Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

buarada hoşgeldin çiçek

neyse en güzel anne adayları ben çıkıyorum namaz kılacam hade Allaha emanet olun hayırlı günlerr

ipeğim datlım güzel haberlerini bekliyoruzz

öptümm

canım benimm sonuçtan kaçamayız ama bir bakmışsınn çift çizgi beklemekle sonucu göremeyiz canım o yüzden sabır taşı olma sende yap tamam mı.her ne olursa olsun sonucu değiştiremeyiz o yüzden bekleyipte gerilmeye gerek yok öyle değilmi şimdi insan daha da stres yapıyo olmayınca boshayallersmile eyvahedigeldismile

merhaba herkese
heralde bana dediniz katil diye siz beni goruyormusunuz

bende sizlergibi bebek ozlemi cekiyorum

tabi görüyoruz canım bikaç gündür okuyup çıkıyosun.hoşgeldin aramıza bizde bebek özlemi çekiyoruz kendinden bahsetmek istermisin a.s.

test evde var ama sabret diyorum kendime nasıl sabrediceksem kendimede kzııyorum
sizide telaşlandırıyorum olursam boşuna sizide telaşlandırmış olucam

ablacıım bak yanlış anlama adetin uzadıkça hevesleneceksin en azından ne olduğunu yol yakınken gör. hadii yapppp ayyyy Kurban olduğum Rabbim inşşallah meleğini göndermiştirr. (aminnn)

evet canım sana dedim hep ismini görüyorum yazmıyosun anlat bakalım kaç yıldır çekiyosun bebiş özlemi inşallah en kısa zamanda biter özlemin

valla ben goruldugunu bilmiyordum
bak simdik kotu oldum sakli sakli birini izler gibi

ben 2.5 yildir evliyim ve bebegimiz olmuyor
esim de azo spermi var ve gecen ay tese ameliyati oldu sperm bulunamadi
sperm uretimi yok dendi

ablacıım bak yanlış anlama adetin uzadıkça hevesleneceksin en azından ne olduğunu yol yakınken gör. hadii yapppp ayyyy Kurban olduğum Rabbim inşşallah meleğini göndermiştirr. (aminnn)

canım evde değilimki işyerindeyim akşam eve geç gidicez misafirliğe davetliyiz sabah yaparım daha iyi olur

hosbulduk sevda ben gordugunuzu bilmiyordumkii

sperm uretimi yok dendi

niye kötü oluyosun ilk yazana kadar insan çok çekiniyo bende uzunca bir süre misafir olarak
katılmıştım yazmaya çekiniyodum şimdi buraya yazmadan duramıyorum canım eşini durumu için ne diyo doktorlar ilaçla falan bir şey yapılamazmı

haklısın sevdam o zaman yarın sabaha kadar bekliyim sabah yaparım daha iyi olur

tamma canım en sağlıklısı olur inşallahhh asbah sabahh neşeleniriz bir bakmışsın :Saruboceq:

sperm uretimi yok dendi

neden kötü olacaksın canım alt tarafta konuyu kim okuyo belli oluyo canım isimlerimiz yazıyo.geçmiş olsun canım hepimizin hemen hemen aynı sorunları var sonuç bebek özlemii :gitme:

yok burdaki doktorlar ilac tedavisi yok dedi hic illac verrmediler
ama turkiyedeki doktorlar ilac tedavisi uyguluyor
ama tedavi ise yarayip yaramadigi insandan insana denisiyor
bilmiyorum bizde nasil olucak
bizde birde turkiyede deniyecez

yok burdaki doktorlar ilac tedavisi yok dedi hic illac verrmediler
ama turkiyedeki doktorlar ilac tedavisi uyguluyor
ama tedavi ise yarayip yaramadigi insandan insana denisiyor
bilmiyorum bizde nasil olucak
bizde birde turkiyede deniyecez

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah türkiyede dermanınızı bulursunuz sen bu arada
eşinin beslenmesine dikakt et canım kürlerden falan uygulayın hiç belli olmaz neler duyuyoruz doktorlar yok deyip kestirip atıyo

sagolun hayirlisi olsun herkes icin
evet yapiyoz kur falan insallah faydasi olur

sen kac yildir evlisin sizde sorun ne

çiçek00 aramıza hoşgeldin canım.... inşallah sende en kısa zamanda özlem duyduğun bebişine kavuşursun... bencede eşine kürlerden dene... inşallah faydasını görürsün...

sagolun hayirlisi olsun herkes icin
evet yapiyoz kur falan insallah faydasi olur

sen kac yildir evlisin sizde sorun ne

ben altı yıl olacak evleneli yaklaşık 2 yıldır bizde uğraşıyoruz bebiş için bizim sorunumuz bende hipotroidi ve insülin direnci var

İpekcİmmm Çok heyacan yaptım yaa.... İnŞallahhh hamİŞsİndİr.....

ben bi heyecan yapıyorum bi boşuna hem kızları hem kendini gaza getirme olmaz bu iş diyorum bakalım sabaha kadar olmazsam test yapıcam eğer hamile değilsem inşallah teste gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…