Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım yastık kılıfları falanda çok ucuz oluyo
bize haberdar et taammmı cinsiyetiii bakalımm topik erkek kaynıyo seninki ne olcekkk

canım rahim ağzında değil rahimim üstten baskısı var yani rahmimi etler kapatmış gibi üstten o alındı canım. bakalım tedavisizde tabiki olabilir canım ama o bize denk gelmez

tamam heber ederim yavrus merak etme,of ya artık olmuyo bu panrolonlar giydim bi kot düğme açık gidicem artık üzerine hırka çekip.haftasonu alıyım bi iki don bari yaa,haydi ben kaçar öper koklar ama önce

tamam canım bizde sei öperik koklarık kolay gelsin görüşürüzz

tamam heber ederim yavrus merak etme,of ya artık olmuyo bu panrolonlar giydim bi kot düğme açık gidicem artık üzerine hırka çekip.haftasonu alıyım bi iki don bari yaa,haydi ben kaçar öper koklar ama önce

lc waik.. de var hamile pantalonları tişörtleri çok beğeniyom oradan alırsın canım daha uygunlar hem

sen ben duru çalışan olunca kesin burda oluyoruz bide çiğdem ama o bugün izin kullanmış olabilir:26::26:
ama evdeki hatunlar ne yapıyor şu an kimbilir belki komşuda kısır yiyolardır gelemediklerine göre

sen ben duru çalışan olunca kesin burda oluyoruz bide çiğdem ama o bugün izin kullanmış olabilir:26::26:
ama evdeki hatunlar ne yapıyor şu an kimbilir belki komşuda kısır yiyolardır gelemediklerine göre

çiğdemi aradım şimdide açmadı duymadı sanırım
hele şükür birileri geldi nurcik bacı nerdesin yaa

minoşlar ben geldim nasılsınız bakem

bugün biraz geç geldim eve komşuyla dolaştık biraz ..yaa kızlar benim başım çok dönüyor neden oluyor acaba (kursa başladığımdan beri böyle)
çiğdem dün aradı beni doktora gitmiş 3 gün rapor vermiş evde dinlenecekmiş

sevo eşim az önce antlya merkezi aradı fiyat öğrenmek için..ilk muayne 130 uygulama 3300 ilaçlar hariç(ilaçlar ortalama ne kadar tutarki raporsuz)
konakhane içinde sordu eşim, sonucu öğrenene kadar kalabilirmiyiz diye genelde gönderiyoruz bir sakıncası olmuyor ama isterseniz kalabiliyorsunuz dedi ben sonuca kadar kalabülürümmm

evet doğru canım ilk muayene 130 tedavi 3300 ilaçlarda en fazla 1000-1500 tutar bu arada tuğbiş bişey diyoduya onu sana isteriz canım doktora sordum son kullanma tarihi geçmediyse ve dolapta sandıysa kullanırız dedi. ben ilaçlar için rapor yazdırcam baya bir düşer diye düşünüyorum canım inşallah yani düşer

aa ölemi demişler zaten gittiğimde almanyadan gelen bir çift vardı sonucunu bekliyodu orda canım yani tolere ediyorlar demekki eşimin çok izni olmayacağından sanırım ben dönerim tranferden sonra 5 gün falan kalırım

hoşgeldin nurcik bacımm
kızlar benim merkezim 3000 lira tedavi fiyatı çıkardı
ilaçlarıda aşılama yapılıyomuş gibi kendileri yardımcı olacaklar bir özel hastaneden aldırtacaklar bana,
2 doz rapor veriliyomuş aşılama için ama ben o ilaçları tüpte kullanacam bacılar 3300 civarı tutacak toplam
ilaçlar 250-300 gibi tutyomuş zaten nasıl sizce

kızlar en acilinden çıkıyorum misafirler gelecek ev dağınık topluyayım jet hızıylaa

valla merkez çok yardımcı olmuş sana canım çok çok iyi fiyatlar

kızlar en acilinden çıkıyorum misafirler gelecek ev dağınık topluyayım jet hızıylaa

bak yaaa kim geliyokii hadi kolay gele

sorma canım laf açıyomm konuşmak için tiramisu yaptınmı

anladım canımama bir dahaki yaptığımda malzemeleri 2 ye bölüp ayrı ayrı yapıcam çünkü çok geliyor bu malzameden:26::26lur demi öyle yarım ay şeklinde olur pandispanyanın birini kullanırım 2 ye bölerek

denedinmi derken:26::26::26: yaptım dedimya canım 2 gün önce biraz kaldı dolapta bekleyince daha lezzetli oluyormuş gerçekten

ayyy konuşmuştuk dimiii iyi ce bunadım ben yaaa

aa evet olabilir canım iyi fikir

ya bişeyler atıştırayım dedim bi geldim pc kendini resetlemiş bir türlü neden resetlediğini bulamadılar bilgisayarcılar deli oluyorumm dosyayı kayıt etmediysem bir daha uğraşıyorum yapmaya

ya bişeyler atıştırayım dedim bi geldim pc kendini resetlemiş bir türlü neden resetlediğini bulamadılar bilgisayarcılar deli oluyorumm dosyayı kayıt etmediysem bir daha uğraşıyorum yapmaya

aaaaaaa inşallah kaydetmişsindir belli süre aralığında kendisi kaydetmiyormu dosyayı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…