Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet anladım canım sen 3 kat yapıyosun demi
bende normalde senin dediğin gibi 2 kattan yapıp paçanga böreği gibi kalın şekilde sarıyodum :)) yani kalın sigara yapıyodum ama seninki daha güzel olur bance deniycem canım:))

hoşgeldin canımmm :))) naber nasılsın biz en iyisi sana soralım canım:)) hapşırıken öksürürken zorlanıyomusun bi ağrı sancı oluyormu..?:))zaten şu anda dediğin gibi sıcacık yumak gibi oldu maşallah:)))) görümcenin dediği gibi boncuk takacam :)))

ya daha önceden de böleydi bak sende tutuyomuşsun hiç oralara öle baskı olmuyomu ((
yaa kendimi alıştırsam normal hapşırmayı bilmiyomm sanki alltaan kaçırcam gibi oluyo :)))))

ya daha önceden de böleydi bak sende tutuyomuşsun hiç oralara öle baskı olmuyomu ((
yaa kendimi alıştırsam normal hapşırmayı bilmiyomm sanki alltaan kaçırcam gibi oluyo :)))))

çok şiddetli gelince hapşırık sancı oluyor tabi beynim bile bi tuhaf oluyor( çok tehlikeli tabi biz alıştırma yapalım en iyisi:))) maiberfe sordum dur bakalım o napıyomuş:)))

Son düzenleme:
:)))))))))))))):)))))))ayyyyyyyyyyy sevo gülesim geldi aklıma ne geldi bak:))))))))eve gidince tabağa karabiberi koy canım kokla kokla hapşır:)))))) nasıl hapşırman gerektiğini deneye deneye bul bari:))))))))))))

ben isteyince normal hapşırabiliyorum bende alışkanlık olduğundan sıkıyorum tabi artık dikkat edeyim bende:)

Son düzenleme:

sakın sakın kendinizi tutmayın valla beyne basınç yapar mazallah kanamaya bile yol açar bırakın allasen..valla son bir haftadır hapşururken ve öksürürken dahil göbeğimin altına elimle destek yapıyorum.resmen baskı oluyor ve azıcık sıkışıktım geçen okuldan geldim üzerimi çıkarırken bi hapşurdum resmen azıcık kaçırdım yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam,şimdiden böyle olursa bir iki ay sonra paçalardan akar artık benim hobaa seyredin rezilliği

sonunda yükledim kızlar son hali kare olduğunda içine bolca malzemenizi koyun sonra aşağıdaki gibi devam edin ben örnek olarak yaptığım için malzeme falan hiçbişey koymadım sırf foto çekeyim diye

yaaaaaa ne kadar tehlikeli aslında dikkat edelim evet
sende yola çıkaacağın zaman tuvaleti yokla canım bir kere evet hamilelerde bu sorunlar genelde oluyomuş sana özgü bişey değilmiş yani allah korusun sağlığınız bozulmasın canım:))

ayyy pek güzel yapıyon bacımmmmmellerine sağlık bende yufka aldığım gün yapacamm:)))

minnakım hoşgeldinn şu resimlerle uğraşırken göremedim seni nasılsın canım

minnakımm bende hep basınç oluyo alttarfımda yani resmen kramp giriyo kasıklarıma ( yoksa işemeye razıyım kızz bu kaçırmaktan daha fena (

laracımm evet deneme yapalımmm böle olmicak :))))

ayyy pek güzel yapıyon bacımmmmmellerine sağlık bende yufka aldığım gün yapacamm:)))

yaa sırasıyla eklemiştim ama sırası karışmış umarım anlarsınız
denemenizi tavsiye ederim pratik olduğu için canım yalnız unutmayın yufkalar kuru şekilde olmayacak süt ve yağ heryerini ıslatacak ama çokta ıslanmıcakk ayyy anlayın işteee :)))

bu arada site bakıma girdi yazamadık :)))

site bakıma girmiş bir süre giremedim kızlarr şimdi açılmış iyiakşamlar demeden çıkmayım dedim

hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

site bakıma girmiş bir süre giremedim kızlarr şimdi açılmış iyiakşamlar demeden çıkmayım dedim

hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

iyi akşamlar canım ben daha çıkmadım işyerinden yarım saaat daha buradayım
görüşürüz yarın

mrhb canlarım nasılsınız
kızlar ben bu gün kardeşimle birlikteydim yine sıvı boşaltma işlemi yaplmadı bel çevrecinde incelme varmışş 5 cm falan ağrısıda azalınca dr eve git sorun olursa gelirisn dedi hala sıkıntısı var devem ediyor ama geldik şimdilik
bende çok yoruldum ama sonuç hayıısıyla pozitif olsun önemli değil ben yorulmuşum
ehhh işte bütün bunalrın üsütüne adet oldummmm karnım çok ağrıyorr yarında temizlik yapacağım halıları sereceğim bakalım

Günaydın ekidelerim şekerlerim cicoşlarım minnoşlarım bir tanelerim nur tanelerim hu huu nassınız bakalım
tubişten en son haber alan yazsın nasılmış taze annişimiz
yeteer hayırlısı ile pozitif sonucu alırsınız inşallah
sevom sakın hapşırığını tutma allah korusun çok zararlı sal gitsin
laranın örneği güseldi karabiberi kokla hapşır dur
şu kıl işini bende halletseydim iyi oclaktı bende bıyık çene ve kol istiyorum şimdilik eşimde istiyosan yaptır dedi iyi bir yer bulmak lazım makinenin iyi olması lazım burda bir arkidiş her yerini komple yaptırmıştı çok rahat ettim dedi ayyy çenem düştü ben şimdilik face gider gelirim yine vıııınnn vvııııııııııınnnnnnnnnnnnnn

günaydın güzelller güzeli arkadaşlarım
duru ablam şu kıl tüy ve adet olayı olmasa hayatımız daha çekilir bişey olacak bacım

sevo sen dün geç çıkmışsın bacım

çiğdem gelmedinmi hala hadi gel bakiyim doktor amca neler dedi ne ilaçlar verdi anlat bakalım

kimseler yok bende faceye geliyom duru vınnnnnnnnnnnnnnnnkontağı çevirdim, ayak debriyajda hafif çekerken gaz verdim vın vın vınnnnnnnnnnn 2 ye taktım geliyom bacımmm

Son düzenleme:

yeterimmm inşallah kardeşinin sıkıntıları geçer bebişide tutunur canım allah yardımcınız olsun
sanada kolay gelsin canım

herkesee günaydınlarrrrr nasılsınız bakalımm

yeteer kardeşin daha iyiymiş ki eve göndermişler inşallah bu sorun tamamen ortadan kalkar ağrısı sızısıda biter

durucumm gece laranın dediğini eşimme dedim karabiber olayını yarın akşam uygulamaya başlıyoruz tutmadan hapşırmayı öğreneceksin dedi
lazerde cihazlar evet çok öenmli yapan kişide çok önemli canım..açık ten koyu köklü kıllara birebir olan cihaz alexsandr canım bilgin olsun. ben çenemide yaptırıyorum ama iğneli lazer yüze eğer erkek gibi değilse iğneli uygulanıyo ama acısı daha fazla :18: neyseki dakikalık işlemler bunlar birde yorumlarda delik kalabiliyomuş ama bende şuan için bişey yok canım hee bittimi çenedekiler hayır çünkü yüzdekiler hemen bitmiyo canım 7 kere aldırmışımdır 12 seanstan önce belli olmuyo :26:

laracım evet dün kargoyu bekledim acil kargo vardı da

:2::2::2::2::2: günaydın canım demek hapşırık dersin var yarın e bacım kolay gelsin

ne vardı kız kargodaişle ilgili bişey değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…