Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canım nasılsınız

iyi diyelim iyi olalım canım ortalık malum sen nasılsın...

kızlar yurtiçi kargo deprem bölgesine bedava taşıyomuş yardımları haberiniz olsun...bez mama battaniye kışlık giyecekler özellikle çocuklar için acil ihtiyaçlar daha kalmadı aklımda.

Son düzenleme:
ah tuğbacım Rabbim hastalık vermesin çok zor gerçekten onlar hastayken biz daha çok eriyoruz ama güçlü olmalısın atlatacaktır zamanla daha pratikleşecek tecrübe kazanacaksın.

aklıma bi fikir geliyo ama ne dersin bilmem istersen eve hemşire al 15 günlüğüne yenidoğan hemşiresi hem daha iyi bakar aynı zamanda seni eğitir de. ben şanslıydım eşimin akrabası yenidoğan bölümünde hemşire haftada 2 gün geldi bana sağolsun hakkını ödeyemem her şeyi öğretti ne de olsa prematüre bakımı daha zor hem de 2 tane olunca...bu fikrimi değerlendir feda olsun onlara biraz pahalı oluyolar galiba ama anlaşırsınız senin de kendine güvenin gelir gerçekten.

evet canım bende dün face den öğrendim bunu

kızlar ben çıksam iyi olacak bu cadı oğlanı çok dövüyo
itti şimdi düşürdü
nasıl yapcam bilmiyorum hiç yalnız bırakamıyorum
Allaha emanet olun

sevom dün seninle konuştuk ya şu epilasyon meselesi senin kaç seansta bitmişti dün sordum mu aklıma bişeyler takıldı şimdi kafamı çalıştırmaya çalışıyorum yok unuttum konuştukça aklıma gelir diye laf açıyom

sevom ya değiştir şu avatarını kan ağlıyo kız resmen
kendini motive edecek şöyle ferahlatacak bi avatar bul unutma bilinçaltımız ufacık ayrıntıları bile unutmazzz

bu aralar içim kan ağlıyor nevom depresyonun taaa dibinde hissediyorum daha sonra inşallah değiştiririm

kızlar ben çıksam iyi olacak bu cadı oğlanı çok dövüyo
itti şimdi düşürdü
nasıl yapcam bilmiyorum hiç yalnız bırakamıyorum
Allaha emanet olun

sen halledersin canım ikisinede göz kulak olursun..olur böle itip kakışmak kardeşler arasında kendine iyi bak görüşürüz

iğneli de %60 azaldı sanırım yani hepsi aynı zamanda çıkmadığından tam kestiremiyorum ama en son geçen hafta gittim sadece 4-5 tane kıl vardı onu aldırdım. şu ana kadar da 10 seans belki gitmişimdir hiç saymadım açıkçası bikaç tane çıktı hemen gittim aldırdım. öle yani
soracak başka sorun varsa bildiğiğm kadarıyla seve seve yardımcı olurum.
dün telde birbirimizin ne dediğini anlamak için cebelleştik konuştuğumuzdanda bişey anlamadımki bu yüzden

haklısın sevommm hem ortam müsait değildi ama konuşmak sesini duymak istiyordum iyi de olduuu
bende gitmek istiyorum bakalımmm sonra aklıma geldisırtımda az bi kıl bölgesi var tam v gibi çok komik demi genektik mi ne annemde bende ve annemin halasında varmış sadece allahım hep gülerim komik geliyor bana oraya aldırsam diyorum

kızlar ben çıkıyorum canlarım bıdıkın annesini pazara götüreceğim

sevom ne alaka diyecen çok komikl şimdi aklıma geldi cumartesi günü misafirim geliyor o senin verdiğin börek tarifi yapacam ama perşembeden yapıp buzdolabına koysam olurmuu baya geç saatlere kadar oturacaklarmış malzeme yemek bol yapacammm

nasılsınız kızlar
ben ders kitaplarımın hepsini bulamamıştım bağzılarına internetten çalışmak zorunda kalıyorum oda gözlerimi bayaaaa yoruyoryavaştan başladım çalışmaya kızlar, bayramdan sonra dahada yoğunlaştırırım

nevo gelmiş gitmişsin kaçırdım bebşlere ve size sağlıklar dilerim ne kadar keyiflidir şimdi o bücürlerin kavgasını seyretmek ikisinide yatırıp yiycen heryerlerini

yaaaa kızlar size bişey diyimmi benim canım çokkkkkkkk bebek çekiyo yaaaaa son zamanlarda tavan yapmış durumdayım pazar günü kız kardeşimdeydim bebişi öyle özlemişimki ayrılamadım bir türlü resimlerini çekip telefonda ekrana koydum telefonu öpüyom yawww içim eriyor bi tuhaf oluyomm noluyo bana

şu kıl derdi olmasaaaa ahhhhhhh efkar bastı bak gene

anaaaaa bak bunu bende soracaktım benimde yeğenimin 1 kasım doğumgünü
gelinimizle konuştuk neler yapılacağı konusunda tepsi böreği yerine bunu önerdim ama akşamdan yapalım ertesi gün pişiririz diye konuşmuştuk sevo cevap bekliyorum bende

off offff o bebek derdi hepimizde var hepimizdeeeee(( içime sokacam sanki bebişleriiii
kıl derdine sonnnnnnnnn haberi çıkacak bi günnn bizd einşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…