alemsin kankim
evet farkettim şimdi bende ..siteye ne yapacaklarını şaşırdılar sadece hızlı mesaj yazarbilelim başka bişey istemiyozz (dil çıkaran smiley)konuya cevap verde mavi olmuşbirazda hızlı olsa daha iyi olacak mesayı yazıyorum 5 dk da zor gidiyor
kızlar çıkmam lazım durmuyo kuçak istiyo görüşürüz
allah allahhh peki adet görüyormuydu bu 7 ay içinde
nasıl anlamamış yaa çok ilginçç karnıdamı büyümemiş 7 ay göbeğide az uz değil yani
hamile kalmadan önce doktara gitmiş düzensiz adet oluyormuş 38 yaşında kendisi.doktarda menopoz başlangıcı olabilir demiş.o da adet olmayınca menopoza girdi kiloluda olduğu için karnının biraz şişmesi bununla alakalıdır die düşünmüş.süpriz işte Allah tarafından gelen bi hediye....
vay bee gerçekten allahın mucizesii bu olsa gerek darısı bizimde başımızaa (dua eden smiley)
slm arkadşlar slm kederiz nurcanım nbr seni burda bulduğuma sevindim ne var ne yok
a.selam canım
kız az önce msnde haber verdim sana ben adet oldum yani hisettiğin gibi hamiş değilim(
sen nasılsın dün doktora gidecektin keseyi gördünüz dimi
kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm :))))
allahımm yazıkk bacımaaa yaaaa kıyamamm şimdi yine aradı nasıl oldu diye bende anlatıyorum valla sabah erken gittim idrar testi silik çıktı sonra kanda baktılar az önce sonuç çıktı dedim sayıyı da attım 257 çıktı sonuç dedim:)) nasıl seviniyorrr :))) gelince canıma okuycak amaaa :)))))))))))
ama anlatırken nasıl gülüyorum bir taraftan oda yazık diyorki ayy ağlıycam şimdi sus dedim ağlama çabuk gel halaylar çekiyoruz kaçırma dedimm 1 saate anca gelirim dedii
kanki nenden sevoya öyle şaka yAPtın ...hayırlı olsun demek tubiş doğurdu iyilermi bebiş nasılmış doğum sezeryan oldu dimi
bu arada ömer klktı her an çıkabilirim kusura bakmayın
nurcannnnnnnnnnn :((((((((((((((((((((((( beni mi kandırdınnn sennn yaaaaa ((((((((((((( okadar sevindim oysaaa mucizee demiştimmm ateş düşük olduğu halde hamile dedim eşime bile haber verdimmm biliyomusunnn mutluluğumu paylaşayım diyeeee (( tuğbişide aradım açmadı az daha onada diyecektimmmm (((((
inan kutlamalar için hemen işe gelir gelmez buraya damladımm keşke gerçek olsaydı canım
bu smileler nerde yaaaa((( tam lazım oalcakken yok oldular
demekk ben ağlıcakken sende beni kandırdın diye gülüyon bende sevinçten gülüyon zannediyom( bide diyom insan ilk bana haber verir diye :)))
oyyy kıyamamm bacımaaa yaaa eşine bilem söylemişsinn gell burayaa kocaman sarılasım geldi sanaaa (kocaman sarılan smley)
ne yapcan smileylere kafama şaplakmı indirecen :)))
yaa sen inanıncaa tutamıyordum kendimi gülüyordum ama çaktırmadımm İNANDINNN:)))))
ya bacım ben hamile olsam böyle aptal aptal gülermiyimm ağlamaktan konuşamazdım :))))
aynen öle kafana şaplak indircektim
söyledim tabi eşime ne güzel tedavi ile uğraşmaya gerek kalmadı dedi(
yaa ne bilim gülermisin ağlarmısın daha önce hiç hamile kalmayınca nasıl tepki verceğimizi bilmiyos sonuçta :))) belkide güleriz
Bacım ben çıktım geldi benimki görüşürüz
bu arada tekrar hesaplasana bizim adet tarihleri ocağın kaçına denk geliyor benim hesabıma göre 1 ocak ve 28 ocaka denk geliyor eşimle konuşalım ilk haftamı yoksa sonundamı başlıycaz bilmiyorum
ben geldimmmm
dişime dolgu yapıldı şükür haftaya tekrar kontrole gidecem ama hala sol yanağım uyuşuk ne kadar sürecek böylee yaa bir tuhaf hisediyorum kendimi
geçmiş olsun canım yaaa sen çok sık hasta oluyosun bee ablam bağaşıklık sistemin zayıf sanırım inşallah ortaköy polis evine gidicez yemeğe (tabii her yıldönümüzde ki gibi birileri gelmesse) geçen gittik çok güzel boğazın kenarı hemen manzarası süper ama benim regli dönemime geliyo gene
bugün halk eğitimden aradılar haftaya çarşamba takı kursum başlıyor nihayett
yaa smileylere ne olduu sizde varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?