Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben bikaç kere izledim ama öle bişey göremedim sadece bembeyaz tünel gibi ve tüy gibi bişeyler uçuşuyo ama tüplerle ilgili bi sıkıntım yokmuş bi ara gene izliyim dur işimi bitiriyimde

lara canım nasılsın miyde bulantın geçtimi
geçti canım evet sağol sizin muhabbete odaklandım okuyorum, şükür halimize bizden daha kötüleride var
ben bikaç kere izledim ama öle bişey göremedim sadece bembeyaz tünel gibi ve tüy gibi bişeyler uçuşuyo ama tüplerle ilgili bi sıkıntım yokmuş bi ara gene izliyim dur işimi bitiriyimde

filmizleyecekmişsin gibi ayy çok tuhaff

hahaha demek gariban mandalinalar oda güzelll ben geçen hafta çıktım ama bu hafta çıkmam sanırım gerçi tüm sebzeler falan bitti ama dışarısı çok soğuk ve çok yağmur yağıyo gidemem ama bence sen ihmal etme dolap boşuna çalışmasın

teyzemin cd. seyretmiştim sürekli rahim içi kanlanıyordu bir şeyle su veriyorlar içine temizleniyor ama yine kanlanıyor seninkide öylemi

geçti canım evet sağol sizin muhabbete odaklandım okuyorum, şükür halimize bizden daha kötüleride var

filmizleyecekmişsin gibi ayy çok tuhaff

izledim kız kaç kere aynı kabak oyar gibi oymuş dr beee benim nohut kadar polip vardı onu aldı ocak ayının başında 1 200 tl verdik 200ü narkozcuya:26:

evet o tünel gibi görünen yerler tüplerin çıkışı oluyo

seyhan tüp bebek doktoruna nekadar verdin histeroskopi için?

700 tl verdim

teyzemin cd. seyretmiştim sürekli rahim içi kanlanıyordu bir şeyle su veriyorlar içine temizleniyor ama yine kanlanıyor seninkide öylemi

yok ben de kan çok az vardı ama su gibi bişey veriyodu sürekli ama benim çok rahat geçti aslında kızlar ben bi kontrole gitmek istiyorum 2 aydır falan tam adetimin ortalarında 15.günden sonra gibi kasık ve bel ağrım oluyoo korkuyorum bi gidecem

ben kendi cd mi pek izleyemedim midem almadıı hemen bayılcakmışım gibi oluyom
ama bende de kan yoktu sadece şeffaf hafif kanlı uçuşan tortumu diyeyim öle şeyler vardı perdeyide keserken hiç kanlanmadı hatta eşim şaşırdı sonuçta buduyo orayı ama kan yok sizikidemi öle idi

evet heh benimki de aynen ölee işte

valla benimkinde hiç bir şey yapmıyor kamerayla gezip konuşuyor yapışıklık yok diyofalan filan işte ama teyzeminki ciddi kanlı çünki onun bayağı budanması gereken et parçası var rahimde

evet yaa sigara içmiyoruz ya hep bişeyler tıkıştırmamız lazımgelip gidip dolabı açıyoz bakıyoz boşeşimde öyle dedi napsın bu arada amerikan mutfağın bir gıcıklığı daha hep dolabı açıyoruz nedense:26:

ayyyy çok fena yaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy rahim dedinizde özledim rahmimin içini ne zamandır izlemiyodum gidip izliyim bareee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…