Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben böreğin yapılma şeklini resimledim ama pc ye atamıyomm ( telefonu tanıtmam lazım pc ye yarın halleder eklerim

ayyy sevom şimdi lazere veremicem para zaten tedavi başlıcak yarım kalmış olur:))) bacım sende maşşallah heryerini aldırıyomuşun valla ben kollarımı göbeğimi falan aldırmıyorum:)))) göbeğimde yok zaten ama kollarım çok tüylü olduğu halde aldırmıyorum aslında sadece kolumda olsa iyi ben normalde tüylüyüm kıllı değil ama tüylü:)) kolumu aldırsam bile kolumun üst tarafı ince tüycükler var komik olur yani en iyisi heç dokunmamak:))))
ben şu karşıya yeni açılan yere bikini bölgesini soruyum yalnızca onu aldırıyım bari öbürtarafları makineyle hallederim olmazsa öyle yapıyım demi:))

bende biraz kıllıyımdır malum pco var bende gerçi benim baba tarafı biraz kıllıdır
ama lazer hiç yaptırmadım ne kadardırki seyansları mesela göbek kaç seansta bitiyor ne kadar tuttu

sen tüylüymüşsün ben bildiğin kıl yumağıyım her yerimde varrr (( oyüzden bitmek bilmiyo bide vucudum alerjen ağda jilet makine bunlar beni bitiriyo şuan kollarım mayın tarlası gibi ince ince sivilce gibi şeyler dolu diğer yerlerime yaptırınca ilk aldırınca kaşıntıtan hep yara yaparım sonra çıkarken yine kaşınır sonra uzayınca yine kaşınır :))) yanii rahat yüzü yok :)))

bende biraz kıllıyımdır malum pco var bende gerçi benim baba tarafı biraz kıllıdır
ama lazer hiç yaptırmadım ne kadardırki seyansları mesela göbek kaç seansta bitiyor ne kadar tuttu

canım fiyatlar çok değişken bide indirim yada kampanyalar oluyo bazı yerler seans başı alıyo bazıları paket fiyat veriyo paket fiyat genelde 8 seanslık oluyo zaten 8 seanstada bitiyo genelde. ben göbeğimi 300 tl ödedim 5 taksit yaptılar 8 seans olarak canım.yalnız benim siyahlar kıllar bitti orta bölge tertemiz oldu ama yandakiler şimdi sırıtıyo :)))

ah o alerji bende de var işte sevom her yerde de yaptıramıyorki insan korkuyorum valla mikrop neyim kapacam diye(( yaa düşünsene diyorumya bacağımın diz kapağımdan altını aldırdım sadece düğüne gidecektik etek giyecektim evde uğraşmayım dedim kaşlarımla birlikte aldırıverdim bacağımı( resmen kıpkırmızı alerji oldum bacım kaşıya kaşıya öldüm 1 haftada kızarıklık 10 gündede yara izleri anca geçti:))
sen her banyoda kese yapacaksın o zaman heryerine derini çok bastırıp tahriş etmeden belki o kabarık köklere iyi gelirr

sizi kıllılar bende tüy var sadece bacım ama uzun uzun tüylerim aldırmaya kalksam tepeden tırnağa aldırmam lazım yoksa yamalı eşek gibi olurum:)))) ondan hiç ellemiyorum valla

en iyisini yapıyorsun lara
nereye ellesen ora fışkırıyor tüğler siyah sıyah kıl oluyor bende çok pişmanım göbeğime ellediğime kallarımı aldırmıyorum
çok göze batmıyor

laraaa sen varsın bitek bişey dicemm yaa ben hapşırırken kendimi tutuyorum elimde olmadan ( ve biraz önce hapşırdım resmen kasıklarım rahmim patlayacaktı böle olan varmı yaa taaa oraya kadar nasıl etki eder resmen iki büklüm oluyorum öle bir baskı yapıyoki ( ben hamile kalsam bu hapşırık yüzünden bebeği düşürürüm ((

yaaa allah korusun düşer tabi kendini tutunca ama sorma bende tutuyorum :))))) ben hapsırdıktan sonra herkes dalga geçer pist kedi diye:))

acaba ameliyattan sonramı böyle acı oldu öncede varmıydı canım, valla bundan sonraki hapşırmalarında unutma koyver gitsin bacım alıştır kendini şimdiden:))

MUTFAK GÜNCESİ: BOHÇA BÖREK

sevo baksana burdaki gibimi senin tarifin

evettt :)) ama iç harcını sadece öle ortaya değil heryere dökülecek,sonra güzelce kapatılıp kesilecek yani ben kesiyorum daha güzel pişiyor hemde pişmeden kesip ayırmak daha şekilli duruyor. 8 parça üçgen börek olmuş oluyorrr :))

mersi canım bulup koymuşsun bende telefonun driverini buldum onu pc ye yükleyip resimleri eklemeye çalışcaktımm

ben geldim kimse kalmamış amma nasılsınız kalanlar,ben hala sümüklüyüm yaa geçmedi yapıştı kaldı bana bu menem şey.kıl tüy falan ne iş yaa bırakın kalsın kış geliyo sıcacık sıcacık ısıtır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…