Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:roflol:kedersiz
çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah bukadar karnımın büyüdüğünü görürüm

he sana bir beddua edeyimde sende gör yazmışssın ya özele neolacak katlan bulantıya diye

allahım sen inşallah inşallah hamile kalırsında aynı benim gibi miğden bulansın yarabbim alsanaalsanasmile allahım en büyük dileğim ozaman konuşacağım bide senle

kızım 4kiloya yakın kilo verdim hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorum
ama duuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr sen hamile kal öyle konuşalım:roflol:

işler öyle yoğunkii... çok yoruldum yavff... biz baştan muhasebeyi seçip yanlış yaptık yahu... öğretmen olsaydıkya... tam bayan mesleği bence....

canımm benim yaa... demekki sende benim gibisin... ne zor çok iyi bilirim... bende 4-5 kilo verdim... su bile içemiyorum sanki yağ içiyorum.... afedersin böğürmekten boğazım tahriş oldu... Rabbim sana şifa versin... Burdaki arkadaşlarda tez zamanda hamiş kalsınlar ama onlar çokkk rahat bir hamilelik geçirsinler....

işler öyle yoğunkii... çok yoruldum yavff... biz baştan muhasebeyi seçip yanlış yaptık yahu... öğretmen olsaydıkya... tam bayan mesleği bence....

evettt şimdiki aklım olsa kesinlikle okurdum öğretmenlik alsanaalsanasmile ohh herşeyde tatili var ne güzell yaa maaşların tıkır tıkır zamanında yatar zamlar desen öyle ne güzelll boshayallersmile

okumuyorum hayatım yazıyordum

kedersize beddua ediyordum istiyorsanız hepinize edeyim beddua istiyormusunuzsempatiksalakcinni

evettt delikafadulden delikafadulden delikafadulden
gerçi ben hamile kalsam sizden beter olucam biliyorummm reflü ve gastrit var bende

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
iipekk34, elg, Eti_puf+, sevdanehri54+

ne çok misafirimiz var hoşgeldiniz üye olsanız tanışsak sohbetimize katılsanız

gittik enn çekilmez mesleği seçtik ayy valla bana daral geldi.... bıktım şu kdv lerden mahsuplardan dosyalardan mutabakatlardan vergilerdennnn....

gerçi ben hamile kalsam sizden beter olucam biliyorummm reflü ve gastrit var bende

Allahımm inşallah seyhan en kısa zamanda bize hamiş olduğu haberini versin... midem bulandı desin başım döndü desin... 9 ay sonrada bebeği onu uyutmasın inşallahhhh...

gittik enn çekilmez mesleği seçtik ayy valla bana daral geldi.... bıktım şu kdv lerden mahsuplardan dosyalardan mutabakatlardan vergilerdennnn....

etipuf sen sevda ben üçümüzde resmen bıkmışız hem meslekten hem çalışmaktan
insanlar 25 30 yıl bu işi nasıl yapıyo şaşırıyorum aklıma geldi bezgin muhasebeciler topiği açalım bizkaydirigubbakcemile3

ben çoook istiyorum

allahım sana bir evlat nasip etsinde ben gibi bulantıların olsun inşallahhhhhhhhhh

canım sen hamilemisin allah kucağına almak nasip etsin
nekadarlık hamilesin
aynen benimde kan geldi birara çok kortum boğazım tahriş olmuş yutkunurken bile şuan boğazımda bişey var sanki

allahım sanada nasip etsin inşallah görün ozaman nasılmış bende keşke hamile kalsamda bulantım olsun razıyım diyordum şimdi ağlıyorum herzaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…