Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allahın izni ile merak etme çıkmayacaksın o listeden

tamam perşembeye kadar alacaklar alır kalan olursa sen okursun haber veririm zaten sanada canım hadi git dinlen sen artık

hele tuanaya çok şaşırdım yaa eskiden kızım olursa ismini koyacaktım çok yanıltıcı oluyor iyi araştırmak lazım evet

evet caaanım bende çok şaşırdım hele görümcemin çocukların adı iremsude ve eflal su çok şaşırdım accaba dile getirsem mi diy edüşündüm ama sonra benim başımı ağrıtırlar vazgeçtim

bacılarım tatlı matlı konuşup durmayın looooadet yakın damarlarıma kadar datlı yimek istiyom zaten

sevooooooo bacımmmmmm bak başıma gelene şimdihani biz eşimle sigara bıraktık içmiyozya, onun yerini doldurmak için ye babam ye akşamları çekirdek yiyor..dum şu dakikaya kadarmeğersem 100 gr da nerdeyse 600 cl varmış yawww bende diyom ki yürüyüş yaptığım halde neden göbek küçülmüyoda habire büyüyooooooooo

biraz araştırdım şimdi abowwwww ben ne yapıyomuşum bacım yaaeve bol meyve alacam çerezzz bana yasak eşim yer

bide ekmeği dilimletip alıyorum zaten diliml dilimli atacam fırınna hızlı ayarda kızartacım ve poşeyleyip dolaba atacam bacım birkaç günlük hep onu yiyecem

LARA babababaaaaaa ne anlamlara geliyomuş meğersembende kızım olursa belki lara koyarım diyodum şimdi vazgeçtimm

çiğdemim boşver canım hiç başını ağrıtma sanki sen söylicende isimlerimi değiştireceklerrözellikle yaptığını düşünürlerrrrrgıcıklık yaptığını

kızlarrrr kış geldi benim çıkış saatim değişti 17:30 da çıkıyorum eğer sizin değişmediyse saatlerimiz dengelendi yalnız kalmıcam buralarda

aynen öyle canım farklı algılarlar dediğin gibi de korktum vazgeçtimm canımm

sormaa benimde canım devamlı tatlı istiyo ama ben yiyiom çikolata falan
ya ben dedimya geçenlerde kalorilerden bahsederken artık eve çekirdek almıcam diye bende şaştım kaldım kalorisini görünce bende yemiyorum artık çekirdek

kızlarrrr kış geldi benim çıkış saatim değişti 17:30 da çıkıyorum eğer sizin değişmediyse saatlerimiz dengelendi yalnız kalmıcam buralarda

anaa ne güzel geriye gelmiş bayaaa süperr demek biizmle aynı saatte çıkcan artık

canım çok çok çok mutlu oldum tekrar tebrikler gözleriniz aydın olsun haklısın canım arkadaşım yaaa Rabbim ol desin yeterki
şifacım adet ağrılarınmı var yine geçmiş olsun canım geçenlerde adet ağrısına kimyonun iyi geldiğini okumuştum dur bulursam linki buraya kopyalıyım .şu illetten kurtulursun inşallah :26:
canım arkadaşım çok sağol inşalah kurtulurum bu illetten benim gibi olan herksei kurtarsın Rabbim sen nasılsın canım

canım benim büyük geçmiş olsun oruçlarınıda Rabbim kabul etsin

canım geçmiş olsun dayan canım tamir bittiğinde evin sıcacık olacak sonrada bize ayyy kızlar evim çok sıcak diye şikayette bukunacaksın inşallah

yeni listemizzzzz inşallah çok yakında hepimiz hamiş listesine sonrada anniş listesine geçerizz
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş inşallah aminnnn diyoruzzz biz bekleyenler

Tarfil için Ayetel

seyhan....40
lara ......30
bebekdls...50 okudu
tosti....30
nevom..50
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50

kalan 263
canım Sevom 2. etap haftaya cumaya bitecek dimi eğer öyleyse banada 50 yaz tatlım ama ben bayramda annemlerde olacağım tatil boyunca ordayız ve net yok okudum diye haber veremem mutlaka okurum ama adetim biter bitmez

hımm haftayamı bitsin :26: bakalım ozaman bu haftaya kadar dualar bitmezse haftaya bırakırız ozamanda sende okursun ama şimdilik yazmıyorum seni.. bu arada adetlide olsan okunabiliyo aslında biliyosun dimi

aaaaa çikolata bende yiyorum canım olmadan olurmu hiççikolatalı ne olursa olsun maşallah itinayla yerimm

annemmmm kıyamam sana canım sende zaten çıkıyon o sattlerde 15 dk faceye takılıverirsinn

kıyma bana kıymaaa :))) öyle yaparım artık
deneyelim bakalım şu poleni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…