Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayyy inşallah canım tedavi paran olur inşallahhhhdüşsede üzülme boşver sanki hangimiz böyle birikim yapıyoruz bahaneyle toplu paran olacakdüşsede farzet kredi çektim faizini ödedim dersin

inşallah canım ama ben eşim sigarayı bırakmadan tedaviye başlamıcam diye söz vermiştim kendime zaten yaza anca başlarsak başlarız 700 kredi ödüyoruz zaten 350 altın aboww 1000 den fazla ödememiz olacak zaten allahtan kira vermiyoruz

altında karmı zarar mı olur risk tabiki canım ama çokda düşmez yani tabi para günü sabit oluyo riskdiz ama sen bilirsin dediğin gibi tedavi paranız olur

a.s. iyiyiz allaha şükür

evet canım tabii hiç belli olmuyo ama daha da yükselecekmiş yılbaşından sonra

selamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledim nasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar
hoşgeldin hemşom canımm
maşallahhhh tostimm çok stres yapma allhım tamamına erdirsin canım inşalllahhh

aleyküm selam allah sana 2 kat güç versin nevoakşam yeğenlerimle oynadım bayaa tempolu ama hala belim ve kollarım ağrıyorrr

günaydın tosti
maşallahhh herşey yolunda artık allahım nazarlardan sakınsın seni ve bebeğini

nurcik pek iyi değil akrabasının olayları çok etkiledi o yüzden sanırım gelmiyo

bu arada son adet tarihini falan ver de sana tablo yapalım ne dersin

nevom hoşgeldin cnaım
ayy canım kolay gelsin sana bebişlerinle

selamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledim nasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar
hoşgeldin hemşom canımm
maşallahhhh tostimm çok stres yapma allhım tamamına erdirsin canım inşalllahhh

aleyküm selam allah sana 2 kat güç versin nevoakşam yeğenlerimle oynadım bayaa tempolu ama hala belim ve kollarım ağrıyorrr

yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü

oooooooooooooo hepsi üste üste gelmişşşşş
nice senlere bebeğim sağlıkla huzurla ve bebekle inşşşşşşş
adetin de gelmesinde sana en güzel yıl dönümü hediyesi olsun inşşş

oooooooooooooo hepsi üste üste gelmişşşşş
nice senlere bebeğim sağlıkla huzurla ve bebekle inşşşşşşş
adetin de gelmesinde sana en güzel yıl dönümü hediyesi olsun inşşş

sağol yetercim evet inşallah olmam ama çok küçük bi ihtimal

yaa sen bizi hiçç sormaa bide kiramız var 2 kredimiz var kredi kartlarımız var varda varrr allahım sağlık versin herşey hallolur

sevom unutma 50 yaz bana canım çoook öptüm

yazdım bidenem bende öptüm canım

kızlar tarfilin neydi şimdi namazdan sonra başlıyım hemen adet olmadan

filiz adı canım allah kabul eylesin

aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307

bacılar çıkmam lazım tamda muhabbetin orta yerinde kusura bakmayın bizimkiler geldi istekleri bitmiyorrrrrrr
sonra görüşürüzzzzz

ayyyy allah kolaylık versin seyhancım sizin de işiniz zormuş bayaaa

sağol canım tarfilin adı neydi yazacağıma tarfilin neydi yazmışım sadece
olsun canım anlaşıldı nede olsa

bacılar çıkmam lazım tamda muhabbetin orta yerinde kusura bakmayın bizimkiler geldi istekleri bitmiyorrrrrrr
sonra görüşürüzzzzz
güle güle hemşom kolay gelsin iş beklemez bak işine

ayyyy allah kolaylık versin seyhancım sizin de işiniz zormuş bayaaa

aminn cümlemize kolaylıklar versin canım. bu aralar daha doğrusu ağustos ayına kadar zorlu bir dönem atlatıcaz bide şubatta tedavi düşünüyoruz bakalım tedavi param azaldı baya ama ertemicem inşallah..

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ANA İŞTE KIZZZ ÖBÜRÜDE KV GELİNler YAPSIN DER canım valla benim kv bir oğlu var (benim eşim değil tabiki)onun için yapar diğerleri için parmağını bile oynatmaz

ALLAH ım bu anı ,bu duyguyu tüm evlat hasreti çekenler hepimiz yaşayalım tez zamanda inaşallah hayırlı ve sağlıklıca inşşş bizimde yüzümüz ayrı gülsün inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…