- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet canım ben pc me kaydetmiştimIçime doğmuş gibi vakitlice açtım pc yi Sevo da bulamamış olsaydı karışmayın bendeydiniz Canım sizlerede hayırlı bayramlar inşalalh rabbim izin ederse bayram dönüşü görüşmek üzere
Eki Görüntüle 284598 cicişler günaydın hayırlı mübarek cumalar dualarımız kabul olsuninşallah ben hemen çıkıyorumm bayramda memleketime anneciğime gideceğiz hazırlıklarım var öpüyorum hepinizi şimdiden hepinize mutlu huzurlu bayramlar inşallah Rabbim ömür verirse bayram dönüşü buluşmak ümidiyle burda şu an sela okunuyoooooo
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FİLİZ İN HAYIRLISI İLE GEBELİĞİ SAĞLICAKLA GEÇMESİNİ NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
AMİNNNN AMİN AMİNNN bu ay hamile kalmasını nasip et bölümünü kes istersen sevoo çok şükür filiz o evreyi atlattı bize kısmet olur inşallahh
evet canım bende o kısmı değiştirdim
hepinizden rabbim razı olsun dualarınızı misliyle size çevirsin inşallah hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
ben çıkıyorum canlarım allaha emanet olun
evet canım bende o kısmı değiştirdim
hepinizden rabbim razı olsun dualarınızı misliyle size çevirsin inşallah hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum
evet canım bi ara aklımda gelmişti kaydetmiştim duayıbende geçmişe baktım nisan ayına geldim oradan cuma günü hangi güne geliyo onu buldum o şekilde ekledim sendeki daha basitmiş
helali hoş olsun kucağında bebişin olsun inşallah canım sende emametsin yaradanıma öptümmmmevet canım bende o kısmı değiştirdim
evet canım bi ara aklımda gelmişti kaydetmiştim duayıbana müsade canlarım kahvaltı yapıcammmm
sağol canım sizlerinkide sağlıklı ve bol keyifli geçsin inşallahiyi bakyramlar canım herşey gönlünce olsun canım hayırlı yolculuklarr muck muck muck
amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh
sağol canım birazdanda siz öğle yemeğinde olacaksınızafiyet olsun canımm
bende çıkıyorum hepinize afiyet olsun biraz işleri toparlayayımmm
sağol canım birazdanda siz öğle yemeğinde olacaksınızşimdiden afiyet olsun sanada laramada sevomada durumada kolaylıklar
kızlar bugünn ben çorba getirdimmmmmmmakşam termosumu aldım çok güzel küçücük bişey bir kase çorbayı anca alıyor sabah ısıttım çorbamı koydum çantama attım artık daha sağlıklı beslenmeliyiz kızlar bebiş düşünüyoruzya çalışan arkadaşlarıma tavsiye ederim
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız gerçi şuan kimse yok herkes yoğun galiba
tarfilin duası yapılmış yürekten Aminnnn diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü hep güler sağlıkla alır bebişini kucağına (bende dün okuydum duayı Allah kabul etsin )
şifa bu bayram annenlerdesin demek ne güzel güle güle git güle güle gel iyi bayramlarrr
tostii yazın duygulandırdı benii
duru bacım nasılsınn yawwww
bacım senindemi saçlar dökülüyor ben boyadığımdan bu yana avuç avuç dökülüyo çiğdemin kürünü bir deniyelim bakalım
çiğdem ismin değiştirmişsin hayırlı olsun:)güzelmiş yeni ismin YAKIŞIRRRRRRRRRRR
kızlar bayram için tatlı ne yapacaıma karar veremedim her bayram bal parmak yapıyordum bu bayram değişik bişeyler istiyorum yokmu fikir verecek bir babayiğitsevo senin bu bahsettiğin gül tatlısı zormu bacım kolay ve güzel tarifler lazım bana geçen günümüz vardı ev sahibi gazete tatlısı yapmıştı ilk defa yedim böyle bişey çok hoşuma gitti ama kim uğraşacak şimdi onun hamurunu açmaya pöfff
kızlar bugünn ben çorba getirdimmmmmmmakşam termosumu aldım çok güzel küçücük bişey bir kase çorbayı anca alıyor sabah ısıttım çorbamı koydum çantama attım artık daha sağlıklı beslenmeliyiz kızlar bebiş düşünüyoruzya çalışan arkadaşlarıma tavsiye ederim
hoşgeldin bacım hayırlı cuamalr
demek seninde dökülmeye başladı hoşgeldin aramıza
ben gül tatlısı resmini koymuştum baktınmı sen ona yada gog.amcadan bak canım hem çok oluyo hemde basit yapması eğerki irmikli tatlıyı seviyosanız yapabilirsin bunu bende gazete tatlısına bakayım nasıl bişeymiş ilk defa duydum :26:
evet gördüm sevo ..az önce kkdaki gül tatlılarınada baktım ama o şekli nasıl vermişler orayı anlıyamadım benim bu aralar kafa iyi çalışmıyor algılama sorunum varda
gazete tatlısı kadının dediğinie göre hazır yufkaylada yapabilir demişti ama bugün kursta bir teyze vardı baklava işinden iyi anlıyor olsa gerek aynı tadı vermez boşuna yapma dedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?