- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Allahımm inşallah seyhan en kısa zamanda bize hamiş olduğu haberini versin... midem bulandı desin başım döndü desin... 9 ay sonrada bebeği onu uyutmasın inşallahhhh...
etipuf sen sevda ben üçümüzde resmen bıkmışız hem meslekten hem çalışmaktan
insanlar 25 30 yıl bu işi nasıl yapıyo şaşırıyorum aklıma geldi bezgin muhasebeciler topiği açalım bizkaydirigubbakcemile3
etipuf sen sevda ben üçümüzde resmen bıkmışız hem meslekten hem çalışmaktan
insanlar 25 30 yıl bu işi nasıl yapıyo şaşırıyorum aklıma geldi bezgin muhasebeciler topiği açalım bizkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis senle seyhanda hamile kalın sonra artık buraya takılmıyalım kendi topiğimizi açalım...:roflol: :roflol: :roflol:
aminnnnnn :Saruboceq: ama sırada ipeğim görünüyoo bakalımm hele o bi olsunda delikafadulden
inşallah canım
evettt bıktım bıktımm çalışmaktan muhasebeden..belkide muhasebeci olduğumuz için bu kadar bıkkınlık geldiolurrr vallaaa iş yapmasak maaş alsak olmazmı yaaa naniknanik :roflol:
:roflol: hamiş ve bıkmış muhasebeciler topiği yapalım ozaman hamile olmayanları da almayalımklava: ayyy söylerken ben bile kötü oldum bilmiyorumkismile
olsunn nagihanımm herşeye insan razı geliyo varsın olsun midem bulansın da bebeğim içimde olsunn mafoldumben mide bulantısı yorgunluk herşey geçici ama evlat sahibi olamamanın acısı geçmiyoo nagihanımm :gitme:
bakın siz benden avantajlısınız... cumartesiniz var en azından bizim hain domdom patron utanmasa pazarda çalış diyecek... akannehir
herkese günaydın nasılsınız bakalım
kedersiz sigara içmişsin çok kızdımklava: kötükedihüso
nevbaharım sanada kızdım çok geç hatırlamışsın dua edemedim ben hamileliğin hatırına sana oklava çıkarmıyorum
canım bana arkadaşım hatırlattı diye yazdım valla o söylemese ben de bilmiyodum
yoksa paylaşmazmıyım aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?