Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok güzelmiş şekeri zevkli hatunummm

bizlerde inşallah bugünleri görücez inanıyorummm
tşk.ler canımm

tabiki yaşıcaz inanmasan hata edersin zaten hep birlikte yaşıcaz inşallah o sevinci

tubişim beniim çiğdem canım kullanıcı adımı değiştirdik kazen sağolsun :)

annaaaamm sen neden değiştin kuzuum

hakkat çirkin yaa nedenkii birtesesi erkeğe benziyo erkek tipli bi, kız yauu he valla babasından düşmüş çok şüküe şüğpheden kurtuldum yane
delimisi,n ceza deme sınav de canımm rabbim sınavın mükafatınıda vercek inş...

he bacım ben yaptım at gibi yedim ama yediklerimin hakkını veremedim bi parça bişey çıkardım ükür bunada can sağlığı olsun sağol teyzesiii hayırlısıyla darısın başına sora sende bakalım sağlıkla kucakla send einşallah
bu arada böbrek usg yaptırmayı ihmal etme allah korusun

tubaaaaa canım bebeğin çok tatlı rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşşş
tarfill canım dr güzel haberle gelmişş hep böyle güzel haberler olsun hayatında

canlar başka ne okudum bimiyorummm aklımda kalmadı sizi seviyorummm

hayırlı akşamlar kızlar
tuğbiş bebişinin resmini koymuşsun ama ben görmedim daha şimdi bir araştıram onu
laracım özel mesaj attım canım sana allah razı olsun
cok sağolun kızlar banada dua için niyetlenmişsiniz allah razı olsun

merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün...... Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz. Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi ve babalarınızı almadan hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler yanlarından alınınca çok üzündüler onları o kutlu günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin ve babamın ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana ve babama çok özenecek çünkü ebedi hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç büyümeyecek olan bir yavrunuz var ben varım...sen şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok güzel lütfen benim için üzülme hem kendini suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben seni de babamı da tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde ikinizi bulacam ve sizi kendimle cennete getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.sizlerden isteğim işimi zorlaştırmamanız büyük günahlardan uzak durmanız ve farz olanları yerine getirmeniz çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi aşan günahlardan uzak dur olur mu? Babamla hastaneden eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana zulmetmedi anneciğim,......
ben ve benim gibi bebeklerini kaybetmiş olan arkadaşlarım için belkide bizler cok şanslı insanlarız...[/COLOR]

tugbiş bebişini gördüm allah bağışlasın fıstık gibi maşallah
tarfil canım gözün aydın keseyi görmüşsünüz inş. hep güzel şeyler duy doktorundan bu sefer ki cok farklı olsun

selam kızlar

Tubişim cici kızını tam ekran göremedim küçücük yüklenmiş olsun uzaktanda olsa minicikte olsa maşallah çokda cici şirin senin gibi

Tarfilim canımmm dr güzelliklerden bahsetmiş maşallah gözün aydın dilerim sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına alırsın ( duanı okudum Rabbim kabul buyursun inşş)

Tosticiğim canım dilerim sağlıklı ve hayırlı evladını kucağına sıkıntısızca alırsın tabiki canım dualarımız hepimiz için sanada okuruz bol bol

benimde aklıma başka bişi gelmiyorrr :26: sizleri kocamn öpüyorummmmmm iyi geceler haaaa hemşom evde net varmış artık inşallah yakında gece muhabbeti yaparız

öptüm öptüm kocamnnn hepinizi

Günaydın akidelerim hayırlı cumalar

tosti yazın çok güzeldi

bayram tatili diye es geçmek yok çalışın bakiimm listemizde herkes anne olcak Allahın izni ile

şimdi çıktım gelrim benvıııınnnnnnn

herkese günaydın canlarımm nasılsınız hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden kalbimizden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh
tosticim yazını okudum çok duygulandım ağlamamk için kendimi zor tuttum içime biş huzur mutluluk kapladı garip bi duygu anlatamam ama içimdeki ses o kadar ferah ve beni mutlu huzurlu tutuyor ki anlatamam sizlerle ilgili düşüncelerimde öyle biliyorum rabbim bizlere en güzelini hayırlısını en iyi şekilde bizi mutlu edecek hissediyorum allahım izniylee inşallahh rabbim büyükkk yeterki hayırlısını isteyelim hayırlısını nasip etsin
hepinizi seviyorummmm çok hemdeeeee çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tamam canım okudum cevapladım yazın çok güzeldi çok duygulandırdı beni
evettt artık evde net varama akşamımı da bilgisayarın başında geçirmek istemediğimden fazla takılmayı düşünmüyorum arada burayı kontrol ediyorum ama şansıma kimse olmuyor çok geç saatte toplanıyosunuz sizinşallah denk gelirizz
günaydın hayırlı cumalar canımm bende seni seviyommmmm
günaydın kızlar hayırı cumlarrrrr

günaydın yeterim hayırlı cumalarr

Son düzenleme:
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh

sabah sabah işe başlamadan direk burayı açtım çünkü tarfili merak ettim allaha şükür herşey yolunda imiş keseyide görmüş sırasıyla rabbim yaşatsın tüm duyguları darısı artık bizlerinde başına

pınarımm güzel güzell elbiseler alınmöış bayramdan sonra giyer açılışı yaparsınız

çiğdem adetin geldimi canım

laracım hayırlı olsun artık evde de net var ölemi ne güzel

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar:16

çiğdemim sevo gelemezse filizin duasını sen koyarmısın canımben belki musait olamam
şimdi çıkıp biraz ders ders çalışıyım bizimkiler gelmeden onlar varken asla konsantre olamıyorum sonra gelirim görüşürüzz

günaydın canım hayırlı cumalarr
heeee evde net var ama olmasaydı da büyük kayıp değildi zatenkendimize özel almış değiliz zaten komşumuz sağolsun

haydi canlarım ben çıktım 1 saat 1 sattir ders çalışıyım ecicikinek olacam yakında

günaydın kızlar hayırı cumlarrrrr

günaydın hayırlı cumalar ablacımmm

günaydın ablacımmmmmm geldiiii gelmez miii dün ümitklendim allah için hafif lekeliydi akşam bi güzel temizlik yaptım sonra bi bel ağrısı bi baktım çok geldii artık bi daha ki sefer rabbim hayırlı günde zamanda naasip etsin dedim :))) sevom dün akşam bi karışım kür yaptım saçıma anlatamam sana nasıl canlılık var var ya yumuşacacık nolur sende bugün uygula bak göreceksinnn farkkııı

ablacım o dua bende yok kimde varsa hemen bana verin koyaım bide saat kaçta ne zaman

laracım demek komşuda pişen sizede düştü neyse çalış çalışşş bakalımmm

çiğdem hayırlısı olsun cnaım bidaha kine inşallah
bu arada kür o dediğin kürmüydü canım yoksa başkamı :26:

dua sela okunduğunda koyulacak canım geçmişten bulmamız lazım bende de yok maaleseff :26: bende bakarım geçmişe bulursam söyelrim cnaım

bu arada ateş ölçmeye başlaaaaaa
bak bu benim ateş çizelgem bugün inşallah çatlarım köye gitmeden yoksa kocişle çalışma olamayacak :26: eğer yarın ateşim yükselirse bugün çatlamış olacak canım bak listeyi incele kırmızı kareli yerler adet zamanım oluyo c s gibi işaretler akıntım oluyo

[url=http://www.fertilityfriend.com/home/32a3ea]My Ovulation Chart [/URL]

ablacım ateş ölçümü adetliykende yapılır mı yapılmaz diye bugün sabah yapmadım valla yapılırsa söz dikkatli olacam inşallah seninde yarın çatlarda fiki fiki olurrr:)
ablacım o bahsettiğim kürü çarşamba akşamı yaptım saçımın dökülmesi kesildi abartmıyorum valla zaten hep yaptığım kür ama dün sitede dolaşırken baktım kız fotolamış bittim saça hemen gittim aldım sinamekili kür ablacımmm allahım harika sen bu akşam yap yarın farkı göreceksin bana da diyeceksinnn

sevommm verdiğin link açıldı çok şaşırdım daha önce açılmıyordu ama dediğin gibi ingilizceee uğraşacammmmm

ölçülür canım adetli iken başlanır zaten adetliykende ateşin önemli oluyo sen ölçmeye başla hergün aynı saatte sabah 8 i geçirme ama en az 4 saatlik uyku ile ölçülecek yataktan kalkmadan dil altından..
ya bana o kürü yazarmısın bacım yaa ben unuttum biliyosun oanda yürüyodum yazamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…