afiyet olsun canım sonra gel genekızlar ben açlıktan uzadım gidip bişeyler yiyim
ben geldim minnoşlar
ben geldim minnoşlar
sewgi merhaba dün sormuşsun tedav durmunu canım tedavim ocak ayında başlıyor
senin sorun ne kaç senedir evlisin
canım öncelikle tebrik ederim seni Allah tamamınada erdirsin darısı bizim gibi bekliyenlerind ebaşınaben daha yeni evlendim 1 buçuk sene oluyor.evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım.bebeğimi 28. haftada kaybettim.durdu o minicik kalbi.aradan 8 ay geçti şimdi tekrar hamileyim.9 haftalık.ama sevincini bi türlü yaşayamıyorum nedense.herhan kaybetme korkusu.ve en kötüsü onun için hiç bi hazırlık yapamıo olmam.kısacası hamileliğin tadını hiçbi zaman çıkaramıcam.kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hergün.genetik test sonuçlarım daha çıkmadı.karmakarışığım yani.işte böle canım
canım öncelikle tebrik ederim seni Allah tamamınada erdirsin darısı bizim gibi bekliyenlerind ebaşına
bir kere yaşadın diye yine aynı şeyleri yaşıyacaksın diye bişey yok canım bunları kafandan çıkar bebeğini etkileme yazık günah ..keyfini çıkarmaya bak olumsuz bişey olsa doktor söylerdi muhakak
saol canım.senin için dua edicem.inşallah tez zamanda hamile kalırsın.bebeğini kucağına alırsın.benm tadığım bi ablam var.başından geçeni sölim sana.evlendi 17 sene çocuğu olmadı tedaviler testler falan herşey yapıldı olmadı.sonra bi gün kasık ağrısı şikayeti ile doktora gittii.birazda kiloluydu kendisi.ultrasonla doktor baktığında 7 aylık hamilesin demiş.inanabiliomusun 7 aylık.ve 3 ay sonra bebeğini kucağına aldı.süper bi bişiy paylaşmak istedim.doktorların açıklamasına göre yumurtalıklarında bi tür intihap varmış ve ondan dolayı hamile kalamamış 17 yıl dile kolay......inşallah sende böle süprizlerle karşılaşırsın....
kankim içimden geldi aklımda böyle bir şaka yapmak yoktu planlı değildi yane öyle esti işte
bugün gelmeyince arıyım dedim merak ettim aramışkende böyle bir şaka yapayım dedim
birde benim günüm gecikmişti 6 gün
dün tahlil yapacam demiştim o yüzden şakam işledi yoksa inanmıyacaktı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?