günaydın laram
okudum allah kabul etsin tarfilimin bebişi annesine sıkı sıkı tutunsun
günaydın hanımlar
çalışanlar erkenden açmış topiği
benim gibi evde olanlarda daha uyuyordur eminim ben yeni uyandım
hemen pc yi açtım ne arıyorsmsanki
çiğdem tarfilin duasını okudum
seyhan....40
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50 okudu
tuyaneda..13
toplam...313
kalan..0
tarfil için 2.etap ayetel
çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu
toplam 220
kalan 93
sende allaha emanet ol hayırlı bayramlar canımmkızlar ben bu gün kayınvalidemlere gidiyorum bayram sonuna kadar giremem nete
hepinizin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun
allaha emanet olun kazasız belasız güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah
dualarınız için çok saolun kızlar ağzınıza sağlık rabbim kabul etsin inşallah..hakkınızı helal edin ...
ben çok korkuyorummm çokk inşallah güzel şeyler duyarım drdan
kızlar ben bu gün kayınvalidemlere gidiyorum bayram sonuna kadar giremem nete
dualarınız için çok saolun kızlar ağzınıza sağlık rabbim kabul etsin inşallah..hakkınızı helal edin ...
nasılsınız yavruşlarrrrrr
bende pek gelemiyorum bu günlerde ama kalbim sizlerle
sevo bilmiyorum canım neden olduğunu ama kurudu iştedediğin gibi belkide beklediği için kurudu:26: ama üzerini streçle kapatmıştık neyse oldu bitti bidahakine daha dikkatli olmak lazım sanırım
tostimmmmm akşam filize okurken sana da okumak istedim çok içimden geldi ama ismini hatırlayamadım canım
ismin yazrmısın bu kadar içimden gelmişken sanada 30 tane okumak istiyorum allah kabul etsin
arkadaşlar tosti burdaydı demin çıkmışismini bilen varsa bana söylermisiniz
yalnış hatırlamıyorsam eğer eda idi sanırım :26: bayramdan sonra tosti içinde başlarız okumaya
herkese selamlar bir görünüp selam verip çıkıcam bayram üzeri çok işim var kızlar yaaa
nidayı gördüm maşallahhh allahım nazarlardan saklasın okudum üfledim ekrana bendebence hem tuğbişe hemde babasına benziyo ikisindende almış zayıf falanda değil emhamdülilllah gayet iyi görünüyor tuğbiş.
pınar yemeğe gitmişsiniz inşalalh dediğin gibi gelecek yıl o sandalyede bebeğinde olsun inşallahhh
laraa demek börekler fiyasko abowwwozaman yufkaları iyice ıslatamadınız canım eğer iyi ıslanmazsa öle kuru oluyo benim kardeşimde bir türlü ayarlayamaz hep kuru yapar yada iyice ıslattın ama beklediği için kurumuşta olabilir
sedefçim sen el atmışsın listeye çok mersi canım benimmmlekelenmeden öteye gitmedimi kanaman canım merak ettim hep bölemi oluyor. bu arada o ateş doğru olmaz hiç kalkmadan ölçüceksin ben telefonumun üstüne koyuyorum alarm çalınca ilk elime gelen o oluyo telefonu alırken o şekilde ölçüyorum canım yada eşin senden önce kalkıyorsa o hatırlatsın eşimde kalkınca hatırlatır bana
tarfil için 1. etap
seyhan....40 okudu
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50 okudu
tuyaneda..13
toplam...313
kalan..0
tarfil için 2.etap ayetel
çiğdem...50 okudu
tosti...30 okudu
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu
seyhan..30
tarfil...63
toplam 313
kalan 0
TARFİL CANIM 63 TANEYİ SANA YAZDIM OKUYUNCA BİTİYO KIZLAR YARIN SELADA GELEMEZSEM DUAYI KOYARSINIZ TAMAMMI
kızlar ben bu gün kayınvalidemlere gidiyorum bayram sonuna kadar giremem nete
allah razı olsun canımmtuğbacım ben her zaman özellikle sabah namazlarımın arkasından dua ediyorum minik kızına
ama üzmeyin beni yaa olucak inşallah vben geçen sen ebu aylarda ağlıyodum bir aşılama negatifti bir negatifte tüp tedavisi vardı ve korkuyodum tekrr bi tedavi için bebek görmeye gitmiştik mecburi bi ziyaretti eve gelene kadar eşimle tek kelime etmemiştik evde hıçkırarak ağlamıştık hiç olmıcak sanmıştık şükürler olsun rabbim nasip etti daha nasıl bi örnek vereyim canımm dualarımdasınız her zamannaminnnnnn akşam yemek yediğimiz restoranda mama sandalyeleri de vardı eşime dedim ki inşallah bi daha ki sefere yıldönümümüzde buraya gene geliriz mama sandalyesinde de bebeğimiz otururum dedim
annam uyumaya fırsat buluyonmu desene her fırsatta ev iş yemek ütü kalan zaman nidaya aitcanım ya benim için bir sorun yok aksine mutlu oldum gördüğüme kızını
herzaman paylaşımlarını beklerim
gecelerin kuşu tuğba yoksa artık erkenden uyuyormu
o umut hiç bitmesin birgün hayalin kollarıonda olsun inşallahnice senelere el ele bir yastıkta yaşlanın inşallah
inşallah dilediğin gibi seneye yavrunuzda yanınızda olur
ben bildik sıkıntı işte
tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama bir yandanda çok korkuyorum
bu gün eşimin işyerinden bir hamile haberi daha aldım
ben daha nekadar yannız kalacağım diye sıkılırken
nidanın resimlerini gördüm yeniden umutlandım
tubişim hoşgeldin canım nasıl gidiyor bakalım çok iyi gördüm seni canım maşallahh kızında pek çirkin allahımmmm maşallahhhhh nazar değmesin bende ayetel kürsi okudum üfledim canım rabbim korusun
+3günaydın canlarımmmmmmm
tuğbammmmmmm maşallahh sanada kızınada ekim anneleri topiğinede yazdım ama sen çıkmıştın canım mesajını geç aldım
o kuzuyu yerim ben ısırırımmaşallah maşallahhhh çok tatlı allah size bağışlasın nidayı ayrıca ben daha çok sana benzettim maşallahh
bende okudum canım üfledim ekrana allah nazarlardan korusunsağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun inşallahhhh
Günydın akidelerim nasılsınız tubiş bir kaç sayfa ötede nida hanımı gördüm maşallahn okudum üfledim sana çok benziyooo
öptm valla boynundan hemde vee her emzirirken sizler için dua ediyoruzzzzdoğru söylüyorsun ablacım ama benimkisi s..ken gelmiyor işerken geliyor
demi koklamalık ama ben yinede koklaya koklaya öperdim yaaaaatubişim benim yerime koklay akoklaya öp emiii
canımsın sevoooooo saol annem allah gönlüne göre versin öpüldnnidayı gördüm maşallahhh allahım nazarlardan saklasın okudum üfledim ekrana bendebence hem tuğbişe hemde babasına benziyo ikisindende almış zayıf falanda değil emhamdülilllah gayet iyi görünüyor tuğbiş.
[/COLOR][/B]
I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?