- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tedi ankarada yok be balım kocaelinde vardı biliyorum oradan çok yastık kılıfı aldım zamanında..inşallah öğrenicez cinsiyeti bugün olmadı haftaya kesinleşir heralde haftaya ayrıntılı ultrason var bakalım çukumu yiyip gidicem bi sat sonra.
ya sevom ben anlayamadım tam olarak rahim ağzında mı perde vardı..eğer öyleyse o olmasa tedavisizde hamile kalabilirsin dimi
tamam heber ederim yavrus merak etme,of ya artık olmuyo bu panrolonlar giydim bi kot düğme açık gidicem artık üzerine hırka çekip.haftasonu alıyım bi iki don bari yaa,haydi ben kaçar öper koklar ama önce
tamam heber ederim yavrus merak etme,of ya artık olmuyo bu panrolonlar giydim bi kot düğme açık gidicem artık üzerine hırka çekip.haftasonu alıyım bi iki don bari yaa,haydi ben kaçar öper koklar ama önce
sen ben duru çalışan olunca kesin burda oluyoruz bide çiğdem ama o bugün izin kullanmış olabilir:26::26:
ama evdeki hatunlar ne yapıyor şu an kimbilir belki komşuda kısır yiyolardırgelemediklerine göre
çiğdemi aradım şimdide açmadı duymadı sanırım
hele şükür birileri geldi nurcik bacı nerdesin yaa
minoşlar ben geldim nasılsınız bakem
bugün biraz geç geldim eve komşuyla dolaştık biraz ..yaa kızlar benim başım çok dönüyor neden oluyor acaba (kursa başladığımdan beri böyle)
çiğdem dün aradı beni doktora gitmiş 3 gün rapor vermiş evde dinlenecekmiş
sevo eşim az önce antlya merkezi aradı fiyat öğrenmek için..ilk muayne 130 uygulama 3300 ilaçlar hariç(ilaçlar ortalama ne kadar tutarki raporsuz)
konakhane içinde sordu eşim, sonucu öğrenene kadar kalabilirmiyiz diye genelde gönderiyoruz bir sakıncası olmuyor ama isterseniz kalabiliyorsunuz dediben sonuca kadar kalabülürümmm
bu ne sinir sevo bacım sakinn ol sakinn
hoşgeldin nurcik bacımm
kızlar benim merkezim 3000 lira tedavi fiyatı çıkardı
ilaçlarıda aşılama yapılıyomuş gibi kendileri yardımcı olacaklar bir özel hastaneden aldırtacaklar bana,
2 doz rapor veriliyomuş aşılama için ama ben o ilaçları tüpte kullanacam bacılar 3300 civarı tutacak toplam
ilaçlar 250-300 gibi tutyomuş zaten nasıl sizce
kızlar en acilinden çıkıyorum misafirler gelecek ev dağınık topluyayım jet hızıylaa
kaldık gene başbaşa bacım nurcikte uçtu
lara tiramisu yu denedin mii
sorma canım laf açıyomm konuşmak için tiramisu yaptınmı
denedinmi derken:26::26::26: yaptım dedimya canım 2 gün önce biraz kaldı dolapta bekleyince daha lezzetli oluyormuş gerçekten
anladım canım ama bir dahaki yaptığımda malzemeleri 2 ye bölüp ayrı ayrı yapıcam çünkü çok geliyor bu malzameden:26::26 lur demi öyle yarım ay şeklinde olur pandispanyanın birini kullanırım 2 ye bölerek
ya bişeyler atıştırayım dedim bi geldim pc kendini resetlemiş bir türlü neden resetlediğini bulamadılar bilgisayarcılar deli oluyorumm dosyayı kayıt etmediysem bir daha uğraşıyorum yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?