14 aylık oldular maşallah kuzu bunlar kuzuuuu
günaydın çiğdemcim kemiklerin mi ağrıyoo yoğurt peynir tüketiyosun dimi
bebeği görcen demek ayyy maşallah
günaydın hayırlı haftalar geçmişi okudum sayılır ama aklımda pek bişey kalmadı nevom allah şifa versin ablanıza benim bir arkadaşımında başına aynısı geldi biz tedavi yaptıranların buna çok dikkat etmesi lazım gerekli kontrolleri atlamadan yapmak lazım allah korusun herkesi
çiğdem geçmiş olsun hastasın galiba
ben bi kahvaltı yapayım sizler yoğunsunuz sanırım
günaydın ablacım yok hasta değilim iyileştim allah korusun bidaha hasta olmam inşallah sadece belim çok ağrıyor benim sen nasılsın ömer paşamız nasıl işler yoğun bi 2 hafta kadar acele yetiştirmeye çalışıyorum canım bi yandan okuyorum bakıyorum bazen yazamıyorum :) afiyet olsun sanaaa
günaydın canlarımm iyi haftalarracı üstüne acı yaşıyoruz gerçekten allah hem askerlerimizin hemde depremzedelerimizin yanında olsun yardımcısı olsun inşallahh
insan birkere daha anlıyor gerçekten sağlıktan başka hiç birşeyin önemli olmadığını, sevdiklerimizle aiilelerimizle birlikteyizçok şükür rabbime
allah hepimizin yanında olsun, sevdiklerimize zeval vermesin inşallahhh, ihtiyacı olan herkesin yar yardımcısı olsun aminn
günaydın canım ...amiin ...herşey çok üst üste geldi son zamanlarda moral falan kalmadı insan böyle zamanlarda gelecekten de umutlu olamıyo allah kimseye böyle acılar yaşatmasın
demi yaaamin inşallah ipek ömer nasıl iyimisiniz
iyiyiz allaha şükür canım
günaydın canlarımm iyi haftalarracı üstüne acı yaşıyoruz gerçekten allah hem askerlerimizin hemde depremzedelerimizin yanında olsun yardımcısı olsun inşallahh
insan birkere daha anlıyor gerçekten sağlıktan başka hiç birşeyin önemli olmadığını, sevdiklerimizle aiilelerimizle birlikteyizçok şükür rabbime
allah hepimizin yanında olsun, sevdiklerimize zeval vermesin inşallahhh, ihtiyacı olan herkesin yar yardımcısı olsun aminn
iyi olmana sevindim belini fazla yorma dikkat et kendine ...bizde iyiyiz ömer yanımda oturuyo kendi kendine konuşuyo bir yandan kaka yapmaya çalışıyo işi çok yani
geçmişe biraz baktım ama pek bişey kalmadı aklımda kızlarr
nevo arkadaşına çok üzüldüm inşallah sağlığına bi an önce kavuşurr
demek tüp tedavisi görenlerin riski daha büyük oluyor:26: önlemlerimizi ona göre alalım
çiğdemcim geçmiş olsun canım sanada
kızlar işe koşturuyorum bir taraftangeçmişi okkudum ama aklımda kalmadı unuttuğum varsa kusura bakmayın
hııı bide esra arkadaşımız vandaymışçok şükür iyilermiş inşallah dahada iyi olurlar inşallahh
herkese günaydınlar benimde sizler gibi keyfim yok maalesef
allaha şükür esra iyilermiş bende dün konuştum bu gece dışarda kaldılar allah yardımcıları olsun sağ sağlim kurtuldularya buna şükür..haberlerde bir kızın anneeee annemm içerde yardım edin feryatları beni dağladııbirde bir kadın eli görünüyordu yıkıntılarda baktılar ölmüş en kötüsüde soba yakıyolardı bazı yerlerde yangında çıkmış düşündükçe kötü oluyorum yıkıntıların içinde canlı canlı
nevommm arkadaşına allah şifalar versin maalesef tedavi görenlerin riski daha çok hatta bende eşime diyorum olabilir bende de diye allahım şifalar versin tekrar.ama en iyi tedavi sonucu moral olduğunu unutmasın yaşamayı sevmesi lazım evlatlarına sıkı sıkı tutunsun..benim yengemde kanser 7-8 yıl oldu tek göğsü alınalı ama hayat dolu kadın hastalıktan sonra daha da tutundu yaşama..
aklımda bişey kalmadı kızlar kendinize iyi bakın çıkıyorum ben
günaydın canımmmçok kötü bi durum demi sevom allahım yardımcımız olsun inşallahhhh
kızlar çok kötüyümm dün gece hiç uyumadım bizim akraba enkaz altında 1 yaşında kızıyla beraber çıkaramadılar hala dualarınızı es,rgemeyinn ne olurrrr
kızlar çok kötüyümm dün gece hiç uyumadım bizim akraba enkaz altında 1 yaşında kızıyla beraber çıkaramadılar hala dualarınızı es,rgemeyinn ne olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?