- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
herkesin bazal vucut ısısı farklıdır canım bu adetli iken ölçüm yapıp devam ederek ancak ozaman belirleyebilirsin kendi ısını
bazıların 35.7 ler bazıların 36.5 larda bazılarım 37 lerde olabiliyo çok değişkendir
aboww akşam olmuş hiç farkında değilimmm geç geldim ya işe neyse görüşürüz canım
sana fikir vereyim uzak yakın demeden yeni bir ağdacı bulucaksın fiyatıda uygun olacak tabisi :)))
ben kollarım bacaklarım komple 20-25 falan tutuyo
ben bikini bölgesine lazere gitmiştimya o yüzden sadece alt tarafım var onuda jilet yapıyom zaten geç çıkıyor orasıda.
Kolt altımı makine ile alıyorum
üst bacağada lazere başlıcam yarın randevum vardı ama hepsi çıkmayınca iptal ettirdim
göbeğimide lazerle hemen hemen bitirdim
para ayırabilen lazer yapsın derimm :)) şu bebe meselesi olmasa komple bitiricemde iştee olmadıı
kızlar ben böreğin yapılma şeklini resimledim ama pc ye atamıyomm( telefonu tanıtmam lazım pc ye yarın halleder eklerim
ayyy sevom şimdi lazere veremicem para zaten tedavi başlıcak yarım kalmış olur:))) bacım sende maşşallah heryerini aldırıyomuşun valla ben kollarımı göbeğimi falan aldırmıyorum:)))) göbeğimde yok zaten ama kollarım çok tüylü olduğu halde aldırmıyorumaslında sadece kolumda olsa iyi ben normalde tüylüyüm kıllı değil ama tüylü:)) kolumu aldırsam bile kolumun üst tarafı ince tüycükler var komik olur yani en iyisi heç dokunmamak:))))
ben şu karşıya yeni açılan yere bikini bölgesini soruyum yalnızca onu aldırıyım bari öbürtarafları makineyle hallederim olmazsa öyle yapıyım demi:))
kızlar ben böreğin yapılma şeklini resimledim ama pc ye atamıyomm( telefonu tanıtmam lazım pc ye yarın halleder eklerim
bende biraz kıllıyımdır malum pco var bende gerçi benim baba tarafı biraz kıllıdır
ama lazer hiç yaptırmadım ne kadardırki seyansları mesela göbek kaç seansta bitiyor ne kadar tuttu
ah o alerji bende de var işte sevom her yerde de yaptıramıyorki insan korkuyorum valla mikrop neyim kapacam diyesen tüylüymüşsün ben bildiğin kıl yumağıyım her yerimde varrr(( oyüzden bitmek bilmiyo bide vucudum alerjen ağda jilet makine bunlar beni bitiriyo şuan kollarım mayın tarlası gibi ince ince sivilce gibi şeyler dolu diğer yerlerime yaptırınca ilk aldırınca kaşıntıtan hep yara yaparım sonra çıkarken yine kaşınır sonra uzayınca yine kaşınır :))) yanii rahat yüzü yok :)))
bende biraz kıllıyımdır malum pco var bende gerçi benim baba tarafı biraz kıllıdır
ama lazer hiç yaptırmadım ne kadardırki seyansları mesela göbek kaç seansta bitiyor ne kadar tuttu
tamam bu katlama işini çok merak ettim bakalım ne çıkacak karşımıza
laraaa sen varsın bitek bişey dicemm yaa ben hapşırırken kendimi tutuyorum elimde olmadan( ve biraz önce hapşırdım resmen kasıklarım rahmim patlayacaktı böle olan varmı yaa taaa oraya kadar nasıl etki eder resmen iki büklüm oluyorum öle bir baskı yapıyoki ( ben hamile kalsam bu hapşırık yüzünden bebeği düşürürüm ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?