Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tarfil için 1. etap

seyhan....40 okudu
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50 okudu
tuyaneda..13 okudu

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30 okudu
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu
seyhan..30
tarfil...63

toplam 313
kalan 0

kkızımla beğenen yorum yazan herkese tşk.ediyoruz beğendinizya kızçemi oda size şekerini ikrtam ediyomuş teşekkür olarak buyrun bakalım

Eki Görüntüle 284114

tubişim beniim çiğdem canım kullanıcı adımı değiştirdik kazen sağolsun :)

kkızımla beğenen yorum yazan herkese tşk.ediyoruz beğendinizya kızçemi oda size şekerini ikrtam ediyomuş teşekkür olarak buyrun bakalım

Eki Görüntüle 284114

ilahi tuğba karışmamış merak etme tıp demiş anasının burnundan babasnın .......... düşmüş
ama pek çirkin kızzzzzz hele o kucağındaki haline ölürüm minicik yaaaaaakızım yerim ben onu lan yanımda olsa çirkinnnn
bazen düşünüyorumda içimizde bu kadar sevgi besliyoruz ya allah ondanmı cezalandırıyor bizi acaba:26::26: çok isteyene böyle uzaktan baktırıp istemeyeninde başından aktarıyor:26: allahım herşeyin hayırlısını versin her zamnnnnnn

şekerinizde çok güzelmiş ben yemeye kıyamam dolabın üstüne takarım bakıp bakıp hatırlarım

ben geldim kızlarrr dışarıda biraz işim vardı annemleri ablama yolladım c.tesi akşamı da inş biz gidecez eşimle bayramın 1.günü akşamı da dönücez geçen sütyen almıştım yn inc den onu değiştirmeye diye gittim küçük geldiydi yerine seksi bi mini gecelik aldım mürdüm rengi artık bayramdan sonra anca giyerim ee sizler nasılsınız burda yağmur var

canlarım şimdi geldim drdan çok şükür şimdilik bi sorun yok endometrıum daha iyi dedi kesemiz gördüm 4mm 12 kasımda kısmet olursa kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah

hepinize çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için tek tek isim isim dualarımdasınız .. şimdi yatayım biraz fazla ayakta kaldım

gözün aydın tarfil çok şükür iyiymiş bebişin bol bol dinlen bence

allahıma şükürler olsunnn bak gördüm mü ablacım herşey çok güzel gidecek allahım izniyle herşey gönlünce olsun tez zamanda kucağına almak nasip etsin rabbim canım ebnim nasıl sevindim var ya çok duygulandım birden yaaabol bol dinlen ablacım nolur iş miş yapma yat şu sıralar daha güzel olacak inanıyorum herkes hamile kalacak hayırlı güzel bebeişlerimiz olacak kollarımızdaaa

ablacım hoşgeldin diyecvem ama çıkmışsuın ütü yapmaya galiba kolay gelsin sana akşam güzel geçmiş inşallah seneye o sandalyede bebişin oturacak yemek yedireceksin ve sen aç kalacaksın :))) olacak inşalalh ablacımmmm
ooo seksüüü geceliklerrrr waaowwwww harikaaa ateşli günler sizi bekliyor dimekk
ya ben bu sıralar hiç kendime bakmıyorum aynaya bile bakmak istemiyorum nedenseee az önce bi yandan iş bi yandan saç bakımını araştırdım sevommm bi tanesi denemiş fotolamış bittim saçaaa yaa bu akşam uygulayacam sadece bi tanesi değil çoğu kişi uygulamış herkes memnun kalmışlarrrr

tarfilcim canım gözün aydın hayırlı haberler varmış daha yeni öğrendim çok çok tebrik ediyorum rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah tekrar gözün aydın gözümüz aydın canım bayrama en güzel hediyeni aldın belliki dilediğince yaşa bu mutluluğu

resim falan lafı geçmiş aradım taradım buldum minnak prensesin resimnlerini tubiiiik onu sen mi yaptın kız ay o nası bişe öyle yaa bi lokma bi yavru yer bitirir insan onu dayanamaz beeee.maşallah suphanallah elemtere fiş kem gözlere şiş he he he çok tatlı maşallah maşalllah maşallah pamuk prensen allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bende okudum üfledim annesi için rahat olsun.öpüyorum ikinisideeee allaha emanet olun.

bu ara pek gelemiyorum minnak mı sıkıştırıyor bilmem sağ böbrekde bi ağrı oluyor ve ben feci korkuyorum çünkü bir yıl önce taş düşürdüm Rabbim düşmanıma vermesin o ağrıyı o yüzden hep tetikteyim.ağrılar başladı ama çok şükür tabi.ötle işte yarın akşam kaynana yollarında olucaz o yüzden şimdiden hepinize hayırlı bol bereketli multlu sağlıklı bayramlar diliyoruuuum hepiniziiiii şlap şlup öpüyooorum

filiz gözün aydın herşey süper inşallahh böyle devam edecek hep pozitif ol olurmu sağlıklıca kucağına alacağın günleride göreceksin inşallahh iyi dinlenmeler

pınarım seksüü geceliğini güle güle kullan bu arada facede tatil fotolarınıza baktım süpersiniz maşallahhallah birde bebek verince tam olacak inşallahh şimdi biz evliliğimizin tadını çıkarttırıyoruz buda güzel :) geç olsunda güç olmasın inşallah sağlıklı olsun bebeciklerimiz gerçi ben biraz geciktim ama neyse yaştan kurtarıyorum allahtan

maşallah bende nida hakkında seninle aynı fikirdeyimm

senin prensesin nasıl geçmiş olsun inşallah ağrın çoğalmazztuğbada aynı sorunları yaşamıştı inşallah sen yaşamazsın canımm
sanada hayırlı mutlu bayramlarrsağlıklı kalın inşallah bayramdan sonra görüşürüz

iyiyiz tetesi kuş üzümüm tepikleyip duruyor anası gibi uykusuz olacak sabah altıda başlıyor kıpraşmaya.hep sağ tarafıma baskı yapıyor ama bugünüme şükür daha beteri olmasın inşallah..iyi akşamlar ballıçem bayramdan sonra görüşeriiiiiiz

hoşgeldin canımmm evet göremiyoruz senii allahım yardımcın olsun canım acil şifalar versin inşallah bidaha çekmezsin o ağrıları canım tubişimde çok çekmişti allahım hepsi geçti şimdi güzel günler yaşıyor inşallah sende bir an önce düzelirsin bebişinide tez zamanda kucağına alırısın canımmm demek kaynanaya gidiyorsunuz sizede hayırlı bayramlar hereşy gönlünce olsun canımmm

laracım iyi akşamlar canım muck

çoookkkkkkkkk sevindim canım benimmmmm Rabbim kalp atışını dinlemeyi kucağına aldığın günleride göstersin inşallah çok sevindim haber beklerken sızmışım sıçradım yerimden hemen pc yi açtım maşallah ama sen hergün bil hassa dışarı çıkarken elini karnına koy 7 kere ayetel kürsi oku canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…