heee bacım aynı böyleydi ama kadın herhal oklavayla yapmamış gazateyemi sermiş ne yapmış adı bu yüzden gazete tatlısı zaten ama oklavaylada oluyo yani bu gördüğün tarif ta kendisi canım .gazete tatlısı eğerki yanlış görmediysem burma gibi oluyo sanırım ölemi nurcik :26:
biz geçen bayramda anneme b.m den hazır yufka aldık tatlı için onu sarıp oklavaya sıkıştırıp çıkarttık yani burma oldu adını tam bilmiyom da öle diyomoda çok güzel olmuştu bak böle bilirsin işte
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
dur ben bir bakıyım hazır yufkayla oluyorsa deniyim ben bunu yaanasıl yapıldığını gog. görselinden bak çok detaylı resimler var canım
muhakkak ki evde açılan gibi olmazdır canım ama bana göre gayet güzel oluyo hazırdan da ben hazırcıyım ya
ayyy enfes görünüyorrr ağzımın salyaları aktı allamaaa ama bu bizim orduya (kaynana tarafı) yetmezkiiinurcanım revani tarzı bişey olarak düşün bunu
misafirin çok fazla olacaksa bereketli olmayabilir 2 ölçüde yapabilirsin
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız gerçi şuan kimse yok herkes yoğun galiba
tarfilin duası yapılmış yürekten Aminnnn diyorum inşallah arkadaşımızın yüzü hep güler sağlıkla alır bebişini kucağına (bende dün okuydum duayı Allah kabul etsin )
şifa bu bayram annenlerdesin demek ne güzel güle güle git güle güle gel iyi bayramlarrr
tostii yazın duygulandırdı benii
duru bacım nasılsınn yawwww
bacım senindemi saçlar dökülüyor ben boyadığımdan bu yana avuç avuç dökülüyo çiğdemin kürünü bir deniyelim bakalım
çiğdem ismin değiştirmişsin hayırlı olsun:)güzelmiş yeni ismin YAKIŞIRRRRRRRRRRR
kızlar bayram için tatlı ne yapacaıma karar veremedim her bayram bal parmak yapıyordum bu bayram değişik bişeyler istiyorum yokmu fikir verecek bir babayiğitsevo senin bu bahsettiğin gül tatlısı zormu bacım kolay ve güzel tarifler lazım bana geçen günümüz vardı ev sahibi gazete tatlısı yapmıştı ilk defa yedim böyle bişey çok hoşuma gitti ama kim uğraşacak şimdi onun hamurunu açmaya pöfff
hay aklınla bin yaşa emii ne güzel düşünmüşsün sevoyaa ,sedefoyaa duyrulurrrrrrrrrrrrrr
heee bacım aynı böyleydi ama kadın herhal oklavayla yapmamış gazateyemi sermiş ne yapmış adı bu yüzden gazete tatlısı zaten ama oklavaylada oluyo yani bu gördüğün tarif ta kendisi canım .
dur ben bir bakıyım hazır yufkayla oluyorsa deniyim ben bunu yaa
bakma sen bende hazırdan yanayım aslında :))uğraşamıyorum tatlılarla böreklerle ama yemeye gelince üstüme yokturr
ayyy enfes görünüyorrr ağzımın salyaları aktı allamaaa ama bu bizim orduya (kaynana tarafı) yetmezkiii
mrh nurcanım nasılsın yakışır demi bu isim bana :)))))) kürü nurcanım şimdiden yap derim valla memnun kalırısın canım genç kızken haftada 2 gün falan yapardım ayy çok bakardım kendime şimdi dün karar verdim kendime bakmaaaaiçimden geldiii deee:)
sedefoya duyurulurrhoşuma gitti valla bu arada kızlar söylemeyi unuttum sanırım ben yemekhaneye başladım ekmeksiz yemeğimi yiyorum artıkkkk şimdi kayısı çayımda elimde ohh keyfime diyecek yokk
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FİLİZ İN HAYIRLISI İLE GEBELİĞİ SAĞLICAKLA GEÇMESİNİ NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
öylemi diyon bacım yetmez demek o zaman başka gün kendinize özel yap
gazete tatlısını annemle birlikte yapmıştık ama hırlmaya çalışıyourm hatırlayamıyorum:26::26::26:çok uzun zaman önceydi çünkü sanırım oklavaya sarıp gazetenin üzerine burgu şeklinde çıkaıyoduk orda kuruyuncada kesip tepsiye diziyoduk:26::26::26::26:inşallah yanlış hatırlamıyorumdur
tosti en iyisini yaparsın boşver kendini yormaabize gelecekler var ama bizdede hiç hazırlık yok inşallah diyorum yarın izinli olurumda temizlik felan yaparım:26::26::26:
Kızlar size bişey diycem gülmeyin amaGeçen bayramda ben tel kadayıp yapmıştım büyük dikdörtgen borcama, sonra düşündümkü fazla gelecek yarısını bölüp küçük tepsiye koyup şerbetlemiştim ihtiyaç halinde diğer yarısını şerbetleyecektim amaaaaaa o gün bu gündür ihtiyaç olmadı onu bu bayram yapacam ve bozulmadıda streçle kapatmıştım dolapta hala kuru kuru duruyorr
zaten hep niyetlenirim uygulamaya geçemiyorum bir türlüama bayramdan sonra inşallah bir vaktini bulur alırım aktardan peki kaç damla koyuyoruz yağlardan sedefooo
*** gazete tatlısı bayram tatlıları ( 1 ) *** - resımlı yas pasta kek kurabıye pasta hamur ısı börek pogaca salata yemek köfte serbetlı tatlı sütlü tatlı tarıflerı denenmıs ve begenılmıs her cesıt tarıf - blogcu
tarifi buldum ama hazır yufkayla yapılandan bulamadımmhiç uğraşamam ben şu gül tatlısına bakıyım en iyisi
aklını sveyim senin aklını :)bozulmadıysa süperrtosti en iyisini yaparsın boşver kendini yormaabize gelecekler var ama bizdede hiç hazırlık yok inşallah diyorum yarın izinli olurumda temizlik felan yaparım:26::26::26:
kızlar size bişey diycem gülmeyin amageçen bayramda ben tel kadayıp yapmıştım büyük dikdörtgen borcama, sonra düşündümkü fazla gelecek yarısını bölüp küçük tepsiye koyup şerbetlemiştim ihtiyaç halinde diğer yarısını şerbetleyecektim amaaaaaa o gün bu gündür ihtiyaç olmadı onu bu bayram yapacam ve bozulmadıda streçle kapatmıştım dolapta hala kuru kuru duruyorr
leyynn ne ilacı içiyonda bozdun motoruuçiğdem demek yemekhanede yiyosun en güzeli canım bu arada benim motor 4 gündüğr felaket bozuktu hem diyet hapı hem kayısı çayı metabolizmayı fazla çalıştırdı sanırım su gibiydim dünden beridir her ikisinede ara verdim bi düzeleyim kayısı çayına devam edicem o mdiemi dindiriyo yemekten sonra iyi geliyo canım beğendimm
hee nurcik aynısımıbence böle bişey yap açıkçası ben baklava falan sevmem ama bunu beğenmiştim çok
laraa seninkide enfes görünüyor ama bayramda yetmez anacım kimseye
çiğdem demek yemekhanede yiyosun en güzeli canım bu arada benim motor 4 gündüğr felaket bozuktu hem diyet hapı hem kayısı çayı metabolizmayı fazla çalıştırdı sanırım su gibiydim dünden beridir her ikisinede ara verdim bi düzeleyim kayısı çayına devam edicem o mdiemi dindiriyo yemekten sonra iyi geliyo canım beğendimm
hee nurcik aynısımıbence böle bişey yap açıkçası ben baklava falan sevmem ama bunu beğenmiştim çok
laraa seninkide enfes görünüyor ama bayramda yetmez anacım kimseye
bencede doğru burgudan farkı yokheh işte böyle bişeydi nurcanama uğraşma gerçekende zahmetli hem aç hem şekilver felan :26: açabiceksen eğer direk burgu tatlısı yap daha kolayy
aklını sveyim senin aklını :)bozulmadıysa süperr
leyynn ne ilacı içiyonda bozdun motoruuzayıfltıyormu hakkat bu arada kayısı çayını bende aldım ama 3_4 gün içtim şimdiyse dolapta beklemeye geçmiş durumda:)) ben diyorum size hiç bir şeyi düzenli yapmam ama gerçekten banada iyi gelmişti çok az kullanmama rağmen farkı farkettim :))
bacım senin gönderdiğin tarif o değilmiş benim şimdi koyduğum tarif aslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?