Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok teşekkürler kızlar dualarınıza ihtiyacım var
neeee amann ALLAH IM şükürler olsun tebrik ederimmmmm canımmmm yaaaa çok çok çok sevindimmmm tatlım inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsinnn

eee peki mucizemi oldu yoksa tedavimi

pınar hayırlı olsun canım inşallah ilk alanlardan olursunuz yüksekken altınları canımbence bu altın düşüşe geçecek gibime geliyorzararınız olmasında şu an çok yüksek çünkü

olsun sende evde hazırlanırsın canım sağlık olsun

okumazmıyım içini canım aynı düşünleri bizlerde yaşıyoruz bu durumlarda

eğer sıkışmazsanız bence güzel fikir çünkü toplu bişeyler geliyo mecburi para ayırmış oluyosun gün için normalde birikim yapamam ben messela ama bu şekilde gayet iyi oluyo

ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen

haydi VİRAAAA ayetel okuyacaklar söylesin bana yapayım hemencik liste

Tarfil için Ayetel

seyhan....40
bende adetliyimm ne zaman başlayıp ne zaman bitecek bu dua :26:

pınar hayırlı olsun canım inşallah ilk alanlardan olursunuz yüksekken altınları canımbence bu altın düşüşe geçecek gibime geliyorzararınız olmasında şu an çok yüksek çünkü

zaten varyaaa herşeyde kazık yiyoruz kesin bunda da da öle olur bi anda aklıma geldi belki de tedaviye başlarız bu parayla kızzz

selamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledim nasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar

günaydın kızlar
bu sabah kontrole gittik öyle korkuyordum ki aynı şeyleri duymaktan cok şükür herşey ii cıktı üç aymız bitmiş
ense kalınlıgına baktı 1,3 mm cıktı ii dedi
ikili test için kan verdim 3 haftaya anca cıkar oda
içim rahatladı bi nebze
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın basına hamişlerde hep güzel şeyler duyarlar inş.
put gibi oldum dr baktı baktı bişey demedi bende korktum bişey mi oldu diye sonra baktım ikili test için form dolduruyor ohh dedim rahatladım
insan dr agzının içine bakıyor acaba kötü bişey mi diyecek diye cok stresli bir iş hamilelikte allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
tarfil için bende alayım 30 tane ayetel kürsi inş. onun içinde herşey güzel olur rabbim aynı acıları yaşatmasın bi daha
kedersizde yok kaç gündür inş. iyidir
eşim gelir şimdi yemege ben bişeyler hazırlayayım yine görüşürüz inş.

selam canlarım ne güzel bi haber tarfil tebrik ederim canım hiiiççççç korkma ben de endoluyum dua edicem sana sevo bana da 50 ayetel kürsi yaz canım çorbada tuzum olsun

kızlar acil çıkıyorum bizim oğlan sürekli kendini yaralıyo çok yaramaz parmağını sokmadığı yer yok bi yandan da kız pataklıyo
hepinizi seviyorum ve öpüyorum...

canım inşşş artık sitres yaşamadan hayırlı sağlıklı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın , dualarımız seninle canım inşşş

bence sıkışıcaz ama olsun zaten yarım altın kadar anca zam gelir maaşına o da buraya gidecek işte

zaten varyaaa herşeyde kazık yiyoruz kesin bunda da da öle olur bi anda aklıma geldi belki de tedaviye başlarız bu parayla kızzz

ayyy inşallah canım tedavi paran olur inşallahhhhdüşsede üzülme boşver sanki hangimiz böyle birikim yapıyoruz bahaneyle toplu paran olacakdüşsede farzet kredi çektim faizini ödedim dersin

ayyy inşallah canım tedavi paran olur inşallahhhhdüşsede üzülme boşver sanki hangimiz böyle birikim yapıyoruz bahaneyle toplu paran olacakdüşsede farzet kredi çektim faizini ödedim dersin

canım hoşgeldin güle güle kolaylıklar sanada cadı kızın hırpalıyoo haaa oğluşu ALLAH sabır versin sana bol bol canım görüşmek üzere Rabbime emanetsiniz

bu cuma sela ya bitiririz
hımm halaa adetli olurum ben malesef okuyamıyacağım yürekten dualarım hepinizle ayrıca tarfille

canımsın hiç korkma sağlıkla kucağına alıcan inşallah
maşallahhh

altında karmı zarar mı olur risk tabiki canım ama çokda düşmez yani tabi para günü sabit oluyo riskdiz ama sen bilirsin dediğin gibi tedavi paranız olur

selamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledim nasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar

a.s. iyiyiz allaha şükür

canım inşallah son adetin olur hemen bebişin gelir seni çoook seviyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…