Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahanda ben şimdi hapşırdım koyverdim gitti bacımisteyince oluyomuş demekki hiç biyerimde kasılmadı valla darısı senin başına

ne vardı kız kargodaişle ilgili bişey değil sanki

yokya işyeri ile ilgili cnaım acil gitmesi gerekti almalarını bekledim sekreterin beklemesini istemedim o yürüyerek eve gidiyo hava kararmadan gitsin dedim

ahanda ben şimdi hapşırdım koyverdim gitti bacımisteyince oluyomuş demekki hiç biyerimde kasılmadı valla darısı senin başına

ne güzelll :2: :2: darısı başımaaaa

yokya işyeri ile ilgili cnaım acil gitmesi gerekti almalarını bekledim sekreterin beklemesini istemedim o yürüyerek eve gidiyo hava kararmadan gitsin dedim

ne güzelll :2: :2: darısı başımaaaa

:2::2::2: alemmiyiz neyiz biz yaaaaaa sarı kafalar geri gelmiş ama azalmış saki

dün akşam yemekten sonra( bu arada dünde balık yedik sevo) yürüyüş yapalım dedim eşime çıktık 45 dk kadar yürüdük eve yaklaştık eşim bir anda fırladı koşamaya başladı hadi beni yakala dedibende arkasından koşuyorum karşıdanda polis arabası gelyomuş farketmedikdurdular tam aabadan çıkıyolardı farkettiler ki biz spor yapıyoz bide benim bayan oldğumu farkettiler karanlık biyerdi çünküsonra bişey demeden gittiler heralde bizi koşarken görünce hırsız felan zannettiler diyorum eşime

ilahii eşinde kafa dengi ruhu genç baksana süppersonik fikirler çıkarıyo neyseki seni farketmişler yoksa gece koşusunu karakolda tamamlardınız

bu akşamda biz balık yicez kısmetse bu arada bu akşam çıkışlta doktorun yanına gidicez konuşmaya

eşim hiperaktif biridir çocuk ruhludur hala çizgifilm seyreder hergün kumanda kavgamız var evde çizgifilmi bitmeden kumandayı vermez bana

demek dohtora gidiyonuz randevuylamı yoksa çatkapımı gideceksiniz

eşim hiperaktif biridir çocuk ruhludur hala çizgifilm seyreder hergün kumanda kavgamız var evde çizgifilmi bitmeden kumandayı vermez bana

demek dohtora gidiyonuz randevuylamı yoksa çatkapımı gideceksiniz

hımm bizde izleriz çizgi filmm çok severim izlemeyi halaa

evet canım gitcez bakalım doktor öğleden sonra gelecekmiş asistanını arayıp geleceğimizi söylicem

hımm bizde izleriz çizgi filmm çok severim izlemeyi halaa

evet canım gitcez bakalım doktor öğleden sonra gelecekmiş asistanını arayıp geleceğimizi söylicem

bende izlerimm şirinleri ve marsu flamalar varya onlarıama o ben10 ve pkagonmu bişey var onları izliyo izlemem ben onları

aman sevom çok sakin olun olurmu :26::26:bazen erkekler bu tür konularda sakin olamiyorlar tatlılıkla halletmeye çalışın ha anlamıyosa gerzkalı o çoc.... çağırın bende döveyim sizle birlikte

Son düzenleme:

yok canım zaten sakin olucaz ne gereği var gidip düşüncesini açıklamasını öğrenicez ona görede işlemleri başlatıcaz zannetmiyorum zaten parayı vermez ben 50 tl aldım onu vereyim der ben onu ne yapayım

geri kalan 600 tl hastane başhekiminin sorumluluğunda olmalı bence sevo bak ben sana söyleyim bunlar tatlılıkla birbirlerine paslıcaklar sizi amaçları planları buiki tarafta suçu kabul etmiyor sizi bezdirecekler ama 2side suçlular ortada olan para nerdeyse kim çıkarıp veriyosa onunla muhattab olun o zaman

Son düzenleme:
selam kızlar ne var ne yok.bir saat kadar buralardayım saat bir gibi çıkıcam ikide kontrolüm var ondan öncede A101e gidicem vakumlu hurç almaya tabi kaldıysa

hayır bide böyle bişey olabilirmi yaaameliyatı düzgün yapmayan sahtekarlık yapan kendisibide diyoki ben 50 lira aldım onu veririmoldu canım ne kadar rahat ya tabi demezki ben perdeyi gördümde almadım

valla ellimden geleni yapıcam canım tabiki 50 tl ile kandıramazlar beni hele bir konuşayım ondan sonra çalışmalara başlıcam şikayet ebabında ..

selam kızlar ne var ne yok.bir saat kadar buralardayım saat bir gibi çıkıcam ikide kontrolüm var ondan öncede A101e gidicem vakumlu hurç almaya tabi kaldıysa

slm caım demek kontrolün var bu sefer cinsiyetini öğrenirsin canım bebeğinle görüşme zamanın
orada yoksa tedi diye mağazalar var ise orada da çok uygun oluyo ve devamlı var hurç canım bilgin olsun

hayır bide böyle bişey olabilirmi yaaameliyatı düzgün yapmayan sahtekarlık yapan kendisibide diyoki ben 50 lira aldım onu veririmoldu canım ne kadar rahat ya tabi demezki ben perdeyi gördümde almadım

ya görülmicek bişey değilki laracım bu sabah cd yi izledimm oyy kusacaktım az daha hiç izleyemiyom böle şeyleri.. tüplere giden yollar sırf perdeden özellikle sağ taraf kapalı gibi düşün yani spermler nasıl geçipte yumurtaya ulaşsınki yol net şekilde açık değilki

tedi ankarada yok be balım kocaelinde vardı biliyorum oradan çok yastık kılıfı aldım zamanında..inşallah öğrenicez cinsiyeti bugün olmadı haftaya kesinleşir heralde haftaya ayrıntılı ultrason var bakalım çukumu yiyip gidicem bi sat sonra.

ya sevom ben anlayamadım tam olarak rahim ağzında mı perde vardı..eğer öyleyse o olmasa tedavisizde hamile kalabilirsin dimi

ah sevom yaa canım benim inşallah çok uğraşmazsınız alırsınız paranızı sonuçta o para senin o acılarına değmez ama bir nebzede olsa için rahatlamış olur canım

maiberf nabersin canım pipimi kukumu bizide haberdar et yawrum bende çok meraklıyımdır

tosti iyi olduğunuza sevindim canım

tamam heber ederim yavrus merak etme,of ya artık olmuyo bu panrolonlar giydim bi kot düğme açık gidicem artık üzerine hırka çekip.haftasonu alıyım bi iki don bari yaa,haydi ben kaçar öper koklar ama önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…