inşallah oyle sıkıntılar yaşamazsın
inşallah temizdir ama ben histeroskopide tüplerimin çıkış yerlerini gördüm
seyhan seninkinde görünüyormu
PINAR SEN GÖRÜYORMUSUN TÜPLERİM ÇIKIŞLARINI
geçti canım evet sağollara canım nasılsın miyde bulantın geçtimi
ben bikaç kere izledim ama öle bişey göremedim sadece bembeyaz tünel gibi ve tüy gibi bişeyler uçuşuyo ama tüplerle ilgili bi sıkıntım yokmuş bi ara gene izliyim dur işimi bitiriyimde
ayyyyyyyy evet bende denemiştim çok samimi arkadaşımın bebeğine kendisi söylemişti ama ben çok tutamadım huylandımm
güle güle kolay gelsinbende bu akşam çıkmalıyım geçen hafta geç kaldık çıkamadık eşimin işi yüzünden dolaba fare düşse kafası yarılacak akşam dolapta 3 tane mandalina kalmış eşim onları alırken diyoki şu garibanlarıda alıyımda kurtulsunlar bari şurda yalnız durup duruyolar dolap tamamen temizlensin yaa bende çıkçam akşama
ben bikaç kere izledim ama öle bişey göremedim sadece bembeyaz tünel gibi ve tüy gibi bişeyler uçuşuyo ama tüplerle ilgili bi sıkıntım yokmuş bi ara gene izliyim dur işimi bitiriyimde
geçti canım evet sağolsizin muhabbete odaklandım okuyorum, şükür halimize bizden daha kötüleride var
filmizleyecekmişsin gibi ayy çok tuhaff
seyhan tüp bebek doktoruna nekadar verdin histeroskopi için?
izledim kız kaç kere aynı kabak oyar gibi oymuş dr beee benim nohut kadar polip vardı onu aldı ocak ayının başında 1 200 tl verdik 200ü narkozcuya:26:
teyzemin cd. seyretmiştim sürekli rahim içi kanlanıyordu bir şeyle su veriyorlar içine temizleniyor ama yine kanlanıyor seninkide öylemi
ben 350 lira verdim tüp bebek merkezine
ben kendi cd mi pek izleyemedim midem almadııhemen bayılcakmışım gibi oluyom
ama bende de kan yoktu sadece şeffaf hafif kanlı uçuşan tortumu diyeyim öle şeyler vardı perdeyide keserken hiç kanlanmadıhatta eşim şaşırdı sonuçta buduyo orayı ama kan yok sizikidemi öle idi
ben kendi cd mi pek izleyemedim midem almadııhemen bayılcakmışım gibi oluyom
ama bende de kan yoktu sadece şeffaf hafif kanlı uçuşan tortumu diyeyim öle şeyler vardı perdeyide keserken hiç kanlanmadıhatta eşim şaşırdı sonuçta buduyo orayı ama kan yok sizikidemi öle idi
hahaha demek gariban mandalinalar oda güzelllben geçen hafta çıktım ama bu hafta çıkmam sanırım gerçi tüm sebzeler falan bitti ama dışarısı çok soğuk ve çok yağmur yağıyo gidemem ama bence sen ihmal etme dolap boşuna çalışmasın
teyzemin cd. seyretmiştim sürekli rahim içi kanlanıyordu bir şeyle su veriyorlar içine temizleniyor ama yine kanlanıyor seninkide öylemi
ne kadar değişken fiyatlar yaa:26: benimki 900 düde 700 e indirdik
ne kadar değişken fiyatlar yaa:26: benimki 900 düde 700 e indirdik
ayyyyy rahim dedinizde özledim rahmimin içini ne zamandır izlemiyodum gidip izliyim bareee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?