canım bşirlikte el ele huzur mutluluk sağlık içinde nicesenelereinşallah allah gönlündekini nasip etsin inşsallah
uuuıııhhhhhh ferahladım bende allah razı olsun canımmm inanın buraya özellikle ben eklemedim yanlış anlamayın ne olur her zaman dualaırmdasınız unutmadım çektikleirmi unutturamazda hiçbirşey yaşadığım bildiğim için hatta anladığım için her zaman dualaırmdasınız
öpüp kaçarım allaha emanet olun kızımıda allaha emanet edin kızlar darısı sizlerin başına innşallahhhhhhh
sana da iyi geceler eşim uyumuş kalmış tw karşısında onu yatırdım da geldim iyiyim ben de bugün evlilik yıl dönümümüzdü şık bi yerde yemek yedik evimize geldik senin neye sıkıldı ki canın
pınar eşim işten gelmek üzere ben çıkıyorum
iyi geceler
nice senelere el ele bir yastıkta yaşlanın inşallah
inşallah dilediğin gibi seneye yavrunuzda yanınızda olur
ben bildik sıkıntı işte
tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama bir yandanda çok korkuyorum
bu gün eşimin işyerinden bir hamile haberi daha aldım
ben daha nekadar yannız kalacağım diye sıkılırken
nidanın resimlerini gördüm yeniden umutlandım
slm kızlaaar geçmiş okuyamaıdm herkes iyimi tarfil yarın tel bekliyorum mutlaka dualaımdasın
galiba kızlar için duaya başlanmış okuyabileceğim selevat filan varsa banada verin malum benim münüş tamamen kanamasada az buçuk çirkin bişeyler var hala onnu için okuyabileceğim diyorum herkesler nasıl kızlar bi arkadaş saolsun benim kızçenin resimlerini ekim anneleirnin melekleri topiğine eklemeye çalışcak nurcana çağrı atarım eklenirse bakarsınız öpüyorum hepinizi allaha emanet olun rabbim gönülleirnizin muradını tez zamanda nasip etsin inşallahh sizleri çok seviyore çoook
günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim dün hafif lekelenmem vardı varla yok arasındaydı dün akşam ped koydum nolur nolmaz diye bugün sabah baktım azla yok arasında hafif batmış sevom bugün sabah ateşimi ölçtüm wcde aklıma gelmişti hemen gidip ölçtüm 36.1 'C canım
ama yataktan kalkmadan ölçmen lazımdı heralde canım:26::26: termometreyi başucuna koy unutmazsın o zaman
Günydın akidelerim nasılsınız tubiş bir kaç sayfa ötede nida hanımı gördüm maşallahn okudum üfledim sana çok benziyooo bebekdls canıme vlilik yıldönümüz kutlu oılsun tarfilimie dua okunuyo dimi banada söyleyin
seyhan....40
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13
toplam...313
kalan..0
tarfil için 2.etap ayetel
çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
toplam 190
kalan 123
çiğdemim nickini değiştirmişin hayırlı olsun canım
banada 30 yazın cicoşlarım başlıyrum hemen okumaya
yaa işte ben de saftirik ne gelirse aklıma tuvalette gelir nurcan bilirrr burdaki arkadaşlarımda ne geldi aklına anlat bakalım derleeerrr
laram nidaa çok tatlı demi çirkin çirkinnn anası kılıklı maşallahhhh yaaaaa 40binkere maşallahhhhh
Günydın akidelerim nasılsınız tubiş bir kaç sayfa ötede nida hanımı gördüm maşallahn okudum üfledim sana çok benziyooo bebekdls canıme vlilik yıldönümüz kutlu oılsun tarfilimie dua okunuyo dimi banada söyleyin
evet türkün aklına ya kaçarken yada s......ken diye bir söz varya bizde türküz normaldir yani:) o nida mı çirkinnnnn maşallahhh minicik kız öpmeye kıyamaz insan yaaaa koklamalık tam
günaydın ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?