ayyyyy rahim dedinizde özledim rahmimin içini ne zamandır izlemiyodum gidip izliyim bareee
ayyyyygit izlee özlem gider
ayyyyy rahim dedinizde özledim rahmimin içini ne zamandır izlemiyodum gidip izliyim bareee
kızlar sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayın
ev işlerimi halledeyim yine gelir kanlısohbetimize devam ederiz
ben de çıkıyorum iyi günler
güle güle kızlarrrrrrsevomla yalnız kaldık geneee başbaşaaaaa sevom ben burdayım ama bişeyler atıştırıcam yazamayabilirimmmm
güle gülee
evet laracımm tamam sen atıştır canım bende okadar çok yoığunumki ama buradanda kopamıyorum işte..afiyet olsun sana canım
geldim canım sen işine bak sevo, arada yazarsınsana ne diycem akşam kumpir yaptıkya eşim fırına atmıştı hani ben gidene kadar olacaktı eşim fırına atmış saatini ayarlamış evden çıkmış bir arkadaşına uğaradıktan sonra gelip beni aldı eve gittik ama elektrikler yok bizim apartmanın şarteli atmış sevom patatesler öylece olduğu gibi kalmış ama biz inat ettik 80 dk bekledik arada bişeyler atıştırdık tabi dayanamadık sonunda 8:30 da kumpirimizi yedik ama karar aldım bundan sonra pazarlar hariç kumpir yok hadi şartel atmasaydı yangın felan çıksaydı allah korusun evde değilken fırın felan çalıştırmıcam bir daha
ayy allah korumuş laracım aman aman bencede hiç çalıştırma ne olacağı belli olmaz..bizimde elk tesisatında sorun vardı eve gelirdik elk.yok bakardık ana şalter atmış aşağıdan düşün :26: prizlere fişi sokardım çat giderdi elk.ler o yüzden ben bırakmam öle açık bişey canım..hatta benim kardeşim su ısıtıcısının bile fişini falan çeker öle alıştırmış kendini ben çekmiyom ama
yaa evet gerçekten tehlikeli baksana canım olmaz olmaz evde olmadığımız an olurhatırladım şimdi geçmişten kötü bir maceram var bu konuda ders almam gereken çok büyük bir olay atlatmıştım ama bak zaman insana her şeyi unutturuyor bir daha unutmucam
ne olmuştu canım
evet zamanla unutuyoruz bazı şeyleri kulağımıza küpe olması lazım aslında haklısın canım.bundan sonra daha dikkatli oluruz.evimizdeki eşyalarımızdan başka neyimiz varki onlara da bişey olursa dımdızlak ortada kalırız artık allahhhh korusunn
6-7 yıl felan oldu bahçeli bir evde oturuyoduk o zamanakşam elektrik sobasını yaktık ısındık sonrada (aynı mahallede amcamlar oturuyordu) amcam eşimi çağırdı bişey için, hemen gidip gelecez nasılsa ev soğumasın dedik ve elektrikli sobayı kapatmadık geldiğimizde evin kapısını öyle zor açtıkki zangır zangır titremekten müthiş bir is var içerde sobanın kablosu tutuşmuş sönmüş, yanında komidin vardı onun kenarı tutuşmuş sönmüş, duvarda asılı yapraklı takvim vardı onun yaprakları bile tutuşup sönmüş sevom ama öyle bişeyki elektrik tesisatı tutuşup söndüğünden mutfak çekmecesinin içi bile is olmuş düşün ev arınması imkansızz yani o evden ertesi gün taşındık bağzı eşyaları yenileyerek tabi allaha binlerce şükrediyorum mucize gibi bişeydi takvim yaprakları nasıl yanmaya başlar ve söner sevo:26::26::26::26:ve ben ogün gün paramı almıştım 1200 euro evde duruyodu :26::26::26::26:
hadi kabloyu anladım kmidini anladımda o takvimde yakınındamıydı nasıl yanıpta sönmüş gerçekten hayret ettimis fecidir bilirim canım neyseki fazla bişey olmadan kendiliğinden sönmüş mazallah daha fena olsaydı bide bide kiracıyız ev sahibine tazminat bile öderdik mazallahhh :26:
selam bacılar nasılsınız?dün kontrolüm vardı doktora gittim büyük ihtimal paşa geliyosağlıkla gelsin inşallah bebiş erkek gibi duruyo dedi önümüzdeki ay daha net beli olur dedi tam 13 hafa 2 günlük. çok sağlıklı maşallah
haydi hayırlısı canikom paşalar hatunlara fark atacak belliki.maşallah eda erkenden söylemişler prof mu doktorun,normal ultrason değildir heralde ayrıntılı mıydı.benim daha dün anca söylediler düşün cumartesi 5 ay bitecek.ki yinede şüphem var haftaya ayrıntılı var onda içim rahatlıcak kızımı net bi şekilde görürsem.herşeyin iyi olmasına çok sevindim eee o iyiyse herşey iyi zaten dimi
op.dr ablam benim ki erkekler genelde erken gösterirmiş bide bana çukuşata ye öyle gel dedi ozamanda saklamazmış kendini mutluluk hormonu yükseldiği için bana daha 1aylıkken demişti 3 ayda anlıyoruz ama 4.aya atıyoruz die dün erkeğe benziyo dedi normal ultrasonla baktı biraz uzun sürdü gayet sağlılı maşallah ama ben hep baştan beri iki emriyo koyuldu biri gitti ben hep dedim giden kızdı benim oğlum olacak die hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde cinsiyetin önemi yok laf aramızda çin takvimindede erkek gözüküyodu eşim inanma onlara dedi galiba doğru o takvimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?