çiçek00 aramıza hoşgeldin canım.... inşallah sende en kısa zamanda özlem duyduğun bebişine kavuşursun... bencede eşine kürlerden dene... inşallah faydasını görürsün...
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
ben altı yıl olacak evleneli yaklaşık 2 yıldır bizde uğraşıyoruz bebiş için bizim sorunumuz bende hipotroidi ve insülin direnci var
allahim herkesin yardimcisi olsun
insallah hamilesindir.....
benim cikmam lazim sonra gorusuruz
ben altı yıl olacak evleneli yaklaşık 2 yıldır bizde uğraşıyoruz bebiş için bizim sorunumuz bende hipotroidi ve insülin direnci var
allahim herkesin yardimcisi olsun
insallah hamilesindir.....
benim cikmam lazim sonra gorusuruz
güle güle
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, Nagihan
okumuyorum hayatım yazıyordum
kedersize beddua ediyordum istiyorsanız hepinize edeyim beddua istiyormusunuzsempatiksalakcinni
:roflol:kedersiz
çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah bukadar karnımın büyüdüğünü görürüm
he sana bir beddua edeyimde sende gör yazmışssın ya özele neolacak katlan bulantıya diye
allahım sen inşallah inşallah hamile kalırsında aynı benim gibi miğden bulansın yarabbim alsanaalsanasmile allahım en büyük dileğim ozaman konuşacağım bide senle
kızım 4kiloya yakın kilo verdim hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum
ama duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr sen hamile kal öyle konuşalım:roflol:
işler öyle yoğunkii... çok yoruldum yavff... biz baştan muhasebeyi seçip yanlış yaptık yahu... öğretmen olsaydıkya... tam bayan mesleği bence....
ben çoook istiyorum
okumuyorum hayatım yazıyordum
kedersize beddua ediyordum istiyorsanız hepinize edeyim beddua istiyormusunuzsempatiksalakcinni
evettt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gerçi ben hamile kalsam sizden beter olucam biliyorummm reflü ve gastrit var bende
gittik enn çekilmez mesleği seçtik ayy valla bana daral geldi.... bıktım şu kdv lerden mahsuplardan dosyalardan mutabakatlardan vergilerdennnn....
Allahımm inşallah seyhan en kısa zamanda bize hamiş olduğu haberini versin... midem bulandı desin başım döndü desin... 9 ay sonrada bebeği onu uyutmasın inşallahhhh...
ben çoook istiyorum
canımm benim yaa... demekki sende benim gibisin... ne zor çok iyi bilirim... bende 4-5 kilo verdim... su bile içemiyorum sanki yağ içiyorum.... afedersin böğürmekten boğazım tahriş oldu... Rabbim sana şifa versin... Burdaki arkadaşlarda tez zamanda hamiş kalsınlar ama onlar çokkk rahat bir hamilelik geçirsinler....
evettt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gerçi ben hamile kalsam sizden beter olucam biliyorummm reflü ve gastrit var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?