- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
iyiyim ablacım iş telaşı beni köşeye sıkıştırıyorlar işleri acele istiyorlar bi yandan yapıyorum bi yandan size bakınıyorumm :)
ALLAH ım hepimziin kesesine bereket nasip etsin tedavi olanlar ertelemesin inşşşşşşşşşşşşşaminn cümlemize kolaylıklar versin canım. bu aralar daha doğrusu ağustos ayına kadar zorlu bir dönem atlatıcaz bide şubatta tedavi düşünüyoruz bakalım tedavi param azaldı baya ama ertemicem inşallah..
ALLAH ım bu anı ,bu duyguyu tüm evlat hasreti çekenler hepimiz yaşayalım tez zamanda inaşallah hayırlı ve sağlıklıca inşşş bizimde yüzümüz ayrı gülsün inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307
bende açım canım ve ben halaaa kahvaltı yapmadımmkolay gelsin laracım
yaa bende acıktımmboğazımı hiç tutamıyorumm bişeyelr atıştırayım gelirim birazdan
kolay gelsin laracım
yaa bende acıktımmboğazımı hiç tutamıyorumm bişeyelr atıştırayım gelirim birazdan
zor bu süreç çok süreç inşşşş sınavımızı başarıyla vermişizdir inşşşş müjdeler mucizeler yaşıyacağızzzaminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn
aminn cümlemize kolaylıklar versin canım. bu aralar daha doğrusu ağustos ayına kadar zorlu bir dönem atlatıcaz bide şubatta tedavi düşünüyoruz bakalım tedavi param azaldı baya ama ertemicem inşallah..
sağol yetercim evet inşallah olmam ama çok küçük bi ihtimal
güle güle caniş bende çıkıyommm Pınar ım yalnız kalacak amakızlar bende çıkıyorum işlerim var
ama neden öyle diyorsun rabbim ol dedikten sonraaa
evet Yeter e katılıyorum Pınarım UMUT HAYATTIR , UMUTLA MUCİZLELER MÜJDELER HER ŞEY GÜZELLİKLER PAYLAŞICAZZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞama neden öyle diyorsun rabbim ol dedikten sonraaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ANA İŞTE KIZZZ ÖBÜRÜDE KV GELİNler YAPSIN DERcanım valla benim kv bir oğlu var (benim eşim değil tabiki)onun için yapar diğerleri için parmağını bile oynatmaz
zor bu süreç çok süreç inşşşş sınavımızı başarıyla vermişizdir inşşşş müjdeler mucizeler yaşıyacağızzz
olsun canım ama ne yapalım dermanımız tüp bebektir inşşşş inşşşş yüzümüz gülecek öyle yada böylearası öle tabiii ama bütün doktorların dedikleri aynı normal yolla çok zor bizim
bende açım canım ve ben halaaa kahvaltı yapmadımmhadi banada müsade çayımı hazırlamıştım az bişi atıştırayım inşş ilaç işe yararsa ağrılarım bi nebze olsa azalsaa :94:
yok canım daha tayin netleşmediaynenn öleayrımcılık oluyo iştee..
aminnn
senin tedavin belli oldumu
evet Yeter e katılıyorum Pınarım UMUT HAYATTIR , UMUTLA MUCİZLELER MÜJDELER HER ŞEY GÜZELLİKLER PAYLAŞICAZZ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?