maiberf ve eda tebrik ederim hayırlı evlat olsunlar inşallah
rabbim tamamına erdirsin inşallah
hayırlı evlat olsunda kızı erkeği önemli değil ama herkesin gönlünden geçen bişey oluyor tabi.aman inanma öle çin takvimine falan tesadüf bence zaten iki seçenek var yavrum tutması kolay yani dimi..tutturamayan bi lara var ona sorsaydın bence ne derse tersi puhaha kızmasın şimdi duyarsa eee benim klasik sorum isim düşündünüz mü bakıyım.
cnm gözün aydın cinsiyette öğrenilmiş maşallah zaman çabucak geçiyoo beeselam bacılar nasılsınız?dün kontrolüm vardı doktora gittim büyük ihtimal paşa geliyosağlıkla gelsin inşallah bebiş erkek gibi duruyo dedi önümüzdeki ay daha net beli olur dedi tam 13 hafa 2 günlük. çok sağlıklı maşallah
cnm seninkide belli olmuş gözün aydın cici kızımız olucakk öpüyoorr şifa teyzelerihaydi hayırlısı canikom paşalar hatunlara fark atacak belliki.maşallah eda erkenden söylemişler prof mu doktorun,normal ultrason değildir heralde ayrıntılı mıydı.benim daha dün anca söylediler düşün cumartesi 5 ay bitecek.ki yinede şüphem var haftaya ayrıntılı var onda içim rahatlıcak kızımı net bi şekilde görürsem.herşeyin iyi olmasına çok sevindim eee o iyiyse herşey iyi zaten dimi
cnm gözün aydın cinsiyette öğrenilmiş maşallah zaman çabucak geçiyoo beesağlıklı ve hayırlı olsun başta
cnm seninkide belli olmuş gözün aydın cici kızımız olucakk öpüyoorr şifa teyzeleri
hayırlı cumalar bu arada
amin cnm amin cümlemizden inşşşaminnnnnn inşallahhhhhhhh Allah Razı olsun....
amin cnm amin cümlemizden inşşş
Papatyam naber cnm
Allah razı olsun yavrus Rabbim dileyen herkese yaşatsın en yakın ve en hayırlı zamanda inşallahmaiberf ve eda tebrik ederim hayırlı evlat olsunlar inşallah
rabbim tamamına erdirsin inşallah
evet kız olursa belki yanılmıştır ama sanmıyorum: Hira koyacakdık erkek olursa:Uday koyucaz Allah nasip ederse en ne koyacaksın?
cnm gözün aydın cinsiyette öğrenilmiş maşallah zaman çabucak geçiyoo beesağlıklı ve hayırlı olsun başta
cnm seninkide belli olmuş gözün aydın cici kızımız olucakk öpüyoorr şifa teyzeleri
hayırlı cumalar bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger/354778-gebe-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
eda burdan cici bi avatar beğenebilirsin
valla dediğim gibi yoğunum halaaa cnm komşularla haşır neşir olduk sık sık görüşmeler , dünden beri grip oldum üstüne yetmez gibi salya sümük şifa şifasını beklersen nerdesin bakiyım
amin cnm aminn inşşşAllah razı olsun yavrus Rabbim dileyen herkese yaşatsın en yakın ve en hayırlı zamanda inşallah
uday ? manası nedir canım bizim çoktan belli mehlika olacak kısmetse
teşekkür ederis teezesiii öperis ellerinden ,sanada hayırlı cumlar yavrus
beğendiğin resmi sağ tıklayıp resmi farklı kaydet yap ( masaüstüne kaydedebilirsin ) sonra avatar koyma kısmına gelince gözat a tıklayıp kaydettiğin resmi okeylekoymayı beceremiyorum kiiiiiiiiiiii
valla dediğim gibi yoğunum halaaa cnm komşularla haşır neşir olduk sık sık görüşmeler , dünden beri grip oldum üstüne yetmez gibi salya sümük şifa şifasını bekler
Allah razı olsun yavrus Rabbim dileyen herkese yaşatsın en yakın ve en hayırlı zamanda inşallah
uday ? manası nedir canım bizim çoktan belli mehlika olacak kısmetse
teşekkür ederis teezesiii öperis ellerinden ,sanada hayırlı cumlar yavrus
beğendiğin resmi sağ tıklayıp resmi farklı kaydet yap ( masaüstüne kaydedebilirsin ) sonra avatar koyma kısmına gelince gözat a tıklayıp kaydettiğin resmi okeyle
canımsın sağoll geçsin gitsin giderkende kimseyi bulmasın imha olsun tüm hastalıklar inşşşgeçmiş olsun
rica ederim tatlım başarabilirsin hadi bekliyorumtamam teşekkür ederim deneyeyim bakayım:)
nereye cnm işinmi varben çıkıyorum görüşürüz
valla dediğim gibi yoğunum halaaa cnm komşularla haşır neşir olduk sık sık görüşmeler , dünden beri grip oldum üstüne yetmez gibi salya sümük şifa şifasını bekler
canımsın sağoll geçsin gitsin giderkende kimseyi bulmasın imha olsun tüm hastalıklar inşşş
rica ederim tatlım başarabilirsin hadi bekliyorum
topiğin güzel sultanları nerdeler ? sevo duru hemşom çiğdem nurcik ????? ve diğerleri:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?