Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok güzel olmuş nurcik ellerine sağlık bende değişiklik olsun atkı öreyim kendime bari bu sene hemde meşgalem olur akşamları:))

eşinin cevabına çok güldümmm :)))))))))))

çok güzel olmuş nurcik ellerine sağlık bende değişiklik olsun atkı öreyim kendime bari bu sene hemde meşgalem olur akşamları:))

teşekkür ederim laram daha güzelleri senin olsun:))çok kolay yapabilirsin sende 2 düz bir ters bu kadar

eşim yanıda yanımda olmasınada bu pembe lekelenmeden sonra hiç yapmadık ben korkarım böyle durumlarda sorun var diye belkide kaçırdım yumurtaları

eşinin cevabına çok güldümmm :)))))))))))

teşekkür ederim laram daha güzelleri senin olsun:))çok kolay yapabilirsin sende 2 düz bir ters bu kadar

yapıyorum zaten murcikim bende onu beyaz bitane örmüştüm kardeşim aldı bitane daha öreyim canlı bir renkten örecem bu sefer, ben takıntılıyım kalıcı olsun diye hep sabit bilinen renkleri örerim( bide ince hırka örecem geçensene istemiştim örememiştim şimdi örecem

sabah yataktan kalkmadan ölçtün dimi ben o grafik linkini vermiştim diye hatırlıyorum o otomatikmen buluyo yumurta çatladığı zamanı falan keşke ondan yapsanız tamamen ingilizce bir site yalnız..yada not edin pc ye 1.gün 2.gün olarak ateş ölçme topiğine ekleyin onlarda yorum yapar

ben kullandım canım b.mden alıyorum bende ama bu bantlar öle heryeri aman aman temizleyen bişey değil bikini bölgesini hiç alacağını zannetmiyorum mesela..ama bacaklarımı ellerimi falan temizleyebiliyorum sonrada kalanları makine ile alıyorum.

üni kazanan kuzenime bere atkı yapmıştım nasıl olmuş

hani bakmadımkiiii

aynen canım hemde çok kötü kesinlikle almıyor(((( vitt ağda bantları güzelmiş bide onu deniycem ben ama b.m dekini attım ben hiç almadı üstelik tüylerim çok sert değildir

ben veeti de denedim hemen hemen aynı okadar para vermeye gerek yok bence bantları açmadan birbirine iyice sürtüyomusunuz yani ellerinizin arasına alıp ovalaştırıp sonra açmanız lazım yapıyosunuz dimi.benim kıllarım köklüdür kalındır ama yinede alıyo ama tabiki cillop gibi tertemiz yapmıyor

valla ben koltuk altını deniyorum tam anlamıyla almadı üstelik bide morardı başka yerleri denemem artık bende mecbur gerisini makinayla halledeceğim

(utangaç smiley) (utangaç smiley) (utangaç smiley)
Suç bende değil sende ne diye arayıp haber veriyon eşine

bakyaaaaa bide suçu bana atıyorrr tam dayaklıksınn hele buluşalımm ısırıcammm hep seniii :)))

aynen bende söylerim hemen eşime de senin eşinin cevabı süperrrr olmuşşş :)))

evet sanırım haklısın herkesin fikri farklı sanırım şimdi sitenin birinden baktımda markası farketmiyomş hepsi aynı sonucu veriyomuş( ya ben kuaföre gitsem iyi olacak sanırım benim gittiğim yer kapandı 3-4 aydır böyle rezil oldum yarım yamalak yarısı makina yarısı jilet geçiştiriyorum(
karşımıza kuaför açıldı yeni sordum komple 50 diyo oha didim içimden( kaşlarımı aldırdığım kuafr var devamlı gittiğim kaş için geçen ay mecbur kaldım zamanım yok diye bacağımı aldırıveriyim dedim alerji oldum 1 hafta kıpkırmızı gezdim ne yapacam ben akıl verinnnnnn(((( makineyle batık çok oluyor(
valla ben koltuk altını deniyorum tam anlamıyla almadı üstelik bide morardı başka yerleri denemem artık bende mecbur gerisini makinayla halledeceğim

zaten sir olan ağdalar 1 den fazla yapışınca morartıyor canım dikkat etmek lazım

seyhan hamileyken vucut ısısı ne olması gerek yazsana bi sabah bir ölçüyüm benim vucut ısım ne

herkesin bazal vucut ısısı farklıdır canım bu adetli iken ölçüm yapıp devam ederek ancak ozaman belirleyebilirsin kendi ısını
bazıların 35.7 ler bazıların 36.5 larda bazılarım 37 lerde olabiliyo çok değişkendir

haydi ben kaçar kızlar iyi akşamlar (öpücük atan smley)

aboww akşam olmuş hiç farkında değilimmm geç geldim ya işe neyse görüşürüz canım

sana fikir vereyim uzak yakın demeden yeni bir ağdacı bulucaksın fiyatıda uygun olacak tabisi :)))
ben kollarım bacaklarım komple 20-25 falan tutuyo
ben bikini bölgesine lazere gitmiştimya o yüzden sadece alt tarafım var onuda jilet yapıyom zaten geç çıkıyor orasıda.
Kolt altımı makine ile alıyorum
üst bacağada lazere başlıcam yarın randevum vardı ama hepsi çıkmayınca iptal ettirdim
göbeğimide lazerle hemen hemen bitirdim

parav ayırabilen lazer yapsın derimm :)) şu bebe meselesi olmasa komple bitiricemde iştee olmadıı

seyhan hamileyken vucut ısısı ne olması gerek yazsana bi sabah bir ölçüyüm benim vucut ısım ne

herkesin bazal vucut ısısı farklıdır canım bu adetli iken ölçüm yapıp devam ederek ancak ozaman belirleyebilirsin kendi ısını
bazıların 35.7 ler bazıların 36.5 larda bazılarım 37 lerde olabiliyo çok değişkendir

haydi ben kaçar kızlar iyi akşamlar (öpücük atan smley)

aboww akşam olmuş hiç farkında değilimmm geç geldim ya işe neyse görüşürüz canım

sana fikir vereyim uzak yakın demeden yeni bir ağdacı bulucaksın fiyatıda uygun olacak tabisi :)))
ben kollarım bacaklarım komple 20-25 falan tutuyo
ben bikini bölgesine lazere gitmiştimya o yüzden sadece alt tarafım var onuda jilet yapıyom zaten geç çıkıyor orasıda.
Kolt altımı makine ile alıyorum
üst bacağada lazere başlıcam yarın randevum vardı ama hepsi çıkmayınca iptal ettirdim
göbeğimide lazerle hemen hemen bitirdim

para ayırabilen lazer yapsın derimm :)) şu bebe meselesi olmasa komple bitiricemde iştee olmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…