Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allahımm inşallah seyhan en kısa zamanda bize hamiş olduğu haberini versin... midem bulandı desin başım döndü desin... 9 ay sonrada bebeği onu uyutmasın inşallahhhh...

aminnnnnn :Saruboceq: ama sırada ipeğim görünüyoo bakalımm hele o bi olsunda delikafadulden

evettt bıktım bıktımm çalışmaktan muhasebeden..belkide muhasebeci olduğumuz için bu kadar bıkkınlık geldi olurrr vallaaa iş yapmasak maaş alsak olmazmı yaaa naniknanik :roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis senle seyhanda hamile kalın sonra artık buraya takılmıyalım kendi topiğimizi açalım...:roflol: :roflol: :roflol:

olsunn nagihanımm herşeye insan razı geliyo varsın olsun midem bulansın da bebeğim içimde olsunn mafoldumben mide bulantısı yorgunluk herşey geçici ama evlat sahibi olamamanın acısı geçmiyoo nagihanımm :gitme:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, sevdanehri54+

acaba misafirlerimizde muhasebecilermi....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis senle seyhanda hamile kalın sonra artık buraya takılmıyalım kendi topiğimizi açalım...:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: hamiş ve bıkmış muhasebeciler topiği yapalım ozaman hamile olmayanları da almayalım klava: ayyy söylerken ben bile kötü oldum bilmiyorumkismile

kendimi körelmiş paslanmış hissediyorum bütün gün otur otur bilgisayar karşısında
aynı duruş şekliyle her yerim ağrıyo spora da gidemiyorum iyice kemiklerim birbirine girmiş gibi oldu neresinden bakarsan elinde kalan uyuz meslek

:roflol: hamiş ve bıkmış muhasebeciler topiği yapalım ozaman hamile olmayanları da almayalım klava: ayyy söylerken ben bile kötü oldum bilmiyorumkismile

burayı terkedip gideceğimiz için topiğin ismi hain domdomlar olabilir:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: valla kedersiz oklavayı kafamızda kırar klava:

Bilmezmiyim evlat acısının nasıl olduğunu ben 5sene uğraştım tedaviler ameliyatlar hep evlat için ama olmuyordu çok şükür allahım bize evladımızı gönderdi çok şükür süpriz yaptı bize
tabiki geçecek ama işte zor oluyorbe canım yavrumu besliyemiyorum içim acıyor aç geziyorum

bende çıkıcam canım iyi akşamlar sana da yarın son iş günü bizim için ohh beee kaydirigubbakcemile3

bakın siz benden avantajlısınız... cumartesiniz var en azından bizim hain domdom patron utanmasa pazarda çalış diyecek... akannehir

canım bana arkadaşım hatırlattı diye yazdım valla o söylemese ben de bilmiyodum
yoksa paylaşmazmıyım aşkolsun

iyi akşamlar etipuf geçmişe bakıyodum ama kızlar gönül koymuş bana duaları söylemedim diye
haberi aldığım an girdim yazdım nasıl hatırlatmam böyle bişeyi...üzüldüm şimdi

bugün internet gitti öğleden sonra giremedim...anca girebildim herkes gitmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…