Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım bşirlikte el ele huzur mutluluk sağlık içinde nicesenelereinşallah allah gönlündekini nasip etsin inşsallah

aminnnnnn akşam yemek yediğimiz restoranda mama sandalyeleri de vardı eşime dedim ki inşallah bi daha ki sefere yıldönümümüzde buraya gene geliriz mama sandalyesinde de bebeğimiz otururum dedim

canım ya benim için bir sorun yok aksine mutlu oldum gördüğüme kızını
herzaman paylaşımlarını beklerim
gecelerin kuşu tuğba yoksa artık erkenden uyuyormu

nice senelere el ele bir yastıkta yaşlanın inşallah
inşallah dilediğin gibi seneye yavrunuzda yanınızda olur
ben bildik sıkıntı işte
tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama bir yandanda çok korkuyorum
bu gün eşimin işyerinden bir hamile haberi daha aldım
ben daha nekadar yannız kalacağım diye sıkılırken
nidanın resimlerini gördüm yeniden umutlandım

aminnn inşalllah ayşe aslında ben de hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum bidaha negatif olursa artık hiç ümidim kalmaz

selammmmmmm güzellerr bennnn geldimmm şükürlerr olsunkiiiii yarın hepinize kucak dolusuuu sevgılerlee muhabbeteeee geliyorummmmmm

tubişim hoşgeldin canım nasıl gidiyor bakalım çok iyi gördüm seni canım maşallahh kızında pek çirkin allahımmmm maşallahhhhh nazar değmesin bende ayetel kürsi okudum üfledim canım rabbim korusun

günaydın canlarım nasılsınız bakalım ben iyiyim dün hafif lekelenmem vardı varla yok arasındaydı dün akşam ped koydum nolur nolmaz diye bugün sabah baktım azla yok arasında hafif batmış sevom bugün sabah ateşimi ölçtüm wcde aklıma gelmişti hemen gidip ölçtüm 36.1 'C canım

günaydın canlarımmmmmmm

demek siz gece gece muhabbet edesiniz öylemi bende artık gelirim akşamları ama çok geç toplandığınız zaman gelememsiz maşallahh 12yi geçiriyosunuzz be o saattlerde kaçıncı uykuma geçiyorum

tuğbammmmmmm maşallahh sanada kızınada ekim anneleri topiğinede yazdım ama sen çıkmıştın canım mesajını geç aldım
o kuzuyu yerim ben ısırırım maşallah maşallahhhh çok tatlı allah size bağışlasın nidayıayrıca ben daha çok sana benzettim maşallahh
bende okudum canım üfledim ekrana allah nazarlardan korusun sağlıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun inşallahhhh

ama yataktan kalkmadan ölçmen lazımdı heralde canım:26::26: termometreyi başucuna koy unutmazsın o zaman

ama yataktan kalkmadan ölçmen lazımdı heralde canım:26::26: termometreyi başucuna koy unutmazsın o zaman

yaa işte ben de saftirik ne gelirse aklıma tuvalette gelir nurcan bilirrr burdaki arkadaşlarımda ne geldi aklına anlat bakalım derleeerrr
laram nidaa çok tatlı demi çirkin çirkinnn anası kılıklı maşallahhhh yaaaaa 40binkere maşallahhhhh

Günydın akidelerim nasılsınız tubiş bir kaç sayfa ötede nida hanımı gördüm maşallahn okudum üfledim sana çok benziyooo bebekdls canıme vlilik yıldönümüz kutlu oılsun tarfilimie dua okunuyo dimi banada söyleyin

günaydınnn evet ablacım dua okunuyor 2. etap için

seyhan....40
lara ......30 okudu
bebekdls...50 okudu
tosti....30 okudu
nevom..50 okudu
kedersiz..50
papatya..50
tuyaneda..13

toplam...313
kalan..0

tarfil için 2.etap ayetel

çiğdem...50 okudu
tosti...30
yeterr..30 okudu
şifaa...50
lara...30 okudu
duru...30 okudu

toplam 220
kalan 93

Son düzenleme:

çiğdemim nickini değiştirmişin hayırlı olsun canım
banada 30 yazın cicoşlarım başlıyrum hemen okumaya

çiğdemim nickini değiştirmişin hayırlı olsun canım
banada 30 yazın cicoşlarım başlıyrum hemen okumaya

evet değiştirdimmm ablacım sağol canım benim hemen yazıyorum ekliyorum muckk allahım kabul etsin gönlümüzden kalbimizden geçeçenleri nasip etsin inşallahhhh

evet türkün aklına ya kaçarken yada s......ken diye bir söz varya bizde türküz normaldir yani:) o nida mı çirkinnnnn maşallahhh minicik kız öpmeye kıyamaz insan yaaaakoklamalık tam

günaydın ablam

evet türkün aklına ya kaçarken yada s......ken diye bir söz varya bizde türküz normaldir yani:) o nida mı çirkinnnnn maşallahhh minicik kız öpmeye kıyamaz insan yaaaakoklamalık tam

günaydın ablam

doğru söylüyorsun ablacım ama benimkisi s..ken gelmiyor işerken geliyor
demi koklamalık ama ben yinede koklaya koklaya öperdim yaaaaatubişim benim yerime koklay akoklaya öp emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…