Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kolay gelsin laracım

yaa bende acıktımm boğazımı hiç tutamıyorumm bişeyelr atıştırayım gelirim birazdan

aminn cümlemize kolaylıklar versin canım. bu aralar daha doğrusu ağustos ayına kadar zorlu bir dönem atlatıcaz bide şubatta tedavi düşünüyoruz bakalım tedavi param azaldı baya ama ertemicem inşallah..
ALLAH ım hepimziin kesesine bereket nasip etsin tedavi olanlar ertelemesin inşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn

kolay gelsin laracım

yaa bende acıktımm boğazımı hiç tutamıyorumm bişeyelr atıştırayım gelirim birazdan
bende açım canım ve ben halaaa kahvaltı yapmadımm hadi banada müsade çayımı hazırlamıştım az bişi atıştırayım inşş ilaç işe yararsa ağrılarım bi nebze olsa azalsaa :94:

aminn cümlemize kolaylıklar versin canım. bu aralar daha doğrusu ağustos ayına kadar zorlu bir dönem atlatıcaz bide şubatta tedavi düşünüyoruz bakalım tedavi param azaldı baya ama ertemicem inşallah..

ayyy inşallah canım allah mutlaka veriyo bi şekilde kolaylığını seyhan içimden olacakmış gibi geliyo senin bu sefer canım

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ANA İŞTE KIZZZ ÖBÜRÜDE KV GELİNler YAPSIN DER canım valla benim kv bir oğlu var (benim eşim değil tabiki)onun için yapar diğerleri için parmağını bile oynatmaz

aynenn öle ayrımcılık oluyo iştee..

zor bu süreç çok süreç inşşşş sınavımızı başarıyla vermişizdir inşşşş müjdeler mucizeler yaşıyacağızzz

aminnn

senin tedavin belli oldumu

afiyet olsun da ne ağrısı ne acısı hala yanık yerlerinmi yoksa başka bişeymi :26:

aynenn öle ayrımcılık oluyo iştee..

aminnn

senin tedavin belli oldumu
yok canım daha tayin netleşmedi taşınır taşınmaz başlayalım diyoruz ama ya gidemzsek :26: ALLAH ım hayırlısıyla tüm engellerimizi kaldırsın inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…