bende bayramın 1. günü adet olacam yaaaaa ama olurmu şimdi ilk gün o ağrıyı sancıyı çekecem hemde bütün bayram iznim heba olacak gibi geliyor bana yazık kocamada ama
tühh beee senin de çok ağrılı oluyo dimi benim de yeni yeni başlıyo birazdan tırmalarım duvarları:18:
aaaaaaa kız beni bak garii bayağı canlı gibiymiş yoksa bu bi işaret miiiiii
kız sedefnaz sen adet olmadın mı geçen ay aynı gün olduyduk senle
ağrı kesici alsanaben ağrı kesici almazsam bayılırım ağrıdan
canlarım günaydınn Sevo uğramamış Duru uğramamış henüz :26: iş yoğunluğudur herhaldeçiğdem ismin değişmiş buda güzel olmuş güle güle kullan canım senin isim soyisim vardı ya deşifre olmamak adına kazen üye ismini değiştiriyor biliyorum haa bide pro üye olanlara değiştirme yapıyor
Pınar ım canım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun , inşallah bebişle taçlandırsın Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat olsun bizde müjdeni çabucak alalım
canlarım günaydınn Sevo uğramamış Duru uğramamış henüz :26: iş yoğunluğudur herhaldeçiğdem ismin değişmiş buda güzel olmuş güle güle kullan canım senin isim soyisim vardı ya deşifre olmamak adına kazen üye ismini değiştiriyor biliyorum haa bide pro üye olanlara değiştirme yapıyor
Pınar ım canım evlilik yıldönümünüz kutlu ve mutlu olsun , inşallah bebişle taçlandırsın Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat olsun bizde müjdeni çabucak alalım
canım evet kurtulmıuşsun gerilimdengünaydın canım evet şükür değiştirdi sağolsun kazene teşekkür ettim bide bende saf gibi hem benim hem eşimin adını yazdım inanki kötü oluyordu yaaa kurcalıyorlar şimdi çok mutluyummm :))) bide sedef ismini çok severim ben yanınada naz ekledim nazı da çok beğeniyorum
canım inşallah inşallah aminnnn senin için ayrıca çok dua ediyorum inşallah Yüce Rabbim kabul ederaminnnnnnn şifacım çok sağol aaahhhhh inşallah anne olmayı nasip eder allahım bizlere
günaydın hemşommmmmm hoşgeldincanlarım günaydınn Sevo uğramamış Duru uğramamış henüz :26: iş yoğunluğudur herhaldeçiğdem ismin değişmiş buda güzel olmuş güle güle kullan canım senin isim soyisim vardı ya deşifre olmamak adına kazen üye ismini değiştiriyor biliyorum haa bide pro üye olanlara değiştirme yapıyor
benim öyle bişilerde yok ama genede felaket oluyor ağrım herangi bir teşhiside yok biliyomusunalacam alacam daaa daha bayılacak kadar değil ama az kaldı herhalde yumurtalıklarımın yukarda oluşundan dolayı bu kadar ağrım çok oluyo bide çift rahimli olmamdan
günaydın canım evet şükür değiştirdi sağolsun kazene teşekkür ettim bide bende saf gibi hem benim hem eşimin adını yazdım inanki kötü oluyordu yaaa kurcalıyorlar şimdi çok mutluyummm :))) bide sedef ismini çok severim ben yanınada naz ekledim nazı da çok beğeniyorum
canım geçmiş olsun az önce yazmayı unuttumkızlar benim ağrım artmaya başladı ben bişeyler atıştırıp ilaç içip yatacam inşallah akşama da yemeğe gidecez öle sakin bi kutlama yapacaz artık hepinizi öpüyorum
kızlar benim ağrım artmaya başladı ben bişeyler atıştırıp ilaç içip yatacam inşallah akşama da yemeğe gidecez öle sakin bi kutlama yapacaz artık hepinizi öpüyorum
canım hemşom canım evet benimkininde teşhisi yok tüm doktorların tek dediği şey doğum çözüm doğummuşgünaydın hemşommmmmm hoşgeldin
benim öyle bişilerde yok ama genede felaket oluyor ağrım herangi bir teşhiside yok biliyomusun
çok güzel olmuş canım ismin hayırlı uğurlu olsunn
günaydın hemşommmmmm hoşgeldin
benim öyle bişilerde yok ama genede felaket oluyor ağrım herangi bir teşhiside yok biliyomusun
çok güzel olmuş canım ismin hayırlı uğurlu olsunn
canım geçmiş olsun az önce yazmayı unuttuminşallah benimki kadar şiddetli değilsindir Rabbim acil şifalar versin bugün 3. günüm ve halaaa ağrılarım fena
BENDE ÇIKIYORUM KIZLAR herhalde kalanlar hemşom ve sedefimiz var öpüyorum hepiniziçalışan cicişlersiniz kolaylıklar
ohhhhh sevindim canım kimse benim gibi olmasın yaaaaaayy yok benim ilk saatler çok olur ağrım 2.gün hemen hemen geçer allah sana da yardım etsin çok zor ağrılı adet çekmesi bu arada bana ettiğin dular için allah senden razı olsun inşallah sen benden önce anne olursun canım benim
geçmiş olsun ablacımm bide sıcak tut kendini ağrın hafifler bid etekrar evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn herşey gönlünüzce olsun ablacımmm
canım geçmiş olsun az önce yazmayı unuttuminşallah benimki kadar şiddetli değilsindir Rabbim acil şifalar versin bugün 3. günüm ve halaaa ağrılarım fena
BENDE ÇIKIYORUM KIZLAR herhalde kalanlar hemşom ve sedefimiz var öpüyorum hepiniziçalışan cicişlersiniz kolaylıklar
canım hemşom canım evet benimkininde teşhisi yok tüm doktorların tek dediği şey doğum çözüm doğummuş
hoşbuldum ama şimdi bana müsade dedim bile
ohhhhh sevindim canım kimse benim gibi olmasın yaaaaailaç genelde hiçişe yaramaz acillik olurum hep iğneler yerim kalçadan Rabbim benimki gibi tüm acı çeken ve banada şifa sağlık versn inşşşşşşşş canım ne demek gönülden içten ettiğim dualar inşşşş kabul olacak umudum var benim canımcığımm çok teşekkür ederim ama öncelik senin olsun inşşşşş sıra bizede gelecek nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?