Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hatunlar
sevom benim dualar bitti allah kabul etsin

günaydın canım allah kabul etsin inşallahhh

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ablacım demek dün akşam çok eğlendiniz bol bol foto çekeydiniz o ankinin bayılırım o hallerinee allahım o duygudan bizzede tatdırsın inşalalhhhh

günydın arkadaşlar regli oldum hem de evlilik yıldönümümüzde:2::2::2:

günaydın ablacım kör olmayasıca ahh şu adetlerrrr ((
ablacım evlilik yıldönümüzü kutlu olsun rabbim kat be kat mutluluğunuzu arttırsın inşallah son çocuksuz evlilik yıl dönümünüzü kutlarsınzı seneye kucağında bebişle kutlarsınız inşallahhhhhhh ve inanıyorumkii olacakkk
aaaaa şimdi hatırladım rüyamııı sabahtan beri ddüşünüp duruyordum ablacım ben akşam rüyamda ağlıyormuşum güzel bişey mi ne olmuş sende bana tel ediyorsun nolur ağlama çiğdem kuzum diyorsun sesin hala kulaklarımda biliyormusun sanki gerçek gibiydi anlatamamm hayır olsun inşallah

yaaaaaaa ne demek acaba inşallah hayırlırlı haberler duyarsın canım benim

yaaaaaaa ne demek acaba inşallah hayırlırlı haberler duyarsın canım benim

inşallah ablacım ama sesin o kaadar güzel geliyordu ki o kadar güzeldi ki sanki içimi işliyor ferahlatıyordu ne bileyim çok garip tuhaf gerçekle rüya arasında gidip geldim bi süre sanki gerçekten telefonda konuşuyorduk gibiydi o kadar net ve güzeldi sesinyüzünü bile yakından gördüm bembeyaz pırıl pırıl saçlarını topuz yapmış saçlarımı okşuyordun

canım yaaaaaaakötü olmuş ama neyse yapacak bişey yok
başka baharlara inşallahh:):)
uzunnn mutlu sağlıklı yıllar diliyorum tekrar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

çok sağol laracım biz çok mutluyuz allaha şükür allah hepimiz yuvasında ki huzuru bozmasın inşallah iyiki de eşimi tanımışım onuu çookkk ama çookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm

aaaaaaa kız beni bak garii bayağı canlı gibiymiş yoksa bu bi işaret miiiiii

çok sağol laracım biz çok mutluyuz allaha şükür allah hepimiz yuvasında ki huzuru bozmasın inşallah iyiki de eşimi tanımışım onuu çookkk ama çookkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmm

allahım bu mutluluğunuzu daim etsin inşallahhhhhhhhhbir yastıkta kocayın sağlıklı bebişleriniz olsun torunlar sevin inşallahhhhhhhh

bende bayramın 1. günü adet olacam yaaaaaama olurmu şimdi ilk gün o ağrıyı sancıyı çekecemhemde bütün bayram iznim heba olacak gibi geliyor bana yazık kocamada ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…