not ettim dursun bu tarifde denerim belki ..teşekkür ettim kızımmfındıkpare
150 gr margarin
3 yumurta(1 sarı üzeri için ayrılır)
2 su br çekilmiş fındık
1 su br pudra şekeri
1 vanilya
1 kabartma
3,5 su br un
şerbeti:3 br şeker,3 br su, yarım limon
bütün malzemeleri yoğurun fındıklarda yogurulacak ceviz büyüklüğünde toplar yapıp tepelerine bir bütün fındık koyun bastırın şekerpare görünümü verin yani ayırdığınız 1 yumurta sarısını üzerlerine sürün 180 derecelik fırında yaklaşık 30 dk pişirin kızaracak üzerleri ben şerbetide tatlı soğumaya yakın şerbette ılık bir şekildeyken döküyorum cok güzel oluyor bir tepsi dolusu çıkıyor ve bayram boyunca taze kalır bu da bir alternatif olur belki kızlar
yok yok k hiç uğraşamam vallaheh işte böyle bişeydi nurcanama uğraşma gerçekende zahmetli hem aç hem şekilver felan :26: açabiceksen eğer direk burgu tatlısı yap daha kolayy
ya senin söylediğin iki ayrı formülmü yoksa bu malzemelerin hepsi birmi yapılıp karıştırılacak anlamadımki :26:sen bana saç dökülmesine iyi gelenn tarifi söyle sana zahmetşampuanı diyorsan canım çamterebenti alacan 10 damla damlatacaksın bide içine sarımsak rendeleyeceksin
nurcanım evde yoğurt yumurta yok mu zeytinyağ benim verdiğim o karışımı şimdi yap beklet saaat 4 gibi yıka saçını 5 dk lık iş sedefoo haa çok hoşuma gitti kızzz
çiğdem demek yemekhanede yiyosun en güzeli canım bu arada benim motor 4 gündüğr felaket bozuktu hem diyet hapı hem kayısı çayı metabolizmayı fazla çalıştırdı sanırım su gibiydim dünden beridir her ikisinede ara verdim bi düzeleyim kayısı çayına devam edicem o mdiemi dindiriyo yemekten sonra iyi geliyo canım beğendimm
hee nurcik aynısımıbence böle bişey yap açıkçası ben baklava falan sevmem ama bunu beğenmiştim çok
laraa seninkide enfes görünüyor ama bayramda yetmez anacım kimseye
not ettim dursun bu tarifde denerim belki ..teşekkür ettim kızımm
yok yok k hiç uğraşamam valladediğin gibi burgu yapsam daha iyi
ya senin söylediğin iki ayrı formülmü yoksa bu malzemelerin hepsi birmi yapılıp karıştırılacak anlamadımki :26:sen bana saç dökülmesine iyi gelenn tarifi söyle sana zahmet
abooowww namazzıı kılmayı unuttuummm kaçtımm bennnn
herkese iyi bayramlar şimdidenn ..Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsinn inşallahh haydin ben kaçarrr
banada müsade namazı kılamda koçiş gelince beni bayram alışverişine götürecek kendime yeni ciciler alam olmuyor artık pantolonlarım fermuar aşagıda geziyon ortalıklarda öpüldünüz grş kızlar
abooowww namazzıı kılmayı unuttuummm kaçtımm bennnn
herkese iyi bayramlar şimdidenn ..Allah nice bayramlar görmeyi nasip etsinn inşallahh haydin ben kaçarrr
banada müsade namazı kılamda koçiş gelince beni bayram alışverişine götürecek kendime yeni ciciler alam olmuyor artık pantolonlarım fermuar aşagıda geziyon ortalıklarda öpüldünüz grş kızlar
çok iyi geliyor demi şişkinliğimi indiriyor valla rahat rahat yapıyorum afedersinizşimdi bitti benimde ama karışık çay var oda kayısı gibi iyi çalıştıryor bağırsaklarımı maşallahh
tamam saç dökülmesi için söylüyorum nurcanım şimdi yap hatta
3 yemek kaşığı yoğurt sulu olmasın fazla yokasa başından aşağı şıpır şıpır akar
1 yumurta 1 tutam tuz zeytinyağ hepsini güzelce karıştır saçına yedir sonra naylonla yada streçfilimle kapat öyle 1-2 saat bekle yıkam hemen farkedeceksin
ya kızlar yorumları okuyorum millet bayram telaşesinde
sedefo saç bakım telaşesindee
farketmez seninkide yağla yoğurtla yumurtayla yapılan bir tarif nasılsaaa
bu da unsuz bayram baklavasııııııı
saç bakım baklavasııı hahaa puhaaaane kadar iğrencim yaaaaa
sedefo üzerine bide bal gezgir tam tatlı olurrrr
sedef ben yarın alışverişe çıktığımda badem yağı alıcam çam terebenti istemiyorum o kötü kokuyomuş bal koyacam bide
benim amacım yumuşak olsun extra krem kullanmak istemiyorum çünkü saçı asıl döken şey saç kremleri
balıda beslesin diye koyacam öylesine yanisence bademyağı ve bal yumuşaklık verirmi saça özellikle tararken:26:
birde şampuan olarak dalin şampuanı kullanıyorum çok güzel saçı pırıl pırıl yapıyorama kremli olmadığından çok dolaştırıyor ondan extra krem uyguluyorum:26: amacım kremden kurtularak rahat tarayabileceğim bir saç
bide dalin şampuan saç derisine çok iyi geldi benim kaşıntısını felan aldı rahatlattı yani ph5.5 olduğundan sanırım
benim herşeye alerjim vardırşampuanlara bile saçıma zarar vermese bile banyodan sonra yüzümü kızartıyorlar dalin bunuda yapmadı güzel yani öneririrm
iyimiş valla ama benim o kadarda değil allahtan sadece yüzüme 2 tane ayrı sabun uyguluyorum saçıma panten kullanıyorum bana çok yarıyor en iyi o geliyor
bende çok uzun yıllar pantene kullandım ama sonradan çok bozmaya başladı saçımı daha çok saç derisini çok çabuk yağlandırıyordu bide sivilce sivilce oluyodu diplerim:26::26: eczaneye sordum oda dediki 2-3 yılda değiştirmek lazım sampuanı içlerinde herbirinin farklı malzemeler varmış bir süre sonra o kimyasal malzeme saç derisinin deformasyonuna sebep oluyomuş ondan değiştirmeliymişiz
bende değiştirdim değiştirdim değiştirdim sonunda en güzeli ve zararsızının dalin olduğuna karar verdim
çok geçmiş olsun allah şifa versinhaklısın ablacım en iyisini yapmışsın benimde bitsin bende dalin alayım bari
bu arada iş yerimizde bişeyler oldu hareketlilik bi baktım bi ablamış bayılmış tansiyon fırlaşımış ambulans gelmiş az önce yanına gittim ayy içim kötü oldu yaaa kalbi varmış sanırımallahım acil şifalar versin inşalalhh
kızlar iyi bayramlar ben çıkıyorum herşey gönlünüzce dilediğiniz gibi olsun inşallah hepinizin ellerinden yanaklarından gözlerinizden öperim muck muck muck iyi bayramalrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?