Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın hanımlar
çalışanlar erkenden açmış topiği
benim gibi evde olanlarda daha uyuyordur eminim ben yeni uyandım
hemen pc yi açtım ne arıyorsm sanki
çiğdem tarfilin duasını okudum

seyhan....40
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50 okudu
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu

toplam 220
kalan 93

günaydın kızlar
bende aldıgım 2. atebıda okudum daha öncede haber verdim ama gözden kaçmış sanırım

herkese selamlar bir görünüp selam verip çıkıcam bayram üzeri çok işim var kızlar yaaa

nidayı gördüm maşallahhh allahım nazarlardan saklasın okudum üfledim ekrana bende bence hem tuğbişe hemde babasına benziyo ikisindende almış zayıf falanda değil emhamdülilllah gayet iyi görünüyor tuğbiş.

pınar yemeğe gitmişsiniz inşalalh dediğin gibi gelecek yıl o sandalyede bebeğinde olsun inşallahhh

laraa demek börekler fiyasko abowww ozaman yufkaları iyice ıslatamadınız canım eğer iyi ıslanmazsa öle kuru oluyo benim kardeşimde bir türlü ayarlayamaz hep kuru yapar yada iyice ıslattın ama beklediği için kurumuşta olabilir

sedefçim sen el atmışsın listeye çok mersi canım benimmm lekelenmeden öteye gitmedimi kanaman canım merak ettim hep bölemi oluyor. bu arada o ateş doğru olmaz hiç kalkmadan ölçüceksin ben telefonumun üstüne koyuyorum alarm çalınca ilk elime gelen o oluyo telefonu alırken o şekilde ölçüyorum canım yada eşin senden önce kalkıyorsa o hatırlatsın eşimde kalkınca hatırlatır bana

tarfil için 1. etap

seyhan....40 okudu
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50 okudu
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30 okudu
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu
seyhan..30
tarfil...63

toplam 313
kalan 0

TARFİL CANIM 63 TANEYİ SANA YAZDIM OKUYUNCA BİTİYO KIZLAR YARIN SELADA GELEMEZSEM DUAYI KOYARSINIZ TAMAMMI

Son düzenleme:
kızlar ben bu gün kayınvalidemlere gidiyorum bayram sonuna kadar giremem nete
hepinizin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun
allaha emanet olun kazasız belasız güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah

dualarınız için çok saolun kızlar ağzınıza sağlık rabbim kabul etsin inşallah..hakkınızı helal edin ...

ben çok korkuyorummm çokk inşallah güzel şeyler duyarım drdan

nasılsınız yavruşlarrrrrr
bende pek gelemiyorum bu günlerde ama kalbim sizlerle

sevo bilmiyorum canım neden olduğunu ama kurudu işte dediğin gibi belkide beklediği için kurudu:26: ama üzerini streçle kapatmıştık neyse oldu bitti bidahakine daha dikkatli olmak lazım sanırım

tostimmmmm akşam filize okurken sana da okumak istedim çok içimden geldi ama ismini hatırlayamadım canım
ismin yazrmısın bu kadar içimden gelmişken sanada 30 tane okumak istiyorum allah kabul etsin

sende allaha emanet ol hayırlı bayramlar canımm
dualarınız için çok saolun kızlar ağzınıza sağlık rabbim kabul etsin inşallah..hakkınızı helal edin ...

allah kabul etsin canım inşallahhinşallah güzel haberler alacaksın doktordan

seninde bayramın şimdiden mübarek olsun güle güle bayramdan sonra nasipse görüşmek dileğiyle

canım benim helal olsun inaşllah güzel haberlerle dönersin doktordan bekliyoruzzz :18:

bence canım beklediği için yufka içine çekti kurudu pişerkende çok kuru oldu birde bekletmeden dene canım inşallah bu sefer güzel olacak

korkma tatlım doktor çok güzel şeyler söyleyecek öyle motive et kendini güzel haberleri bizede hemen yaz

mrh ablacım bişey değil ablacım becerdiğime sevindim :)ya ablacım ben onu unuttum işte bi bugünü geçirelim az önce wc ye gittim çok açık renkte 1 kere böyle bişey olmuştu hatırlasanız direk et parçası geliyor demiştim şimdi de hafif çok ama çok az parça geliyor noktadan bira büyük diikkatli bakınca anlaşılıyor yaa ben karar verdim olmayacak böyle şu işleri bi bitireyim hemen yıllık iznimi alıp ankaraya gidecem orda çok iyi bi dr varmış arkadaşımdan adını alacam gidecem ya kime gitsem baştan savma iş yapıyor gibi geliyor banaaa

kolay gelsin canım sanırım bayram temizliği de yapacaksın seninde kurban abayramın mübarek olsun hepimizin güzel geçer inşallahhh

ablacım sakın korkma kasma kendini hep moralini yüksek tut bak göreceksin herşey çok güzel olacak güzel haberlerle geleceksin hissediyorummmm

tuğbacım ben her zaman özellikle sabah namazlarımın arkasından dua ediyorum minik kızına
allah razı olsun canımm

aminnnnnn akşam yemek yediğimiz restoranda mama sandalyeleri de vardı eşime dedim ki inşallah bi daha ki sefere yıldönümümüzde buraya gene geliriz mama sandalyesinde de bebeğimiz otururum dedim
ama üzmeyin beni yaa olucak inşallah vben geçen sen ebu aylarda ağlıyodum bir aşılama negatifti bir negatifte tüp tedavisi vardı ve korkuyodum tekrr bi tedavi için bebek görmeye gitmiştik mecburi bi ziyaretti eve gelene kadar eşimle tek kelime etmemiştik evde hıçkırarak ağlamıştık hiç olmıcak sanmıştık şükürler olsun rabbim nasip etti daha nasıl bi örnek vereyim canımm dualarımdasınız her zamann
canım ya benim için bir sorun yok aksine mutlu oldum gördüğüme kızını
herzaman paylaşımlarını beklerim
gecelerin kuşu tuğba yoksa artık erkenden uyuyormu
annam uyumaya fırsat buluyonmu desene her fırsatta ev iş yemek ütü kalan zaman nidaya ait

o umut hiç bitmesin birgün hayalin kollarıonda olsun inşallah

sağol canımm allah razı olsun şeey sen kimdinki rumuzun falanmı değişti af buyur annem isim pek yabancıda öperiz kızımla çook teşekkürler
+3

cannımmmmm çook teşekkürler darısı size olsun inşallah faceye ekleryenmedm eşim istemedi ama buraya karışamaz kızım için en çok dua eden sizlerdiniz sizdenmi esirgicem demi
aman lara bize benzemesi içimi rahatlattı spermler karışmamış demekki benim herifin 8 milyonken yumoş toplama günü 18 milyon çıkmıştı bende kesin spermler karıştı demiştm şimdi içim rahat valla uşak bizimmmm

Günydın akidelerim nasılsınız tubiş bir kaç sayfa ötede nida hanımı gördüm maşallahn okudum üfledim sana çok benziyooo

sağol anneeeeemmm

doğru söylüyorsun ablacım ama benimkisi s..ken gelmiyor işerken geliyor
demi koklamalık ama ben yinede koklaya koklaya öperdim yaaaaatubişim benim yerime koklay akoklaya öp emiii
öptm valla boynundan hemde vee her emzirirken sizler için dua ediyoruzzzz

canımsın sevoooooo saol annem allah gönlüne göre versin öpüldn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…