ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen
haydi VİRAAAA ayetel okuyacaklar söylesin bana yapayım hemencik liste
Tarfil için Ayetel
seyhan....40
ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen
Tarfil için Ayetel
seyhan....40
neeee amann ALLAH IM şükürler olsun tebrik ederimmmmm canımmmm yaaaa çok çok çok sevindimmmm tatlım inşallah sıkıntısız gebelik yaşayıp hayırlı sağlıklı evladını kucağına almayı nasip etsinnnçok teşekkürler kızlar dualarınıza ihtiyacım var
olacam canım yaaa sabahtan beri başladı hafif hafif ağrılarım hiç bi plan yapmadık çünkü eşimin işleri bu aralar gene çok yoğun iso denetimimi nee varmış bayram diye izin alanlarda var hiç bi yere gidemeyiz biz gene 3 senedir olduğu gibi güya ortaköyde yemek yeriz diye düşünüyoduk
yok canım 3 senemiz bitecek aminnnn inşallah 30. yılımızı da bitiririz burdan yazarız ben 28 günde 1 oluyorum 5 ekimde olmuştum bugün 28.günüm kız seyhancım içimi mi okudun canım yaaa vallahi bak aynen öle düşündüm ama büyük bi mucize gerek bunun için ama senin bu iyi dileklerin bile yetti canım benim
kızlar şimdi eşim aradı şirketten 12 kişiyle altın gününe girmiş ayda 1 yarım altın önce istemedim keşke girmeseydin dedim sonra neyse elimize toplu para geçer iyi dedim inşallah sıkışmayız:26:
bende adetliyimm ne zaman başlayıp ne zaman bitecek bu dua :26:ya gerçekten sen yazmasan aklımız bir karış havada olacak hala..sana dualara başlayalım hemen
Tarfil için Ayetel
seyhan....40
pınar hayırlı olsun canım inşallah ilk alanlardan olursunuz yüksekken altınları canımbence bu altın düşüşe geçecek gibime geliyor zararınız olmasında şu an çok yüksek çünkü
inşallah canım inşallah ben dua ediyorum hep senin için inşş yakında yüzün gülecekzaten varyaaa herşeyde kazık yiyoruz kesin bunda da da öle olur bi anda aklıma geldi belki de tedaviye başlarız bu parayla kızzz
bende adetliyimm ne zaman başlayıp ne zaman bitecek bu dua :26:
canım inşşş artık sitres yaşamadan hayırlı sağlıklı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın , dualarımız seninle canım inşşşgünaydın kızlar
bu sabah kontrole gittik öyle korkuyordum ki aynı şeyleri duymaktan cok şükür herşey ii cıktı üç aymız bitmiş
ense kalınlıgına baktı 1,3 mm cıktı ii dedi
ikili test için kan verdim 3 haftaya anca cıkar oda
içim rahatladı bi nebze
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın basına hamişlerde hep güzel şeyler duyarlar inş.
put gibi oldum dr baktı baktı bişey demedi bende korktum bişey mi oldu diye sonra baktım ikili test için form dolduruyor ohh dedim rahatladım
insan dr agzının içine bakıyor acaba kötü bişey mi diyecek diye cok stresli bir iş hamilelikte allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
tarfil için bende alayım 30 tane ayetel kürsi inş. onun içinde herşey güzel olur rabbim aynı acıları yaşatmasın bi daha
kedersizde yok kaç gündür inş. iyidir
eşim gelir şimdi yemege ben bişeyler hazırlayayım yine görüşürüz inş.
olsun sende evde hazırlanırsın canım sağlık olsun
okumazmıyım içini canım aynı düşünleri bizlerde yaşıyoruz bu durumlarda
eğer sıkışmazsanız bence güzel fikir çünkü toplu bişeyler geliyo mecburi para ayırmış oluyosun gün için normalde birikim yapamam ben messela ama bu şekilde gayet iyi oluyo
zaten varyaaa herşeyde kazık yiyoruz kesin bunda da da öle olur bi anda aklıma geldi belki de tedaviye başlarız bu parayla kızzz
zaten varyaaa herşeyde kazık yiyoruz kesin bunda da da öle olur bi anda aklıma geldi belki de tedaviye başlarız bu parayla kızzz
canım hoşgeldin güle güle kolaylıklar sanada cadı kızın hırpalıyoo haaa oğluşuselam canlarım ne güzel bi haber tarfil tebrik ederim canım hiiiççççç korkma ben de endoluyum dua edicem sana sevo bana da 50 ayetel kürsi yaz canım çorbada tuzum olsun
kızlar acil çıkıyorum bizim oğlan sürekli kendini yaralıyo çok yaramaz parmağını sokmadığı yer yok bi yandan da kız pataklıyo
hepinizi seviyorum ve öpüyorum...
hımm halaa adetli olurum ben malesef okuyamıyacağımbu cuma sela ya bitiririz
günaydın kızlar
bu sabah kontrole gittik öyle korkuyordum ki aynı şeyleri duymaktan cok şükür herşey ii cıktı üç aymız bitmiş
ense kalınlıgına baktı 1,3 mm cıktı ii dedi
ikili test için kan verdim 3 haftaya anca cıkar oda
içim rahatladı bi nebze
darısı tüm isteyen arkadaşlarımın basına hamişlerde hep güzel şeyler duyarlar inş.
put gibi oldum dr baktı baktı bişey demedi bende korktum bişey mi oldu diye sonra baktım ikili test için form dolduruyor ohh dedim rahatladım
insan dr agzının içine bakıyor acaba kötü bişey mi diyecek diye cok stresli bir iş hamilelikte allah emeklerimizi boşa cıkarmasın inş.
tarfil için bende alayım 30 tane ayetel kürsi inş. onun içinde herşey güzel olur rabbim aynı acıları yaşatmasın bi daha
kedersizde yok kaç gündür inş. iyidir
eşim gelir şimdi yemege ben bişeyler hazırlayayım yine görüşürüz inş.
selamün aleyküm arkadaşlarım canlarımm Tarfili görünce selamımı erteledimnasılsınız çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar
canım hoşgeldin güle güle kolaylıklar sanada cadı kızın hırpalıyoo haaa oğluşuALLAH sabır versin sana bol bol canım görüşmek üzere Rabbime emanetsiniz
hımm halaa adetli olurum ben malesef okuyamıyacağımyürekten dualarım hepinizle ayrıca tarfille
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?