evettt :)) ama iç harcını sadece öle ortaya değil heryere dökülecek,sonra güzelce kapatılıp kesilecek yani ben kesiyorum daha güzel pişiyor hemde pişmeden kesip ayırmak daha şekilli duruyor. 8 parça üçgen börek olmuş oluyorrr :))
mersi canım bulup koymuşsun bende telefonun driverini buldum onu pc ye yükleyip resimleri eklemeye çalışcaktımm
ben geldim kimse kalmamış amma nasılsınız kalanlar,ben hala sümüklüyüm yaa geçmedi yapıştı kaldı bana bu menem şey.kıl tüy falan ne iş yaa bırakın kalsın kış geliyo sıcacık sıcacık ısıtır işte
yaaa allah korusun düşer tabi kendini tutunca ama sorma bende tutuyorum :))))) ben hapsırdıktan sonra herkes dalga geçer pist kedi diye:))
acaba ameliyattan sonramı böyle acı oldu öncede varmıydı canım, valla bundan sonraki hapşırmalarında unutma koyver gitsin bacım alıştır kendini şimdiden:))
ya daha önceden de böleydi bak sende tutuyomuşsun hiç oralara öle baskı olmuyomu((
yaa kendimi alıştırsam normal hapşırmayı bilmiyomm sanki alltaan kaçırcam gibi oluyo :)))))
hoşgeldin canımmm :))) naber nasılsın biz en iyisi sana soralım canım:)) hapşırıken öksürürken zorlanıyomusun bi ağrı sancı oluyormu..?:))zaten şu anda dediğin gibi sıcacık yumak gibi oldu maşallah:)))) görümcenin dediği gibi boncuk takacam :)))
sakın sakın kendinizi tutmayın valla beyne basınç yapar mazallah kanamaya bile yol açar bırakın allasen..valla son bir haftadır hapşururken ve öksürürken dahil göbeğimin altına elimle destek yapıyorum.resmen baskı oluyor ve azıcık sıkışıktım geçen okuldan geldim üzerimi çıkarırken bi hapşurdum resmen azıcık kaçırdım yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam,şimdiden böyle olursa bir iki ay sonra paçalardan akar artık benim hobaa seyredin rezilliği
Eki Görüntüle 272110 Eki Görüntüle 272114 Eki Görüntüle 272113 Eki Görüntüle 272112 Eki Görüntüle 272111 Eki Görüntüle 272109 Eki Görüntüle 272108
sonunda yükledim kızlar son hali kare olduğunda içine bolca malzemenizi koyun sonra aşağıdaki gibi devam edin ben örnek olarak yaptığım için malzeme falan hiçbişey koymadım sırf foto çekeyim diye
Eki Görüntüle 272124 Eki Görüntüle 272115 Eki Görüntüle 272116 Eki Görüntüle 272117 Eki Görüntüle 272118 Eki Görüntüle 272119 Eki Görüntüle 272120 Eki Görüntüle 272121 Eki Görüntüle 272122 Eki Görüntüle 272123
ayyy pek güzel yapıyon bacımmmmmellerine sağlık bende yufka aldığım gün yapacamm:)))
site bakıma girmiş bir süre giremedim kızlarr şimdi açılmış iyiakşamlar demeden çıkmayım dedim
hepinize iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
mrhb canlarım nasılsınız
kızlar ben bu gün kardeşimle birlikteydim yine sıvı boşaltma işlemi yaplmadı bel çevrecinde incelme varmışş 5 cm falan ağrısıda azalınca dr eve git sorun olursa gelirisn dedi hala sıkıntısı var devem ediyor ama geldik şimdilik
bende çok yoruldum ama sonuç hayıısıyla pozitif olsun önemli değil ben yorulmuşum
ehhh işte bütün bunalrın üsütüne adet oldummmm karnım çok ağrıyorr yarında temizlik yapacağım halıları sereceğim bakalım
herkesee günaydınlarrrrr nasılsınız bakalımm
yeteer kardeşin daha iyiymiş ki eve göndermişler inşallah bu sorun tamamen ortadan kalkar ağrısı sızısıda biter
durucumm gece laranın dediğini eşimme dedim karabiber olayını yarın akşam uygulamaya başlıyoruz tutmadan hapşırmayı öğreneceksin dedi
lazerde cihazlar evet çok öenmli yapan kişide çok önemli canım..açık ten koyu köklü kıllara birebir olan cihaz alexsandr canım bilgin olsun. ben çenemide yaptırıyorum ama iğneli lazeryüze eğer erkek gibi değilse iğneli uygulanıyo ama acısı daha fazla :18: neyseki dakikalık işlemler bunlar birde yorumlarda delik kalabiliyomuş ama bende şuan için bişey yok canım hee bittimi çenedekiler hayır çünkü yüzdekiler hemen bitmiyo canım 7 kere aldırmışımdır 12 seanstan önce belli olmuyo :26:
laracım evet dün kargoyu bekledim acil kargo vardı da
herkesee günaydınlarrrrr nasılsınız bakalımm
yeteer kardeşin daha iyiymiş ki eve göndermişler inşallah bu sorun tamamen ortadan kalkar ağrısı sızısıda biter
durucumm gece laranın dediğini eşimme dedim karabiber olayını yarın akşam uygulamaya başlıyoruz tutmadan hapşırmayı öğreneceksin dedi
lazerde cihazlar evet çok öenmli yapan kişide çok önemli canım..açık ten koyu köklü kıllara birebir olan cihaz alexsandr canım bilgin olsun. ben çenemide yaptırıyorum ama iğneli lazeryüze eğer erkek gibi değilse iğneli uygulanıyo ama acısı daha fazla :18: neyseki dakikalık işlemler bunlar birde yorumlarda delik kalabiliyomuş ama bende şuan için bişey yok canım hee bittimi çenedekiler hayır çünkü yüzdekiler hemen bitmiyo canım 7 kere aldırmışımdır 12 seanstan önce belli olmuyo :26:
laracım evet dün kargoyu bekledim acil kargo vardı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?