nurcan çok güzel olmuş eline sağlık hiç boş durmuyorsun
atkı selanik örgümü
eşinin cevabına çok güldümmm :)))))))))))bence suç sende bende burdaki arkadaşlarımdan böyle bir müjde duysam hemen eşimi arar söylerim dün tuğba doğum yapıyormuş diye hemen telefon açtım söyledim oda direğin başındaymış kızdı işin başında derdim oydu diye
çok güzel olmuş nurcik ellerine sağlık bende değişiklik olsun atkı öreyim kendime bari bu sene hemde meşgalem olur akşamları:))
aynen canım hemde çok kötü kesinlikle almıyor(((( vitt ağda bantları güzelmiş bide onu deniycem ben ama b.m dekini attım ben hiç almadı üstelik tüylerim çok sert değildir
bişey değil canım yardımcı olabilsem ne mutlu sana.. doktorlar böle konularda hiçbirşey yapmazlar olabilir der geçerler..
kime sorarsan sor canım çoğu kişi şunu der ilk hamileliğimdeki gibi bu hamileliğim aynı değil yani illa aynı belirtiler olacak diye bişey yok. eşin yanında ise ve çalışmalarınız oldu ise bu ay neden olmasın :))
eşinin cevabına çok güldümmm :)))))))))))
teşekkür ederim laram daha güzelleri senin olsun:))çok kolay yapabilirsin sende 2 düz bir ters bu kadar
hayır ben seyhandan böyle bişey olduğunu ilk kez mayıs ayında duymuştum o ay sürekli ölçtüm benim ateş sürekli düzensiz çıktı ne yumutladığımı nede yumutlamadığımı anlayamadım yani beceremedim ben o işi
kızlar şu hazır ada bantlarını kullanan oldumu ben ilk kez aldım molum burdaki kuaförler ada yapmıyormuş ilçede adaya gelen yokmuş bende mecbur iş başa düştü bimden aldım hazır ağda bandı beceremiyorum sizi takip ederken biyandanda onunla uğraşıyorum almıyor aceba bimmin malımı kötü
üni kazanan kuzenime bere atkı yapmıştım nasıl olmuş
aynen canım hemde çok kötü kesinlikle almıyor(((( vitt ağda bantları güzelmiş bide onu deniycem ben ama b.m dekini attım ben hiç almadı üstelik tüylerim çok sert değildir
sabah yataktan kalkmadan ölçtün dimi ben o grafik linkini vermiştim diye hatırlıyorum o otomatikmen buluyo yumurta çatladığı zamanı falan keşke ondan yapsanız tamamen ingilizce bir site yalnız..yada not edin pc ye 1.gün 2.gün olarak ateş ölçme topiğine ekleyin onlarda yorum yapar
ben o linkleri filan anlamıyorum oraya yazmayı beceremem ateş ölçme topiğinede hiç yazmadım bıraktım ölçmeyi
sen bana hamileyken vucut ısımız kaç olur onu söylesene yarın sabah ölçeyim bi
ben kullandım canım b.mden alıyorum bende ama bu bantlar öle heryeri aman aman temizleyen bişey değil bikini bölgesini hiç alacağını zannetmiyorum mesela..ama bacaklarımı ellerimi falan temizleyebiliyorum sonrada kalanları makine ile alıyorum.
(utangaç smiley) (utangaç smiley) (utangaç smiley)
Suç bende değil sende ne diye arayıp haber veriyon eşine
bence suç sende bende burdaki arkadaşlarımdan böyle bir müjde duysam hemen eşimi arar söylerim dün tuğba doğum yapıyormuş diye hemen telefon açtım söyledim oda direğin başındaymış kızdı işin başında derdim oydu diye
bakyaaaaa bide suçu bana atıyorrr tam dayaklıksınn hele buluşalımm ısırıcammm hep seniii :)))
aynen bende söylerim hemen eşime de senin eşinin cevabı süperrrr olmuşşş :)))
evet sanırım haklısın herkesin fikri farklı sanırım şimdi sitenin birinden baktımda markası farketmiyomş hepsi aynı sonucu veriyomuşhani bakmadımkiiii
ben veeti de denedim hemen hemen aynı okadar para vermeye gerek yok bence bantları açmadan birbirine iyice sürtüyomusunuz yani ellerinizin arasına alıp ovalaştırıp sonra açmanız lazım yapıyosunuz dimi.benim kıllarım köklüdür kalındır ama yinede alıyo ama tabiki cillop gibi tertemiz yapmıyor
valla ben koltuk altını deniyorum tam anlamıyla almadı üstelik bide morardı başka yerleri denemem artık bende mecbur gerisini makinayla halledeceğim
Haydi ben kaçar kızlar iyi akşamlar (öpücük atan smley)
seyhan hamileyken vucut ısısı ne olması gerek yazsana bi sabah bir ölçüyüm benim vucut ısım ne
haydi ben kaçar kızlar iyi akşamlar (öpücük atan smley)
evet sanırım haklısın herkesin fikri farklı sanırım şimdi sitenin birinden baktımda markası farketmiyomş hepsi aynı sonucu veriyomuş( ya ben kuaföre gitsem iyi olacak sanırım benim gittiğim yer kapandı 3-4 aydır böyle rezil oldum yarım yamalak yarısı makina yarısı jilet geçiştiriyorum (
karşımıza kuaför açıldı yeni sordum komple 50 diyo oha didim içimden( kaşlarımı aldırdığım kuafr var devamlı gittiğim kaş için geçen ay mecbur kaldım zamanım yok diye bacağımı aldırıveriyim dedim alerji oldum 1 hafta kıpkırmızı gezdim ne yapacam ben akıl verinnnnnn (((( makineyle batık çok oluyor (
zaten sir olan ağdalar 1 den fazla yapışınca morartıyor canım dikkat etmek lazım
seyhan hamileyken vucut ısısı ne olması gerek yazsana bi sabah bir ölçüyüm benim vucut ısım ne
haydi ben kaçar kızlar iyi akşamlar (öpücük atan smley)
evet sanırım haklısın herkesin fikri farklı sanırım şimdi sitenin birinden baktımda markası farketmiyomş hepsi aynı sonucu veriyomuş( ya ben kuaföre gitsem iyi olacak sanırım benim gittiğim yer kapandı 3-4 aydır böyle rezil oldum yarım yamalak yarısı makina yarısı jilet geçiştiriyorum (
karşımıza kuaför açıldı yeni sordum komple 50 diyo oha didim içimden( kaşlarımı aldırdığım kuafr var devamlı gittiğim kaş için geçen ay mecbur kaldım zamanım yok diye bacağımı aldırıveriyim dedim alerji oldum 1 hafta kıpkırmızı gezdim ne yapacam ben akıl verinnnnnn (((( makineyle batık çok oluyor (
zaten sir olan ağdalar 1 den fazla yapışınca morartıyor canım dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?