- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kız aşk olsun fırsatını bulduğum an soluğu burda alıyorum şuan mutfağın halini görsen şaşarsın .bıraktım işleri burdayım işte :))eskisi gibi gelemiyorum doğru ama bildiğin gibi kursa gidiyorum ..
yaa ben niye gelmeyince göze batıyorum gelmeyenler var halbuki mesela nuray gelmiyo artık şifada gelip okuyup çıkıyo bir kaç kişi daha var onları saymıyorum zaten :)))
hoşgeldin hayırlı cumalaraleyküm selam inşallah bol bol gelir sütü en çok istediği kuzucuğunu emzirmekti ve emzirirken bize dua etcekti
şifada dikkatimi çekiyor canımoda gelmek istemiyor gibi çünkü facede yazıyolar buraya selam vermiyorlar neyse ben sadece söylemek istedim sen topiğin neşe kaynağısınya eksikliğin çok belli oluyor bende hiç karışmam böyle şeylere ama çenem düştü neyse çaktırmayın
cumanız mübarek olsun arkadaşlar benim bilgisayar iyice manyadı dün akşamdan beri sinir etti beni yaa açılmıyo tam açılıyo maus oynamıyo bu arada dün akşam facede tuğba ile görüştüm hepinize selam söledi ağrısı bazen çok oluyomuş sütü henüz gelmemiş sezaryenlerde hep geç gelir zaten inşallah bugün gelmiştir
valla gelen gelir gelmeyende keyfi bilir zorla kimseyi çekip getiremeyiz buraya dimi:))
demek neşe kaynağıyım hee:)birde kendime öyle olsammm aslında içine kapanık negatif umutsuz bir garıyımm :))
ama size neşe saçıyorsam keyiflendiriyorsam ne mutlu bana
pınar hoşgeldin canım ..
benim ki de uterus bicornis:18::18::18::18:
benim ki de uterus bicornis:18::18::18::18:
seyhan canım c çok riskli gibi görünmedi bana
benim teyzemde aynı durum söz konusuydu onunki b ki gibiydi bir kez kendiliğinden hamile kaldı ama 23 haftada rahim ağzı dikilmiş olmasına rağmen doğum yaptı çünki teyzemin et parçası bebekle birlikte büyümüş ikisi bir sığamamış yani o et ordayken ne yaptılarsa durduramadılar
benim teyzende benim doktorda histeroskopi yaptırdı 2. adetiyle tedaviye başladı et büyümeden doğumu gerçekleşti şimdi bir yaşında oğlu var ama yinede erken doğum yaptı 27 haftalık doğurdu inşallah sen buna benzer sıkıntılar yaşamazsın benim rahim içi senin gösterdiğin şekillerden hiç biri yok
hoşbulduk canım naber nurcan sen siirtliymişsin biz 3 sene kaldık siirtte babamın mesleğinden dolayı 3.4.5. sınıfları mehmetçik ilkokulunda okudum
ozaman iki rahim olmuyor demi
hangisi oluyo o canım resimlerden
evet canım riskli değil en hafifi bence allaha şükür
sanırım bende yaşarım gibi geliyo canım allah korusun yinede rabbim göstermesin :18:
maşallahh bak tertemiz demekki senin
normalde çift rahimde rahmin üst tarafı çöküntü şeklinde olurmuş yani kalp şeklindeki gibi ama benim ki daha da bi enteran iki ayrı rahim gibiymiş ama alttan birbirine bağlıymış
ayyyyyyyy evet bende denemiştim çok samimi arkadaşımın bebeğine kendisi söylemişti ama ben çok tutamadım huylandımmaminnnn inşallah canım ben ablamın iki kızına da vermiştim mememi anamm nasıl çekiyolar vakumlu vakumlu süt gelmeyince de sinir oluyolardı:95:
valla gelen gelir gelmeyende keyfi bilir zorla kimseyi çekip getiremeyiz buraya dimi:))
demek neşe kaynağıyım hee:)birde kendime öyle olsammm aslında içine kapanık negatif umutsuz bir garıyımm :))
ama size neşe saçıyorsam keyiflendiriyorsam ne mutlu bana
pınar hoşgeldin canım ..
kızlar ben müsade istesem :26:izninizlee çıksammbirazdan komşu çağırır o çağırmazsa bile ben çağıracam artık şu pazar işini haledeyim önce sonra mutfağı hallederim
haydin kalın sağlıcakla iyi bakın kendinize görüşmek üzere
aaa öylemi canımm nasıl sevdinmi oraları ? ilçesinde kalıyoruz canım (kurtalan) biliyorsun belki oralarıda
inşallah oyle sıkıntılar yaşamazsın
inşallah temizdir ama ben histeroskopide tüplerimin çıkış yerlerini gördüm
seyhan seninkinde görünüyormu
PINAR SEN GÖRÜYORMUSUN TÜPLERİM ÇIKIŞLARINI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?