Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevo gelmedi bugün benim aklıma bişey geldi onu arayıp hamileyim diyecem :)) bekleyinnn

sewgi merhaba dün sormuşsun tedav durmunu canım tedavim ocak ayında başlıyor
senin sorun ne kaç senedir evlisin

ben daha yeni evlendim 1 buçuk sene oluyor.evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.bebeğimi 28. haftada kaybettim.durdu o minicik kalbi. aradan 8 ay geçti şimdi tekrar hamileyim.9 haftalık.ama sevincini bi türlü yaşayamıyorum nedense.herhan kaybetme korkusu.ve en kötüsü onun için hiç bi hazırlık yapamıo olmam.kısacası hamileliğin tadını hiçbi zaman çıkaramıcam.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün.genetik test sonuçlarım daha çıkmadı.karmakarışığım yani.işte böle canım

bebekdls canım kız ben büyüğüm senden buraya çook yazdım yazşımı yaş oldu 38
ipek hoşgeldin nasılsın ömer nasıl
nurcik dolgu yaptırdın dimek geçmiş olsun

canım öncelikle tebrik ederim seni Allah tamamınada erdirsin darısı bizim gibi bekliyenlerind ebaşına
bir kere yaşadın diye yine aynı şeyleri yaşıyacaksın diye bişey yok canım bunları kafandan çıkar bebeğini etkileme yazık günah ..keyfini çıkarmaya bak olumsuz bişey olsa doktor söylerdi muhakak

kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmm :))))

allahımm yazıkk bacımaaa yaaaa kıyamamm şimdi yine aradı nasıl oldu diye bende anlatıyorum valla sabah erken gittim idrar testi silik çıktı sonra kanda baktılar az önce sonuç çıktı dedim sayıyı da attım 257 çıktı sonuç dedim:)) nasıl seviniyorrr :))) gelince canıma okuycak amaaa :)))))))))))

ama anlatırken nasıl gülüyorum bir taraftan oda yazık diyorki ayy ağlıycam şimdi sus dedim ağlama çabuk gel halaylar çekiyoruz kaçırma dedimm 1 saate anca gelirim dedii

yazık kızzzzzz neden kandırıyon kızcağızı

ipek çok sevindim ömerin iyi olmasına bu arada haberin yoktur belki tuğbiş dün doğum yaptı

saol canım.senin için dua edicem.inşallah tez zamanda hamile kalırsın.bebeğini kucağına alırsın.benm tadığım bi ablam var.başından geçeni sölim sana.evlendi 17 sene çocuğu olmadı tedaviler testler falan herşey yapıldı olmadı.sonra bi gün kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittii.birazda kiloluydu kendisi.ultrasonla doktor baktığında 7 aylık hamilesin demiş.inanabiliomusun 7 aylık.ve 3 ay sonra bebeğini kucağına aldı.süper bi bişiy paylaşmak istedim.doktorların açıklamasına göre yumurtalıklarında bi tür intihap varmış ve ondan dolayı hamile kalamamış 17 yıl dile kolay......inşallah sende böle süprizlerle karşılaşırsın....

yazık kızzzzzz neden kandırıyon kızcağızı

ipek çok sevindim ömerin iyi olmasına bu arada haberin yoktur belki tuğbiş dün doğum yaptı

kankim iyi olduğunuza sevindim canım inşallah hep böyle olur doktorlara hastanelere düşürmesin Rabbim

he duru bacı dolgu yapıldı bakalımm bir kaç gün ağrı yapar dedi doktor şimdilik bişey yok iğnenin etkisinden herhalde:))

allah allahhh peki adet görüyormuydu bu 7 ay içinde
nasıl anlamamış yaa çok ilginçç karnıdamı büyümemiş 7 ay göbeğide az uz değil yani

kanki nenden sevoya öyle şaka yAPtın ...hayırlı olsun demek tubiş doğurdu iyilermi bebiş nasılmış doğum sezeryan oldu dimi
bu arada ömer klktı her an çıkabilirim kusura bakmayın

kankim içimden geldi aklımda böyle bir şaka yapmak yoktu planlı değildi yane öyle esti işte
bugün gelmeyince arıyım dedim merak ettim aramışkende böyle bir şaka yapayım dedim
birde benim günüm gecikmişti 6 gün
dün tahlil yapacam demiştim o yüzden şakam işledi yoksa inanmıyacaktı :))

konuya cevap verde mavi olmuş birazda hızlı olsa daha iyi olacak mesayı yazıyorum 5 dk da zor gidiyor

alemsin kankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…