kızlar acilen çıktım iyi akşamlar
aaaa bilmiyordum tatlım yaaaa adetliyken okunabildiğini :26: eğer tarfilinde içine sinecekse kabul ederse bu şekilde adetli olarak bu hafta okurumhımm haftayamı bitsin :26: bakalım ozaman bu haftaya kadar dualar bitmezse haftaya bırakırız ozamanda sende okursun ama şimdilik yazmıyorum seni.. bu arada adetlide olsan okunabiliyo aslında biliyosun dimi
deneyelim hemşom anneciğimde bana ısrarla dene demişti amaa nerdeGebelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!
arkadaşlar birde şunumu denesek acaba ne dersiniz
ben bunu defalarca duymuştum öncedensevom sen istbuldasın ya bu firmaya yakınmısın bir araştırma yapsan fiyatı filan nedir
güle güle tatlımkızlar acilen çıktım iyi akşamlar
iyiakşamlar canımkızlar acilen çıktım iyi akşamlar
kıyma bana kıymaaa :))) öyle yaparım artık
deneyelim bakalım şu poleni
aaaa bilmiyordum tatlım yaaaa adetliyken okunabildiğini :26: eğer tarfilinde içine sinecekse kabul ederse bu şekilde adetli olarak bu hafta okurum
deneyelim hemşom anneciğimde bana ısrarla dene demişti amaa nerdehadi bismillah deneyen herkese şifa olsun
güle güle tatlım
KILAR BANADA MÜSADE ÖPÜLDÜNÜZ İYİ AKŞAMLAR CİCİ CİCİ BAKIN KENDİNİZE
aaaa bilmiyordum tatlım yaaaa adetliyken okunabildiğini :26: eğer tarfilinde içine sinecekse kabul ederse bu şekilde adetli olarak bu hafta okurum
deneyelim hemşom anneciğimde bana ısrarla dene demişti amaa nerdehadi bismillah deneyen herkese şifa olsun
güle güle tatlım
KILAR BANADA MÜSADE ÖPÜLDÜNÜZ İYİ AKŞAMLAR CİCİ CİCİ BAKIN KENDİNİZE
iyiakşamlar canım
deneyelim tabi çiğdemim farzet gebelik oluşmasada çokkkkk faydalı besinler bunlar bişey kaybetmiş olmayız canım sevo eğer yakınsa sorsun felan bakalım ne kadarmış bir kovanozu bide saflıklına nasıl güvenecezz:26:
Tarfil için Ayetel
seyhan....40
lara ......30
bebekdls...50 okudu
tosti....30
nevom..50
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13
toplam...313
kalan..0
tarfil için 2.etap ayetel
çiğdem...50
kalan 263
yeni listemizzzzzinşallah çok yakında hepimiz hamiş listesine sonrada anniş listesine geçerizz
30 tane okudummm allah kabul etsin
çok saol canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah..kat kat sana dönsün duaların
canım inşşş artık sitres yaşamadan hayırlı sağlıklı evladını sıkıntısızca kucağına alırsın , dualarımız seninle canım inşşş
canımsın hiç korkma sağlıkla kucağına alıcan inşallah
maşallahhh
hoşgeldin hemşom canımm
maşallahhhh tostimm çok stres yapma allhım tamamına erdirsin canım inşalllahhh
aleyküm selamallah sana 2 kat güç versin nevo akşam yeğenlerimle oynadım bayaa tempolu ama hala belim ve kollarım ağrıyorrr
günaydın tosti
maşallahhh herşey yolunda artıkallahım nazarlardan sakınsın seni ve bebeğini
nurcik pek iyi değil akrabasının olayları çok etkiledi o yüzden sanırım gelmiyo
bu arada son adet tarihini falan ver de sana tablo yapalım ne dersin
nevom hoşgeldin cnaım
ayy canım kolay gelsin sana bebişlerinle
liste çok güzellllllllllllllll bende bu listede terfi etmek istiyorummm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şifa lara nevo sevo
allah razı olsun iyi dilekleriniz için
kedersizin cok sağol inş. 9 ay böyle gecer merak ettim seni kaç gündür yoktun
sevo çizelge dursun hele biraz daha daha önce kaç kez yaptım kaldırmak zorunda kaldım bu kez dursun biraz daha
ben aldığım 30 ayetel kürsiyi okudum 2. etaba başlamışsınız 30 daha alım allah kabul etsin tarfilde muradına ersin inş.
haydi bende çıkıyorum canlarımmmmmmmm çok öperim sizleriiiiiyiakşamlarrrrrrrrrr
çiğdemim gel seni bidaha öpecemm muckkk
gel öp ablamm
sendende razı olsun canımşifa lara nevo sevo
allah razı olsun iyi dilekleriniz için
kedersizin cok sağol inş. 9 ay böyle gecer merak ettim seni kaç gündür yoktun
sevo çizelge dursun hele biraz daha daha önce kaç kez yaptım kaldırmak zorunda kaldım bu kez dursun biraz daha
ben aldığım 30 ayetel kürsiyi okudum 2. etaba başlamışsınız 30 daha alım allah kabul etsin tarfilde muradına ersin inş.
gnaydınnnnn allah kabul etsinngünaydın kızlar
sevom 50 yi okudum canım Allah kabul etsin
tarfilin bebeği sağlıcakla gelsin
ve tüm arkadaşlarım önce hamiş sonra anne listesine terfi etsin inşallah...
günaydınnnnnnnnngünaydın canlarım nasılsınız bakalımmmmmmm bizim burda havalar bi garip ne giyeceğimi şaşırdım artık yaaa
sevommm ablacım ciğerim bende 50 tane okudum
duru ablacım seni hiç göremiyorum melikemizde gelmiyorrr açılmadı demi hala netleri tubişim iyimiş çok şükür koşturmacaları başlamış demekk dün kafam yerimde değildi bugün çok şükür iyiyim yeni yeni jetonlar düşüyorrrr
nolacak bu halim bilmem
hee sevom aklıma geldi dün akşam eve giderken ateş ölçer aldım ama sabah kalkar kalkmaz ölçülecek diye ölçmedim neden mi wc ye gittim elimi yüzümü yıkadım o zaman aklıma geldi bi işe yaramaz diye ölçmedim
günaydın hatunlar
sevom benim dualar bitti allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?