günaydın hatunlar
sevom benim dualar bitti allah kabul etsin
günaydın canlarımmmmmmmm nasılsınız bakalım bugünn
ben duamı okuyamadım daha akşam doğum günündeydik ya ondan, şimdde patronlar geldi artık akşam okurum inşallahh
kızlar akşam çok eğlendiktam pastayı ortaya getirdik mum üflenecek bizim bıdıklar birtürlü yerlerinde duramıyorlar tabi hepside pastaya hucum etmek istiyor bebekler ya anlamıyolrda bizde bıraktık bakalım ne yapacaklar diye, başladılar pastadan parmaklamaya yemeyee öyle tatlılardıki hele doğumgünü olan bıdığım eline alıp babasının ağzına uzatıyorrrrrr sıpaaaaa sonrası malum hepimiz yedik o pastadann
çiğdemmmmmmm nasıl değiştirdin canımmmmmmmmm:26::26::26::26::26::26::26:
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasınnnnnnnnn Kazen sağolsun binlerce teşekkür ediyorummmmmm
günydın arkadaşlar regli oldum hem de evlilik yıldönümümüzde:2::2::2:
günydın arkadaşlar regli oldum hem de evlilik yıldönümümüzde:2::2::2:
sedefnaz aramıza hoşgeldin canım sanki seni gözüm bi yerden ısırıyo gibi :125:
günaydın ablacım kör olmayasıca ahh şu adetlerrrr((
ablacım evlilik yıldönümüzü kutlu olsun rabbim kat be kat mutluluğunuzu arttırsın inşallah son çocuksuz evlilik yıl dönümünüzü kutlarsınzı seneye kucağında bebişle kutlarsınız inşallahhhhhhh ve inanıyorumkii olacakkk
aaaaa şimdi hatırladım rüyamııı sabahtan beri ddüşünüp duruyordum ablacım ben akşam rüyamda ağlıyormuşum güzel bişey mi ne olmuş sende bana tel ediyorsun nolur ağlama çiğdem kuzum diyorsun sesin hala kulaklarımda biliyormusun sanki gerçek gibiydi anlatamamm hayır olsun inşallah
ısırır tabi ablacım yabancı değilimm senin kuzunummm bennnısır beniiiiiii ısırrrrrrr
yaaaaaaa ne demek acaba inşallah hayırlırlı haberler duyarsın canım benim
gel o zaman bakiimmm haaarrrtttttttt:125:
canım yaaaaaaakötü olmuş ama neyse yapacak bişey yok
başka baharlara inşallahh:):)
uzunnn mutlu sağlıklı yıllar diliyorum tekrar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
inşallah ablacım ama sesin o kaadar güzel geliyordu ki o kadar güzeldi ki sanki içimi işliyor ferahlatıyordu ne bileyim çok garip tuhaf gerçekle rüya arasında gidip geldim bi süre sanki gerçekten telefonda konuşuyorduk gibiydi o kadar net ve güzeldi sesinyüzünü bile yakından gördüm bembeyaz pırıl pırıl saçlarını topuz yapmış saçlarımı okşuyordun
çok sağol laracım biz çok mutluyuz allaha şükür allah hepimiz yuvasında ki huzuru bozmasın inşallah iyiki de eşimi tanımışım onuu çookkk ama çookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm
geliyorum ablacım al bacağımdan başla etlidir orasııablacım alllll
allahım bu mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhhhhhhhbir yastıkta kocayın sağlıklı bebişleriniz olsun torunlar sevin inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?