- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın minnoşlar
günaydın canım nasılsınız
ama sevom bana hersaat başı hast ye gittik bebişi emzirmek için dedi gidip gelmişler durmadan daha zahmetli olmadı mı sence
iyi diyelim iyi olalım canım ortalık malum sen nasılsın...
kızlar yurtiçi kargo deprem bölgesine bedava taşıyomuş yardımları haberiniz olsun...bez mama battaniye kışlık giyecekler özellikle çocuklar için acil ihtiyaçlar daha kalmadı aklımda.
evet canım bende dün face den öğrendim bunu
hee ozaman tabi daha zahmetli ama anne düşünmeliydi bunu sen kafana takma :)
kızlar ben çıksam iyi olacak bu cadı oğlanı çok dövüyo
itti şimdi düşürdü
nasıl yapcam bilmiyorum hiç yalnız bırakamıyorum
Allaha emanet olun
sevom ya değiştir şu avatarını kan ağlıyo kız resmen
kendini motive edecek şöyle ferahlatacak bi avatar bul unutma bilinçaltımız ufacık ayrıntıları bile unutmazzz
kızlar ben çıksam iyi olacak bu cadı oğlanı çok dövüyo
itti şimdi düşürdü
nasıl yapcam bilmiyorum hiç yalnız bırakamıyorum
Allaha emanet olun
sevom dün seninle konuştuk ya şu epilasyon meselesi senin kaç seansta bitmişti dün sordum mu aklıma bişeyler takıldı şimdi kafamı çalıştırmaya çalışıyorum yok unuttum konuştukça aklıma gelir diye laf açıyom
iğneli de %60 azaldı sanırım yani hepsi aynı zamanda çıkmadığından tam kestiremiyorum ama en son geçen hafta gittim sadece 4-5 tane kıl vardı onu aldırdım. şu ana kadar da 10 seans belki gitmişimdir hiç saymadım açıkçası bikaç tane çıktı hemen gittim aldırdım. öle yani
soracak başka sorun varsa bildiğiğm kadarıyla seve seve yardımcı olurum.
dün telde birbirimizin ne dediğini anlamak için cebelleştik konuştuğumuzdanda bişey anlamadımki bu yüzden
kızlar ben çıkıyorum canlarım bıdıkın annesini pazara götüreceğim
sevom ne alaka diyecen çok komikl şimdi aklıma geldi cumartesi günü misafirim geliyor o senin verdiğin börek tarifi yapacam ama perşembeden yapıp buzdolabına koysam olurmuu baya geç saatlere kadar oturacaklarmış malzeme yemek bol yapacammm
nasılsınız kızlar
ben ders kitaplarımın hepsini bulamamıştım bağzılarına internetten çalışmak zorunda kalıyorum oda gözlerimi bayaaaa yoruyoryavaştan başladım çalışmaya kızlar, bayramdan sonra dahada yoğunlaştırırım
nevo gelmiş gitmişsin kaçırdım bebşlere ve size sağlıklar dilerimne kadar keyiflidir şimdi o bücürlerin kavgasını seyretmek ikisinide yatırıp yiycen heryerlerini
yaaaa kızlar size bişey diyimmi benim canım çokkkkkkkk bebek çekiyo yaaaaason zamanlarda tavan yapmış durumdayım pazar günü kız kardeşimdeydim bebişi öyle özlemişimki ayrılamadım bir türlü resimlerini çekip telefonda ekrana koydum telefonu öpüyom yawww içim eriyor bi tuhaf oluyomm noluyo bana
şu kıl derdi olmasaaaa ahhhhhhh efkar bastı bak gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?