Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende bayramın 1. günü adet olacam yaaaaaama olurmu şimdi ilk gün o ağrıyı sancıyı çekecemhemde bütün bayram iznim heba olacak gibi geliyor bana yazık kocamada ama

tühh beee senin de çok ağrılı oluyo dimi benim de yeni yeni başlıyo birazdan tırmalarım duvarları:18:

aaaaaaa kız beni bak garii bayağı canlı gibiymiş yoksa bu bi işaret miiiiii

ayy inşallah güzel işarettir ablacım inşallahhhh

kız sedefnaz sen adet olmadın mı geçen ay aynı gün olduyduk senle

olmadım ablacım evet aynı gün olmuştuk senle baktım takvime de adet sayılarım hep karışık ocak ayından bu yana 24 -26-27-28 29 günde bir olmuşum yalnız ağustos ayıyla eylül ayı arasında tam 33 gün geçmiş ondan sonra olmuşumm

canlarım günaydınn Sevo uğramamış Duru uğramamış henüz :26: iş yoğunluğudur herhalde çiğdem ismin değişmiş buda güzel olmuş güle güle kullan canım senin isim soyisim vardı ya deşifre olmamak adına kazen üye ismini değiştiriyor biliyorum haa bide pro üye olanlara değiştirme yapıyor

Pınar ım canım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun , inşallah bebişle taçlandırsın Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat olsun bizde müjdeni çabucak alalım

ağrı kesici alsana ben ağrı kesici almazsam bayılırım ağrıdan

alacam alacam daaa daha bayılacak kadar değil ama az kaldı herhalde yumurtalıklarımın yukarda oluşundan dolayı bu kadar ağrım çok oluyo bide çift rahimli olmamdan

günaydın canım evet şükür değiştirdi sağolsun kazene teşekkür ettim bide bende saf gibi hem benim hem eşimin adını yazdım inanki kötü oluyordu yaaa kurcalıyorlar şimdi çok mutluyummm :))) bide sedef ismini çok severim ben yanınada naz ekledim nazı da çok beğeniyorum

aminnnnnnn şifacım çok sağol aaahhhhh inşallah anne olmayı nasip eder allahım bizlere

kızlar benim ağrım artmaya başladı ben bişeyler atıştırıp ilaç içip yatacam inşallah akşama da yemeğe gidecez öle sakin bi kutlama yapacaz artık hepinizi öpüyorum

canım evet kurtulmıuşsun gerilimden evet evet bu isminde pek bi hoş

aminnnnnnn şifacım çok sağol aaahhhhh inşallah anne olmayı nasip eder allahım bizlere
canım inşallah inşallah aminnnn senin için ayrıca çok dua ediyorum inşallah Yüce Rabbim kabul eder

günaydın hemşommmmmm hoşgeldin
alacam alacam daaa daha bayılacak kadar değil ama az kaldı herhalde yumurtalıklarımın yukarda oluşundan dolayı bu kadar ağrım çok oluyo bide çift rahimli olmamdan
benim öyle bişilerde yok ama genede felaket oluyor ağrım herangi bir teşhiside yok biliyomusun

çok güzel olmuş canım ismin hayırlı uğurlu olsunn

kızlar benim ağrım artmaya başladı ben bişeyler atıştırıp ilaç içip yatacam inşallah akşama da yemeğe gidecez öle sakin bi kutlama yapacaz artık hepinizi öpüyorum
canım geçmiş olsun az önce yazmayı unuttum inşallah benimki kadar şiddetli değilsindir Rabbim acil şifalar versin bugün 3. günüm ve halaaa ağrılarım fena

BENDE ÇIKIYORUM KIZLAR herhalde kalanlar hemşom ve sedefimiz var öpüyorum hepinizi çalışan cicişlersiniz kolaylıklar

geçmiş olsun ablacımm bide sıcak tut kendini ağrın hafifler bid etekrar evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn herşey gönlünüzce olsun ablacımmm

benim öyle bişilerde yok ama genede felaket oluyor ağrım herangi bir teşhiside yok biliyomusun

canım hemşom canım evet benimkininde teşhisi yok tüm doktorların tek dediği şey doğum çözüm doğummuş

hoşbuldum ama şimdi bana müsade dedim bile

amin inşallah uğur hayır getirir ismin herkeseeee bebişler nasip eder rabbim inşallahhhhhhh ismim değişerek burda listede değişir de hamile haberi patlatırız hepimiz inşallahhh

ayy yok benim ilk saatler çok olur ağrım 2.gün hemen hemen geçer allah sana da yardım etsin çok zor ağrılı adet çekmesi bu arada bana ettiğin dular için allah senden razı olsun inşallah sen benden önce anne olursun canım benim

ohhhhh sevindim canım kimse benim gibi olmasın yaaaaa ilaç genelde hiçişe yaramaz acillik olurum hep iğneler yerim kalçadan Rabbim benimki gibi tüm acı çeken ve banada şifa sağlık versn inşşşşşşşş canım ne demek gönülden içten ettiğim dualar inşşşş kabul olacak umudum var benim canımcığımm çok teşekkür ederim ama öncelik senin olsun inşşşşş sıra bizede gelecek nasılsa

güle güle şifammmmmm yine gelllll sağolasınnn

canım hemşom canım evet benimkininde teşhisi yok tüm doktorların tek dediği şey doğum çözüm doğummuş

hoşbuldum ama şimdi bana müsade dedim bile

çözümü herkes için geçerli değil şifam annem o kadar normal doğum yapmış genç kızken çektikleirn aynısını hala teee geçen seneye kadar çektim hemde 3 gün son zamanalrda adetin son günlerindede sancı çekmeye başladı meğer adetin tamamını söküp atamadğı için rahminde birikmiş çok ilginç annem 6 yada 7 gün adet görür ve ped dayanmazdı nasıl söküp atamamış bilmem annem şimdi hayatımı yaşıyorum diyo bide 28 günde bi oluyordu çok çekti anacığım çokkkk

şifacım aynı bendee çekiyorum yalnız şunu farkettim ayağımı çok sıcak tutayım ağrım hafif geçiyor yani ilaçla geçiyor ayağıma dikkat etmeyeyim senin gibi acillik oluyorum anca kendime geliyorum sen sanırım ayağını çok üşütüyorsun galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…