tşk.ler canımmçok güzelmiş şekeri zevkli hatunummm
bizlerde inşallah bugünleri görücez inanıyorummm
tubişim beniim çiğdem canım kullanıcı adımı değiştirdik kazen sağolsun :)
hakkat çirkin yaa nedenkii birtesesi erkeğe benziyo erkek tipli bi, kız yauu he valla babasından düşmüş çok şüküe şüğpheden kurtuldum yaneilahi tuğba karışmamış merak etme tıp demiş anasının burnundan babasnın .......... düşmüş
ama pek çirkin kızzzzzz hele o kucağındaki haline ölürüm minicik yaaaaaakızım yerim ben onu lan yanımda olsa çirkinnnn
bazen düşünüyorumda içimizde bu kadar sevgi besliyoruz ya allah ondanmı cezalandırıyor bizi acaba:26::26: çok isteyene böyle uzaktan baktırıp istemeyeninde başından aktarıyor:26: allahım herşeyin hayırlısını versin her zamnnnnnn
şekerinizde çok güzelmiş ben yemeye kıyamam dolabın üstüne takarım bakıp bakıp hatırlarım
he bacım ben yaptım at gibi yedim ama yediklerimin hakkını veremedim bi parça bişey çıkardım ükür bunada can sağlığı olsun sağol teyzesiii hayırlısıyla darısın başına sora sende bakalım sağlıkla kucakla send einşallahresim falan lafı geçmiş aradım taradım buldum minnak prensesin resimnlerini tubiiiik onu sen mi yaptın kız ay o nası bişe öyle yaa bi lokma bi yavru yer bitirir insan onu dayanamaz beeee.maşallah suphanallah elemtere fiş kem gözlere şiş he he he çok tatlı maşallah maşalllah maşallah pamuk prensen allah hayırlı sağlıklı ömürler versin bende okudum üfledim annesi için rahat olsun.öpüyorum ikinisideeee allaha emanet olun.
Günaydın akidelerim hayırlı cumalar
tosti yazın çok güzeldi
bayram tatili diye es geçmek yok çalışın bakiimm listemizde herkes anne olcak Allahın izni ile
şimdi çıktım gelrim benvıııınnnnnnn
tamam canım okudum cevapladımhayırlı akşamlar kızlar
tuğbiş bebişinin resmini koymuşsun ama ben görmedim daha şimdi bir araştıram onu
laracım özel mesaj attım canım sana allah razı olsun
cok sağolun kızlar banada dua için niyetlenmişsiniz allah razı olsun
evettt artık evde net varselam kızlar
Tubişim cici kızını tam ekran göremedimküçücük yüklenmiş olsun uzaktanda olsa minicikte olsa maşallah çokda cici şirin senin gibi
Tarfilim canımmm dr güzelliklerden bahsetmiş maşallah gözün aydın dilerim sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına alırsın ( duanı okudum Rabbim kabul buyursun inşş)
Tosticiğim canım dilerim sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına sıkıntısızca alırsın tabiki canım dualarımız hepimiz için sanada okuruz bol bol
benimde aklıma başka bişi gelmiyorrr :26: sizleri kocamn öpüyorummmmmm iyi geceler haaaa hemşom evde net varmış artıkinşallah yakında gece muhabbeti yaparız
öptüm öptüm kocamnnn hepinizi
günaydın hayırlı cumalar canımm bende seni seviyommmmmherkese günaydın canlarımm nasılsınız hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden kalbimizden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
tosticim yazını okudum çok duygulandım ağlamamk için kendimi zor tuttum içime biş huzur mutluluk kapladı garip bi duygu anlatamam ama içimdeki ses o kadar ferah ve beni mutlu huzurlu tutuyor ki anlatamam sizlerle ilgili düşüncelerimde öyle biliyorum rabbim bizlere en güzelini hayırlısını en iyi şekilde bizi mutlu edecek hissediyorum allahım izniylee inşallahh rabbim büyükkk yeterki hayırlısını isteyelim hayırlısını nasip etsin
hepinizi seviyorummmm çok hemdeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
günaydın kızlar hayırı cumlarrrrr
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh
sabah sabah işe başlamadan direk burayı açtım çünkü tarfili merak ettim allaha şükür herşey yolunda imiş keseyide görmüşsırasıyla rabbim yaşatsın tüm duyguları darısı artık bizlerinde başına
pınarımm güzel güzell elbiseler alınmöış bayramdan sonra giyer açılışı yaparsınız
çiğdem adetin geldimi canım
laracım hayırlı olsun artık evde de net var ölemi ne güzel
günaydın kızlar hayırı cumlarrrrr
tamam canım okudum cevapladımyazın çok güzeldi çok duygulandırdı beni
evettt artık evde net varama akşamımı da bilgisayarın başında geçirmek istemediğimden fazla takılmayı düşünmüyorum arada burayı kontrol ediyorum ama şansıma kimse olmuyor çok geç saatte toplanıyosunuz siz inşallah denk gelirizz
günaydın hayırlı cumalar canımm bende seni seviyommmmm
günaydın yeterim hayırlı cumalarr
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh
sabah sabah işe başlamadan direk burayı açtım çünkü tarfili merak ettim allaha şükür herşey yolunda imiş keseyide görmüşsırasıyla rabbim yaşatsın tüm duyguları darısı artık bizlerinde başına
pınarımm güzel güzell elbiseler alınmöış bayramdan sonra giyer açılışı yaparsınız
çiğdem adetin geldimi canım
laracım hayırlı olsun artık evde de net var ölemi ne güzel
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar:16
çiğdemim sevo gelemezse filizin duasını sen koyarmısın canımben belki musait olamam
şimdi çıkıp biraz ders ders çalışıyım bizimkiler gelmedenonlar varken asla konsantre olamıyorum sonra gelirim görüşürüzz
laracım demek komşuda pişen sizede düştüneyse çalış çalışşş bakalımmm
çiğdem hayırlısı olsun cnaım bidaha kine inşallah
bu arada kür o dediğin kürmüydü canım yoksa başkamı :26:
dua sela okunduğunda koyulacak canım geçmişten bulmamız lazım bende de yok maaleseff :26: bende bakarım geçmişe bulursam söyelrim cnaım
bu arada ateş ölçmeye başlaaaaaa
bak bu benim ateş çizelgem bugün inşallah çatlarım köye gitmeden yoksa kocişle çalışma olamayacak :26: eğer yarın ateşim yükselirse bugün çatlamış olacak canım bak listeyi incele kırmızı kareli yerler adet zamanım oluyo c s gibi işaretler akıntım oluyo
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea]My Ovulation Chart [/URL]
ablacım ateş ölçümü adetliykende yapılır mı yapılmaz diye bugün sabah yapmadım valla yapılırsa söz dikkatli olacam inşallah seninde yarın çatlarda fiki fiki olurrr:)
ablacım o bahsettiğim kürü çarşamba akşamı yaptım saçımın dökülmesi kesildi abartmıyorum valla zaten hep yaptığım kür ama dün sitede dolaşırken baktım kız fotolamış bittim saça hemen gittim aldım sinamekili kür ablacımmm allahım harika sen bu akşam yap yarın farkı göreceksin bana da diyeceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?