Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende geçmişe baktım nisan ayına geldim oradan cuma günü hangi güne geliyo onu buldum o şekilde ekledim sendeki daha basitmiş

iyi bakyramlar canım herşey gönlünce olsun canım hayırlı yolculuklarr muck muck muck

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh

AMİNNNN AMİN AMİNNN bu ay hamile kalmasını nasip et bölümünü kes istersen sevoo çok şükür filiz o evreyi atlattı bize kısmet olur inşallahh

evet canım bende o kısmı değiştirdim

hepinizden rabbim razı olsun dualarınızı misliyle size çevirsin inşallah hakkınızı helal edin hepinizi çok seviyorum

ben çıkıyorum canlarım allaha emanet olun

helal olsun allah sendende razı olsun

bizde seni çok seviyoruz ablacım helal hoş olsun ablacım hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz yaşıyoruzz sende allaha emanet ol rabbim yardımcın olsun bol bol dinlennnnnn

Son düzenleme:
helali hoş olsun kucağında bebişin olsun inşallah canım sende emametsin yaradanıma öptümmmm

iyi bakyramlar canım herşey gönlünce olsun canım hayırlı yolculuklarr muck muck muck

amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhh
sağol canım sizlerinkide sağlıklı ve bol keyifli geçsin inşallah

kızlar bugünn ben çorba getirdimmmmmmmakşam termosumu aldım çok güzel küçücük bişey bir kase çorbayı anca alıyor sabah ısıttım çorbamı koydum çantama attım artık daha sağlıklı beslenmeliyiz kızlar bebiş düşünüyoruzya çalışan arkadaşlarıma tavsiye ederim

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız gerçi şuan kimse yok herkes yoğun galiba
tarfilin duası yapılmış yürekten Aminnnn diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü hep güler sağlıkla alır bebişini kucağına (bende dün okuydum duayı Allah kabul etsin )

şifa bu bayram annenlerdesin demek ne güzel güle güle git güle güle gel iyi bayramlarrr

tostii yazın duygulandırdı benii

duru bacım nasılsınn yawwww

bacım senindemi saçlar dökülüyor ben boyadığımdan bu yana avuç avuç dökülüyo çiğdemin kürünü bir deniyelim bakalım

çiğdem ismin değiştirmişsin hayırlı olsun:)güzelmiş yeni ismin YAKIŞIRRRRRRRRRRR

kızlar bayram için tatlı ne yapacaıma karar veremedim her bayram bal parmak yapıyordum bu bayram değişik bişeyler istiyorum yokmu fikir verecek bir babayiğit sevo senin bu bahsettiğin gül tatlısı zormu bacım kolay ve güzel tarifler lazım bana geçen günümüz vardı ev sahibi gazete tatlısı yapmıştı ilk defa yedim böyle bişey çok hoşuma gitti ama kim uğraşacak şimdi onun hamurunu açmaya pöfff

laracım afiyet olsun en iyisi canım sağlıklı beslenmek bebek için sadece değil devamlı böyle olmamız lazım aslında bizim ocak falan var normalde getirince ısıtabiliyorum canım yeterki getireyim iştee

hoşgeldin bacım hayırlı cuamalr

demek seninde dökülmeye başladı hoşgeldin aramıza

ben gül tatlısı resmini koymuştum baktınmı sen ona yada gog.amcadan bak canım hem çok oluyo hemde basit yapması eğerki irmikli tatlıyı seviyosanız yapabilirsin bunu bende gazete tatlısına bakayım nasıl bişeymiş ilk defa duydum :26:

hay aklınla bin yaşa emii ne güzel düşünmüşsün sevoyaa ,sedefoyaa duyrulurrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

evet gördüm sevo ..az önce kkdaki gül tatlılarınada baktım ama o şekli nasıl vermişler orayı anlıyamadım benim bu aralar kafa iyi çalışmıyor algılama sorunum varda
gazete tatlısı kadının dediğinie göre hazır yufkaylada yapabilir demişti ama bugün kursta bir teyze vardı baklava işinden iyi anlıyor olsa gerek aynı tadı vermez boşuna yapma dedi :26:

gazete tatlısı eğerki yanlış görmediysem burma gibi oluyo sanırım ölemi nurcik :26:
biz geçen bayramda anneme b.m den hazır yufka aldık tatlı için onu sarıp oklavaya sıkıştırıp çıkarttık yani burma oldu adını tam bilmiyom da öle diyom oda çok güzel olmuştu bak böle bilirsin işte

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

nasıl yapıldığını gog. görselinden bak çok detaylı resimler var canım
muhakkak ki evde açılan gibi olmazdır canım ama bana göre gayet güzel oluyo hazırdan da ben hazırcıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…