ayyy inşallah canım tedavi paran olur inşallahhhhdüşsede üzülme boşver sanki hangimiz böyle birikim yapıyoruz bahaneyle toplu paran olacak düşsede farzet kredi çektim faizini ödedim dersin
altında karmı zarar mı olur risk tabiki canım ama çokda düşmez yani tabi para günü sabit oluyo riskdiz ama sen bilirsin dediğin gibi tedavi paranız olur
a.s. iyiyiz allaha şükür
canım Rabbim daim etsin inşallaha.s. iyiyiz allaha şükür
canım benim inşallah inşallah hepimizin son adetleridir inşşşşşşcanım inşallah son adetin olur hemen bebişin gelir seni çoook seviyom yaaa
hoşgeldin hemşom canımmselamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledimnasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar
maşallahhhh tostimm çok stres yapma allhım tamamına erdirsin canım inşalllahhhgünaydın kızlar
bu sabah kontrole gittik öyle korkuyordum ki aynı şeyleri duymaktan cok şükür herşey ii cıktı üç aymız bitmiş
ense kalınlıgına baktı 1,3 mm cıktı ii dedi
ikili test için kan verdim 3 haftaya anca cıkar oda
içim rahatladı bi nebze
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın basına hamişlerde hep güzel şeyler duyarlar inş.
put gibi oldum dr baktı baktı bişey demedi bende korktum bişey mi oldu diye sonra baktım ikili test için form dolduruyor ohh dedim rahatladım
insan dr agzının içine bakıyor acaba kötü bişey mi diyecek diye cok stresli bir iş hamilelikte allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
tarfil için bende alayım 30 tane ayetel kürsi inş. onun içinde herşey güzel olur rabbim aynı acıları yaşatmasın bi daha
kedersizde yok kaç gündür inş. iyidir
eşim gelir şimdi yemege ben bişeyler hazırlayayım yine görüşürüz inş.
selam canlarım ne güzel bi haber tarfil tebrik ederim canım hiiiççççç korkma ben de endoluyum dua edicem sana sevo bana da 50 ayetel kürsi yaz canım çorbada tuzum olsun
kızlar acil çıkıyorum bizim oğlan sürekli kendini yaralıyo çok yaramaz parmağını sokmadığı yer yok bi yandan da kız pataklıyo
hepinizi seviyorum ve öpüyorum...
günaydın kızlar
bu sabah kontrole gittik öyle korkuyordum ki aynı şeyleri duymaktan cok şükür herşey ii cıktı üç aymız bitmiş
içim rahatladı bi nebze
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın basına hamişlerde hep güzel şeyler duyarlar inş.
put gibi oldum dr baktı baktı bişey demedi bende korktum bişey mi oldu diye sonra baktım ikili test için form dolduruyor ohh dedim rahatladım
insan dr agzının içine bakıyor acaba kötü bişey mi diyecek diye cok stresli bir iş hamilelikte allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
tarfil için bende alayım 30 tane ayetel kürsi inş. onun içinde herşey güzel olur rabbim aynı acıları yaşatmasın bi daha
selam canlarım ne güzel bi haber tarfil tebrik ederim canım hiiiççççç korkma ben de endoluyum dua edicem sana sevo bana da 50 ayetel kürsi yaz canım çorbada tuzum olsun
kızlar acil çıkıyorum bizim oğlan sürekli kendini yaralıyo çok yaramaz parmağını sokmadığı yer yok bi yandan da kız pataklıyo
hoşgeldin hemşom canımmselamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledimnasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar
maşallahhhh tostimm çok stres yapma allhım tamamına erdirsin canım inşalllahhhgünaydın kızlar
içim rahatladı bi nebze
yarın evlilik yıldönümümüz 3 yılımızı bitiriyoruz öbür günde tanışma yıldönümümüz 4. senemiz bitiyo bugünde adetimin 28. günü
hoşbuldum canımın içi hemşomhoşgeldin hemşom canımm
yanlış hatırlamıyorsam eğer Filizkızlar tarfilin neydi şimdi namazdan sonra başlıyım hemen adet olmadan
oooooooooooooo hepsi üste üste gelmişşşşş
nice senlere bebeğim sağlıkla huzurla ve bebekle inşşşşşşş
adetin de gelmesinde sana en güzel yıl dönümü hediyesi olsun inşşş
inşallah canım ama ben eşim sigarayı bırakmadan tedaviye başlamıcam diye söz vermiştim kendime zaten yaza anca başlarsak başlarız 700 kredi ödüyoruz zaten 350 altın aboww 1000 den fazla ödememiz olacak zaten allahtan kira vermiyoruz
sevom unutma 50 yaz bana canım çoook öptüm
kızlar tarfilin neydi şimdi namazdan sonra başlıyım hemen adet olmadan
aaaaa tarfil hamilemiiii ben de çok sevindimmm ayyy kızlar yaaa böle giderse hepimiz sırayla hamile kalacaz inşallah
hoşbuldum canımın içi hemşom
yanlış hatırlamıyorsam eğer Filiz
yaa sen bizi hiçç sormaa bide kiramız var 2 kredimiz var kredi kartlarımız varvarda varrr allahım sağlık versin herşey hallolur
yazdım bidenem bende öptüm canım
filiz adı canım allah kabul eylesin
olsun canım anlaşıldı nede olsasağol canım tarfilin adı neydi yazacağıma tarfilin neydi yazmışım sadece
güle güle hemşom kolay gelsin iş beklemez bak işinebacılar çıkmam lazım tamda muhabbetin orta yerinde kusura bakmayınbizimkiler geldi istekleri bitmiyorrrrrrr
sonra görüşürüzzzzz
ayyyy allah kolaylık versin seyhancım sizin de işiniz zormuş bayaaa
ayy aynı bizim olaylar gibi kaynımlar köye gidecekler mesela iş yerinin arabası ile eşim bizde gidelim der iyi derim tüm benzin parasını molada ki ödemeleri hep eşimden beklerler ee ben ne anladım rahat gideyim diye araba ile gidicem diye 3 kat daha masrafa giriyoruz. valla ben eşime gayet açık ve net konuşurum bu konuları artık öle susmuyorum zaten eşimde artık hem akraba hem arkadaş çevresinde bu konularda ki zaafının farkına vardı..zaten üçün beşin hesabını yapar olduk böle geniş davranamayız artık dimi..
ayy mersiii canımm bende beğeniyorum
evet gelin olunca bu durumları yaşıyoruz. bide ben neye sinir oluyorum ya ben çalışıyorum işten çıkıp bir gün sonra arefede yanınıza geliyorum kaygana tatlı yapmamış oluyo yapmıcam diyo ee anne büyüksün yanına gelecekler var diyos olmaz diyip bide tatlı işini bize bırakıyo..aman oğullarım gelecek şunu hazırlim bnu yemeği yapayım yok inanın şaşıyorumbenim annem aman evlatlarım gelecek diye her birimize ayrı ayrı sevdiğimiz yemekleri pastaları yaparrr anacımmmm benimm yaa özledimm
ALLAH ım bu anı ,bu duyguyu tüm evlat hasreti çekenler hepimiz yaşayalım tez zamanda inaşallah hayırlı ve sağlıklıca inşşş bizimde yüzümüz ayrı gülsün inşşşşşşşşşşşşşşşşinşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307 Eki Görüntüle 282307
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?