Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

seyhancım çok saolun rabbim hepinizden razı olsun dualarınızı kat kat size çevirsin inşallah .....kalanın hepsini ben okurum canım

amiin şifacım inşallah yaaa evet 16 ay sonra mucize oldu diyebilirim ...bayramdan sonra aşılama yaptırmayı düşünüyorduk ama gerek kalmadı hamdolsun inşallah sizlerde en yakın zamanda tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız yeterki rabbim ol desin sonuçta 1 tane sperm 1 tanede yumurta lazım

merhaba kızlar nasılsınız ..dün tubadan tarfilin haberini aldım çoookkk sevindim Allahım tamamınada erdirsin canım inşallah mucizeni kucağına aldığını günleride göstersin Rabbim ..banada 50 ayetel yazın

tosti ve eda herşey yolunda, maşallah diyelim 9 ay boyunca sorunsuz geçer inşallah

şifacım adet ağrılarınmı var yine geçmiş olsun canım geçenlerde adet ağrısına kimyonun iyi geldiğini okumuştum dur bulursam linki buraya kopyalıyım .şu illetten kurtulursun inşallah :26:

pınarcım yarın evlilik yıldönümünüzmüş inşallah bebeksiz bu son kutlamanız olur seneye kucağınızda bebeğinizle kutlarsınız canım

sevo bacım sen nasılsın bayramda kayganaya gidiyorsun Allah kolaylıklar versin :))baklava açtırmasa barii:)))

çiğdemcim sen nasılsın galiba bayramda görümcene gidiyorsunuz olsun bu seferde böyle olsun eşini gücendirme

laramm derslere vermişsin kendini Allah zihin açıklığı versin inşallah hakkıyla geçersin bu sınavlarıda

duru bacım sen nasılsın

yok canım sen kalanının hepsini alma herkes okusun diye az az aldık merak etme biter ozamana kadar

bacım hoşgeldin nasılsın bakalım toparlandınmı biraz nasıl oldun
yok ya baklava açmayı bilmiyomki zaten

sağol nurcan inşallah son bebeksiz evlilik yıldönümümüz olur bu inşallah

hoşbulduk canım iyiym şükür dün migrenim tutmuştu fenaydım 2 gündür oruç tutuyorum Alah kabul ederse bugün iyiyim çok şükür biraz AÇIM ama :))

baklava açamıyorum bende bir keresinde açtım ama kalın kalın oldu bir daha da yapmadım ama hazır baklava yufkası alıp yapıyorum güzel ve hafif oluyor valla

Tarfil için Ayetel

seyhan....40
lara ......30
bebekdls...50
tosti....30
nevom..50
kedersiz..50

toplam...250

allah kabul eylesin canım biz öğlene kadar acıkıyos normaldir canım aç olman :26:

yaa onuda yapmam oraya gidipte ne gerek var eğer yapmamışsa gittiğimde gül tatlısı yapıcam irmikten yapılıyo şeklide gayet güzel hem baklava çok kalorili 1 tanesi yüz küsürlerde

bu arada nurcik vakıa olylarına ne zaman başlıcan ona göre haber ver bana bayramdan sonra başlayalımmı :26:

tamam seyhancım herkes alsın o zaman ben sonra başlıyım okumaya sayı net olunca

nurcanım çok saol canım rabbim razı olsun inşallah c.tesi öğrendim seni arayacaktım ama moralin bozuktu diye aramaya cesaret edemedim ....

ben tekrar geldim seyhan ben 30 almıştım tarfil için ama 50 okudum canım

saol canım ağzına sağlık rabbim katkat sana çevirsin dualarını kabul etsin inşallah

merhaba hanımlar
geçmişi okudum selam vermeden çıkmayım dedim
ben çok kötüyüm balkonumda matkapla ustalar çalışıyor kafam şişti başım fena ağrıyor
bizim binanın kalarifer bacası yeni yapılıyor kısmet olursa ,ki gün içinde yanmaya başlayacakmış
donnuyorum resmen
benden haberler bu kadar .
seyhan 50 de ben alayım kısmet olursa cumaya bitiririm
şuan adetliyimde

allah kabul etsin canım

sağol bacım
bu aralar bakıyorumda kalori hesaplarıyla iyi aran :)) valla ben yediklerimin kalorilerini bir hesaplasam altından kalkamam ne güzel sen dikkat ediyorsun ben saldım valla aldıkçada alıyorum ne olcak halim bilmiyorum güya tedaviye başlıyoruz hiç dikkat etmiyorumm
gül tatlısı tarifi yazarmısın müsait olduğunda ben her bayram bal parmak yapıyorum bu bayram değişik bişeyler yapıyım diyorum ..
bu arada nurcik vakıa olylarına ne zaman başlıcan ona göre haber ver bana bayramdan sonra başlayalımmı :26:
ben herhalde vakıa okuyamıycam canım çünkü kursta ezberlere geçtik vaktim yetmiycek zatenöğlene kadar kurstayım haftanın iki günüde takı ve örgüye gidiyorum eve gelince ev işiydi yemekti derken akişam oluyor akşamlarıda yorgun oluyorum halim kalmıyor bacım sağol yinede okumuş kadar oldun Allah razı olsun ..ama bizim hoca bir dua verecek bana tedavi sırasında bol bol oku dedi bebeğin anne karnına tutunması ve sağlıklı gelişmesi içinmiş öğrenince sizede söyliycem

aaaaaa tarfil için ben hemen öğreneyim tabii yaa yarın öğrenecem muhakakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…