkaran smiley)

kızlar çıkmam lazım durmuyo kuçak istiyo görüşürüz

güle güle kankim ağlatma paşamı kolay gelsin

allah allahhh peki adet görüyormuydu bu 7 ay içinde
nasıl anlamamış yaa çok ilginçç karnıdamı büyümemiş 7 ay göbeğide az uz değil yani

hamile kalmadan önce doktara gitmiş düzensiz adet oluyormuş 38 yaşında kendisi.doktarda menopoz başlangıcı olabilir demiş.o da adet olmayınca menopoza girdi kiloluda olduğu için karnının biraz şişmesi bununla alakalıdır die düşünmüş.süpriz işte Allah tarafından gelen bi hediye....

vay bee gerçekten Allahın mucizesii bu olsa gerek darısı bizimde başımızaa (dua eden smiley)

slm arkadşlar slm kederiz nurcanım nbr seni burda bulduğuma sevindim ne var ne yok

a.selam canım
kız az önce msnde haber verdim sana ben adet oldum yani hisettiğin gibi hamiş değilim(
sen nasılsın dün doktora gidecektin keseyi gördünüz dimi

a.selam canım
kız az önce msnde haber verdim sana ben adet oldum yani hisettiğin gibi hamiş değilim(
sen nasılsın dün doktora gidecektin keseyi gördünüz dimi

evet keseyi de gördük kalp atışlarını da ama ben duymadım ama oluşmaya başlamış canım olsun üzülme sen dediği şeyi alsana gelsene 2 dk msn konuşalım canım

güle güle ipekk
doğru diyosun nurcikim hız lazım buraya
bak ya ben aslında ne kadar çok smile öğrenmişim
sevo nerdeymiş bu arada nurcik
gerçekten allahım mucizeleri hiç bitmiyor ama bir türlü bize denk gelmiyor

nurcannnnnnnnnnn :((((((((((((((((((((((( beni mi kandırdınnn sennn yaaaaa ((((((((((((( okadar sevindim oysaaa mucizee demiştimmm ateş düşük olduğu halde hamile dedim eşime bile haber verdimmm biliyomusunnn mutluluğumu paylaşayım diyeeee (( tuğbişide aradım açmadı az daha onada diyecektimmmm (((((

inan kutlamalar için hemen işe gelir gelmez buraya damladımm keşke gerçek olsaydı canım

ama anlatırken nasıl gülüyorum bir taraftan oda yazık diyorki ayy ağlıycam şimdi sus dedim ağlama çabuk gel halaylar çekiyoruz kaçırma dedimm 1 saate anca gelirim dedii

kanki nenden sevoya öyle şaka yAPtın ...hayırlı olsun demek tubiş doğurdu iyilermi bebiş nasılmış doğum sezeryan oldu dimi
bu arada ömer klktı her an çıkabilirim kusura bakmayın

bu smileler nerde yaaaa ((( tam lazım oalcakken yok oldular

demekk ben ağlıcakken sende beni kandırdın diye gülüyon bende sevinçten gülüyon zannediyom ( bide diyom insan ilk bana haber verir diye :)))

oyyy kıyamamm bacımaaa yaaa eşine bilem söylemişsinn gell burayaa kocaman sarılasım geldi sanaaa (kocaman sarılan smley)

bu smileler nerde yaaaa ((( tam lazım oalcakken yok oldular

demekk ben ağlıcakken sende beni kandırdın diye gülüyon bende sevinçten gülüyon zannediyom ( bide diyom insan ilk bana haber verir diye :)))

ne yapcan smileylere kafama şaplakmı indirecen :)))

yaa sen inanıncaa tutamıyordum kendimi gülüyordum ama çaktırmadımm İNANDINNN:)))))

ya bacım ben hamile olsam böyle aptal aptal gülermiyimm ağlamaktan konuşamazdım :))))

Son düzenleme:

aynen öle kafana şaplak indircektim
söyledim tabi eşime ne güzel tedavi ile uğraşmaya gerek kalmadı dedi (

yaa ne bilim gülermisin ağlarmısın daha önce hiç hamile kalmayınca nasıl tepki verceğimizi bilmiyos sonuçta :))) belkide güleriz

Bacım ben çıktım geldi benimki görüşürüz
bu arada tekrar hesaplasana bizim adet tarihleri ocağın kaçına denk geliyor benim hesabıma göre 1 ocak ve 28 ocaka denk geliyor eşimle konuşalım ilk haftamı yoksa sonundamı başlıycaz bilmiyorum

dilimiz tutulur lal oluruz belki kim bilirr :)))

sen dünnmü adet oldun bugünmü

ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi

hadi gözünaydın canım dolgular yapılmış geççmiş olsun bu arada canım

bilmem ki ablacım bağışıklık sistemim mi zayıf evet devamlı hasta oluyrumm(((((

bugün halk eğitimden aradılar haftaya çarşamba takı kursum başlıyor nihayett
yaa smileylere ne olduu sizde varmı?

gözünaydın nurcanım meşgül kadın olacannnnnn :)))

mennn geldim kızlarr tubişi çok merak ediyorummmmm görmek istiyorum
paptya hoşgeldin iyiyim griple boğuşuyorum sen napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…