Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

teşekkür ederim bacılarım ama patronlar varya inşallah aşağıda kendi başıma yemek yediğim için ayıp olmamıştır:26::26: gerçi patroniçeyi davet ettim ama patrona söylemedim onunla o kadar laobali olamiyim

nurcikimmmmm kıbrıs tatlısı yap canımmmm bendende sana bir fikirr süper bişey oluyorrrr hem şerbetli hemde kremalı bir tatlı dur bulup kopyalayım

sevommmmm akşamları çekirdekte yemiyorum 5 gündür felan inan göbeğim küçüldü sağlıklı beslenelim bacım bebişlerimiz sağlıklı olsun
durun kıbrıs tatlısını bulup gelyom

Kıbrıs Tatlısı

eminim bayılacak ayılacak tekrar yemeye devam edeceksinizzzzz
hatta biz bunun üzerinin kreması kurumasın diye inceck bir kat en üste çikolata sosu yaypıp döküyoruz enfessss yani bişey demiyorum

ama ben kremasında kremşanti kullanmıyorum kendim yapıyorum un nişasyatla felan tarifi evde şimdi hatılayamadım ama genel olarak bu tatlı

nurcanım revani tarzı bişey olarak düşün bunu
misafirin çok fazla olacaksa bereketli olmayabilir 2 ölçüde yapabilirsin

heee bacım aynı böyleydi ama kadın herhal oklavayla yapmamış gazateyemi sermiş ne yapmış adı bu yüzden gazete tatlısı zaten ama oklavaylada oluyo yani bu gördüğün tarif ta kendisi canım .
nasıl yapıldığını gog. görselinden bak çok detaylı resimler var canım
muhakkak ki evde açılan gibi olmazdır canım ama bana göre gayet güzel oluyo hazırdan da ben hazırcıyım ya
dur ben bir bakıyım hazır yufkayla oluyorsa deniyim ben bunu yaa
bakma sen bende hazırdan yanayım aslında :))uğraşamıyorum tatlılarla böreklerle ama yemeye gelince üstüme yokturr

nurcanım revani tarzı bişey olarak düşün bunu
misafirin çok fazla olacaksa bereketli olmayabilir 2 ölçüde yapabilirsin
ayyy enfes görünüyorrr ağzımın salyaları aktı allamaaa ama bu bizim orduya (kaynana tarafı) yetmezkiii

mrh nurcanım nasılsın yakışır demi bu isim bana :)))))) kürü nurcanım şimdiden yap derim valla memnun kalırısın canım genç kızken haftada 2 gün falan yapardım ayy çok bakardım kendime şimdi dün karar verdim kendime bakmaaaa içimden geldiii deee:)

hay aklınla bin yaşa emii ne güzel düşünmüşsün sevoyaa ,sedefoyaa duyrulurrrrrrrrrrrrrr

sedefoya duyurulurrhoşuma gitti valla bu arada kızlar söylemeyi unuttum sanırım ben yemekhaneye başladım ekmeksiz yemeğimi yiyorum artıkkkk şimdi kayısı çayımda elimde ohh keyfime diyecek yokk

öylemi diyon bacım yetmez demek o zaman başka gün kendinize özel yap

gazete tatlısını annemle birlikte yapmıştık ama hırlmaya çalışıyourm hatırlayamıyorum:26::26::26:çok uzun zaman önceydi çünkü sanırım oklavaya sarıp gazetenin üzerine burgu şeklinde çıkaıyoduk orda kuruyuncada kesip tepsiye diziyoduk:26::26::26::26:inşallah yanlış hatırlamıyorumdur

zaten hep niyetlenirim uygulamaya geçemiyorum bir türlü ama bayramdan sonra inşallah bir vaktini bulur alırım aktardan peki kaç damla koyuyoruz yağlardan sedefooo

amin tarfil bebişin seni hiç bırakmasın canım
slm bayanlar bayram hazırlıkları var herhal sanki bize bayram değil daha hiçbir hazırlığımız yok ne yapıcagımıda bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı onuda bilmiyorum cünkü burda kimsemız yok bayramın 2. günü kaynımlara gidicez 3. günü gelicez tatlı yapsam yenmeyecek bayatlayacak biri gelirse pastane dibimizde eşime 1 kilo baklava aldırırım diyorum

bizden bir mok olmazz bir tatlı yapamıyıkk dahaa

tosti en iyisini yaparsın boşver kendini yormaabize gelecekler var ama bizdede hiç hazırlık yok inşallah diyorum yarın izinli olurumda temizlik felan yaparım:26::26::26:

kızlar size bişey diycem gülmeyin ama geçen bayramda ben tel kadayıp yapmıştım büyük dikdörtgen borcama, sonra düşündümkü fazla gelecek yarısını bölüp küçük tepsiye koyup şerbetlemiştim ihtiyaç halinde diğer yarısını şerbetleyecektim amaaaaaa o gün bu gündür ihtiyaç olmadıonu bu bayram yapacam ve bozulmadıda streçle kapatmıştım dolapta hala kuru kuru duruyorr

çiğdem demek yemekhanede yiyosun en güzeli canım bu arada benim motor 4 gündüğr felaket bozuktu hem diyet hapı hem kayısı çayı metabolizmayı fazla çalıştırdı sanırım su gibiydim dünden beridir her ikisinede ara verdim bi düzeleyim kayısı çayına devam edicem o mdiemi dindiriyo yemekten sonra iyi geliyo canım beğendimm

hee nurcik aynısımı bence böle bişey yap açıkçası ben baklava falan sevmem ama bunu beğenmiştim çok

laraa seninkide enfes görünüyor ama bayramda yetmez anacım kimseye

fındıkpare

150 gr margarin
3 yumurta(1 sarı üzeri için ayrılır)
2 su br çekilmiş fındık
1 su br pudra şekeri
1 vanilya
1 kabartma
3,5 su br un

şerbeti:3 br şeker,3 br su, yarım limon

bütün malzemeleri yoğurun fındıklarda yogurulacak ceviz büyüklüğünde toplar yapıp tepelerine bir bütün fındık koyun bastırın şekerpare görünümü verin yani ayırdığınız 1 yumurta sarısını üzerlerine sürün 180 derecelik fırında yaklaşık 30 dk pişirin kızaracak üzerleri ben şerbetide tatlı soğumaya yakın şerbette ılık bir şekildeyken döküyorum cok güzel oluyor bir tepsi dolusu çıkıyor ve bayram boyunca taze kalır bu da bir alternatif olur belki kızlar

bana gelen olsada hazır almak zorundayım ben bunlarla ugraşamam şimdi evimi b... Götürüyoe elimi sürmüyorum bayramın 1. Günü koçişle temizliycez

heh işte böyle bişeydi nurcanama uğraşma gerçekende zahmetli hem aç hem şekilver felan :26: açabiceksen eğer direk burgu tatlısı yap daha kolayy

zaten hep niyetlenirim uygulamaya geçemiyorum bir türlü ama bayramdan sonra inşallah bir vaktini bulur alırım aktardan peki kaç damla koyuyoruz yağlardan sedefooo

şampuanı diyorsan canım çamterebenti alacan 10 damla damlatacaksın bide içine sarımsak rendeleyeceksin
nurcanım evde yoğurt yumurta yok mu zeytinyağ benim verdiğim o karışımı şimdi yap beklet saaat 4 gibi yıka saçını 5 dk lık iş sedefoo haa çok hoşuma gitti kızzz

kırk yıllık burma tatlısı olmuş gazete tatlısı
Anacım bizim bir arkadaş bunu baklavalık hazır yufkadan yaptı o serbeti biraz sıcak dökmüştü hamur etmişti iyi ayarlanırsa hazır yufkada cok güzel oluyor

aklını sveyim senin aklını :)bozulmadıysa süperr

leyynn ne ilacı içiyonda bozdun motoruu zayıfltıyormu hakkat bu arada kayısı çayını bende aldım ama 3_4 gün içtim şimdiyse dolapta beklemeye geçmiş durumda:)) ben diyorum size hiç bir şeyi düzenli yapmam ama gerçekten banada iyi gelmişti çok az kullanmama rağmen farkı farkettim :))

bacım senin gönderdiğin tarif o değilmiş benim şimdi koyduğum tarif aslı

aman be sizde neden yetmesin 2 tepsi yapınca minik minik dilimlersinizzama bir yiyien birdaha isteme ihtimalii var ondan belki yetmeyebilirr birde ağır malzemesi biraz 1 er su bardağı hindistan cevizi ve normal ceviz kullanınca 2 tepsi masraflı olabilirrrrrrsiz başka datlı yapın bencedeeama bunuda mutlaka kendinize özel deneyin

heh işte böyle bişeydi nurcanama uğraşma gerçekende zahmetli hem aç hem şekilver felan :26: açabiceksen eğer direk burgu tatlısı yap daha kolayy
bencede doğru burgudan farkı yok

yok kız bozulmamış hazır paketteki kuru kadayıflar gibi öylecene duruyo kuru kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…