canım benim inşallah bakalım artık allahtan ne gelirse kabulümüz
amin canım inşallah.....tavsiyelerine uyucam canım çok saol allah razı olsun
ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen
haydi VİRAAAA ayetel okuyacaklar söylesin bana yapayım hemencik liste
Tarfil için Ayetel
seyhan....40
lara ......30
bebekdls...30
tosti....30
nevom..50
toplam...180
neeee amann ALLAH IM şükürler olsun tebrik ederimmmmm canımmmm yaaaa çok çok çok sevindimmmm tatlım inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsinnn
eee peki mucizemi oldu yoksa tedavimi
ayyy inşallah canım allah mutlaka veriyo bi şekilde kolaylığını seyhan içimden olacakmış gibi geliyo senin bu sefer canım
seyhancım çok saolun rabbim hepinizden razı olsun dualarınızı kat kat size çevirsin inşallah .....kalanın hepsini ben okurum canım
amiin şifacım inşallah yaaa evet 16 ay sonra mucize oldu diyebilirim ...bayramdan sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorduk ama gerek kalmadı hamdolsun inşallah sizlerde en yakın zamanda tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız yeterki rabbim ol desin sonuçta 1 tane sperm 1 tanede yumurta lazım
merhaba kızlar nasılsınız ..dün tubadan tarfilin haberini aldım çoookkk sevindim Allahım tamamınada erdirsin canım inşallah mucizeni kucağına aldığını günleride göstersin Rabbim ..banada 50 ayetel yazın
tosti ve eda herşey yolunda, maşallah diyelim 9 ay boyunca sorunsuz geçer inşallah
şifacım adet ağrılarınmı var yinegeçmiş olsun canım geçenlerde adet ağrısına kimyonun iyi geldiğini okumuştum dur bulursam linki buraya kopyalıyım .şu illetten kurtulursun inşallah :26:
pınarcım yarın evlilik yıldönümünüzmüş inşallah bebeksiz bu son kutlamanız olur seneye kucağınızda bebeğinizle kutlarsınız canım
sevo bacım sen nasılsın bayramda kayganaya gidiyorsun Allah kolaylıklar versin :))baklava açtırmasa barii:)))
çiğdemcim sen nasılsın galiba bayramda görümcene gidiyorsunuz olsun bu seferde böyle olsun eşini gücendirme
laramm derslere vermişsin kendini Allah zihin açıklığı versin inşallah hakkıyla geçersin bu sınavlarıda
duru bacım sen nasılsın
merhaba kızlar nasılsınız ..dün tubadan tarfilin haberini aldım çoookkk sevindim Allahım tamamınada erdirsin canım inşallah mucizeni kucağına aldığını günleride göstersin Rabbim ..banada 50 ayetel yazın
tosti ve eda herşey yolunda, maşallah diyelim 9 ay boyunca sorunsuz geçer inşallah
şifacım adet ağrılarınmı var yinegeçmiş olsun canım geçenlerde adet ağrısına kimyonun iyi geldiğini okumuştum dur bulursam linki buraya kopyalıyım .şu illetten kurtulursun inşallah :26:
pınarcım yarın evlilik yıldönümünüzmüş inşallah bebeksiz bu son kutlamanız olur seneye kucağınızda bebeğinizle kutlarsınız canım
sevo bacım sen nasılsın bayramda kayganaya gidiyorsun Allah kolaylıklar versin :))baklava açtırmasa barii:)))
çiğdemcim sen nasılsın galiba bayramda görümcene gidiyorsunuz olsun bu seferde böyle olsun eşini gücendirme
laramm derslere vermişsin kendini Allah zihin açıklığı versin inşallah hakkıyla geçersin bu sınavlarıda
duru bacım sen nasılsın
yok canım sen kalanının hepsini alma herkes okusun diye az az aldık merak etme biter ozamana kadar
bacım hoşgeldin nasılsın bakalım toparlandınmı biraz nasıl oldun
yok ya baklava açmayı bilmiyomki zaten
hoşbulduk canım iyiym şükür dün migrenim tutmuştu fenaydım 2 gündür oruç tutuyorum Alah kabul ederse bugün iyiyim çok şükür biraz AÇIM ama :))
baklava açamıyorum bende bir keresinde açtım ama kalın kalın oldu bir daha da yapmadımama hazır baklava yufkası alıp yapıyorum güzel ve hafif oluyor valla
ben tekrar geldim seyhan ben 30 almıştım tarfil için ama 50 okudum canım
yok canım sen kalanının hepsini alma herkes okusun diye az az aldık merak etme biter ozamana kadar
bacım hoşgeldin nasılsın bakalım toparlandınmı biraz nasıl oldun
yok ya baklava açmayı bilmiyomki zaten
duru bacım sen nasılsın
ben tekrar geldim seyhan ben 30 almıştım tarfil için ama 50 okudum canım
tamam seyhancım herkes alsın o zaman ben sonra başlıyım okumaya sayı net olunca
nurcanım çok saol canım rabbim razı olsun inşallah c.tesi öğrendim seni arayacaktım ama moralin bozuktu diye aramaya cesaret edemedim ....
saol canım ağzına sağlık rabbim katkat sana çevirsin dualarını kabul etsin inşallah
düzellttiim canım ağzına sağlık allah kabul eylesin
allah kabul eylesin canım biz öğlene kadar acıkıyos normaldir canım aç olman :26:
yaa onuda yapmam oraya gidipte ne gerek vareğer yapmamışsa gittiğimde gül tatlısı yapıcam irmikten yapılıyo şeklide gayet güzel hem baklava çok kalorili 1 tanesi yüz küsürlerde
ben herhalde vakıa okuyamıycam canım çünkü kursta ezberlere geçtik vaktim yetmiycek zatenöğlene kadar kurstayım haftanın iki günüde takı ve örgüye gidiyorum eve gelince ev işiydi yemekti derken akişam oluyor akşamlarıda yorgun oluyorum halim kalmıyor bacım sağol yinede okumuş kadar oldun Allah razı olsun ..ama bizim hoca bir dua verecek bana tedavi sırasında bol bol oku dedi bebeğin anne karnına tutunması ve sağlıklı gelişmesi içinmiş öğrenince sizede söyliycembu arada nurcik vakıa olylarına ne zaman başlıcan ona göre haber ver banabayramdan sonra başlayalımmı :26:
tamam seyhancım herkes alsın o zaman ben sonra başlıyım okumaya sayı net olunca
nurcanım çok saol canım rabbim razı olsun inşallah c.tesi öğrendim seni arayacaktım ama moralin bozuktu diye aramaya cesaret edemedim ....
saol canım ağzına sağlık rabbim katkat sana çevirsin dualarını kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?