ne vardı kız kargodaişle ilgili bişey değil sanki
ahanda ben şimdi hapşırdım koyverdim gitti bacımisteyince oluyomuş demekki hiç biyerimde kasılmadı valla darısı senin başına
yokya işyeri ile ilgili cnaım acil gitmesi gerekti almalarını bekledim sekreterin beklemesini istemedim o yürüyerek eve gidiyo hava kararmadan gitsin dedim
ne güzelll :2: :2: darısı başımaaaa
:2::2::2: alemmiyiz neyiz biz yaaaaaasarı kafalar geri gelmiş ama azalmış saki
dün akşam yemekten sonra( bu arada dünde balık yedik sevo) yürüyüş yapalım dedim eşime çıktık 45 dk kadar yürüdük eve yaklaştık eşim bir anda fırladı koşamaya başladı hadi beni yakala dedi bende arkasından koşuyorum karşıdanda polis arabası gelyomuş farketmedik durdular tam aabadan çıkıyolardı farkettiler ki biz spor yapıyoz bide benim bayan oldğumu farkettiler karanlık biyerdi çünkü sonra bişey demeden gittiler heralde bizi koşarken görünce hırsız felan zannettiler diyorum eşime
ilahii eşinde kafa dengi ruhu genç baksana süppersonik fikirler çıkarıyo neyseki seni farketmişler yoksa gece koşusunu karakolda tamamlardınız
bu akşamda biz balık yicez kısmetsebu arada bu akşam çıkışlta doktorun yanına gidicez konuşmaya
eşim hiperaktif biridir çocuk ruhludur hala çizgifilm seyreder hergün kumanda kavgamız var evde çizgifilmi bitmeden kumandayı vermez bana
demek dohtora gidiyonuz randevuylamı yoksa çatkapımı gideceksiniz
hımm bizde izleriz çizgi filmmçok severim izlemeyi halaa
evet canım gitcez bakalım doktor öğleden sonra gelecekmiş asistanını arayıp geleceğimizi söylicem
bende izlerimm şirinleri ve marsu flamalar varya onlarıama o ben10 ve pkagonmu bişey var onları izliyo izlemem ben onları
aman sevom çok sakin olun olurmu :26::26:bazen erkekler bu tür konularda sakin olamiyorlartatlılıkla halletmeye çalışın ha anlamıyosa gerzkalı o çoc.... çağırın bende döveyim sizle birlikte
yok canım zaten sakin olucaz ne gereği var gidip düşüncesini açıklamasını öğrenicez ona görede işlemleri başlatıcaz zannetmiyorum zaten parayı vermez ben 50 tl aldım onu vereyim derben onu ne yapayım
geri kalan 600 tl hastane başhekiminin sorumluluğunda olmalı bence sevo bak ben sana söyleyim bunlar tatlılıkla birbirlerine paslıcaklar sizi amaçları planları buiki tarafta suçu kabul etmiyor sizi bezdirecekler ama 2side suçlular ortada olan para nerdeyse kim çıkarıp veriyosa onunla muhattab olun o zaman
selam kızlar ne var ne yok.bir saat kadar buralardayım saat bir gibi çıkıcam ikide kontrolüm var ondan öncede A101e gidicem vakumlu hurç almaya tabi kaldıysa
hayır bide böyle bişey olabilirmi yaaameliyatı düzgün yapmayan sahtekarlık yapan kendisi bide diyoki ben 50 lira aldım onu veririm oldu canım ne kadar rahat ya tabi demezki ben perdeyi gördümde almadım
slm kızlar pek giremiyorum herkes iyi inş.
cok öpüyorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?