Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tugbiş bebişini gördüm allah bağışlasın fıstık gibi maşallah
tarfil canım gözün aydın keseyi görmüşsünüz inş. hep güzel şeyler duy doktorundan bu sefer ki cok farklı olsun

teşekkür ederiz canlarımm darısı başınıza inşallaaaaaaaahhhhhhhh

AAMİİİİİİİİİİNN DEDİK BAL KIZIMLAA AMİİİİİİİİİİİİİİİİİN

kızlar nasılsınız bu gün yine çok feci bir gündü benim için yoruldummmm yine
kızlar size iyi bayramlar şimdidenn

günaydın...uzun zamandır gelemedim ömerle çok zor oluyo yetişemiyorum uyutmak çok uzun sürüyo uyuması çok kısa oluyo
hal böyleyken uyuduğu zamanlarda işten vakit kalmıyo nete girmek için herkesi özledim hepinizin bayramını kutluyorum herksi öpüyorum

bacılar nasılsınız?ben çok yorgunum bayram temizliği yaptık annemle(kayınvalidemle) çok yoruldum belim heryerim ağrıyor.yarın giremeye bilirim hepinize hayırlı bayramlar.Öpüyorum kocaman hepinize Allaha emanet olun....

slm kizlarr INSALLAH hepiniz iyisinizdirrr

KURBAN BAYRAMINIZ kutlu olsunnnn

ailelerinizle saglikli, huzur biir bayram gecirrsinizz INSALLAHHH

tubis, kizin cokk tatlii masallahhhh hayati boyunca ailesiyle birlikte,cok mutlu olur INSALLAHHH

slmmm şekerlerrr hepınızın kurban bayramı mubarek olsun kurban kesenlerrın kurbanlarını rabbım kabul etsın kesemiyenleredee seneyee inşallah çifter çifter nasip etsinnnnn

kızlar iyi akşamlar yorucu bir bayramdan sonra bende evimdeyim
kalabakıl aile olunca bayramda yorucu geçiyor eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sizler nasılsınız

benim çok kötü geçti bayramları zaten sevmiyordum şimdi nefret ediyorum 1.günü ani bir şekilde bir tanecik fındık kurdumu dayıcığımı kaybettik CİĞERİM derdi bize ciğerimizi yaktı ciğerim 1. günü akşam vefat etmiş ben rahatsızdım serum falan aldım die söylememişler bana 2. günü haberim oldu son kez göremedim ciğerimi mekanın cennet olsun ciğeriiiiiiiiiimmmmm çok kötüyüm tarifi yok acımın bi süre girmeyeceğim kendimi toparlamam lazım ALLAHA emanet olun.....

basın sagolsun kardesım ALLAH SABIR VERSIN

canım başınız sağolsun Rabbim bol sabır versin mekanı cennet olsun canım sanada geçmiş olsun inşallah daha iyisindir

kızlar gece 00:00 da evime geldim hiç bişi anlamadım anneciğime doyamadım inşallah kesin olmamakla birlikte yakında tekrar gitme ihtimalimiz var inşallah yakında gider şöyle 1 hafta 10 gün kadar kalır gelirim inşşşş öpüyorum hepinizi yarın giremeyebilirim temizlik çamaşır iş güç beni bekler tekrar geçmiş bayramımız kutlu olsun

Günaydın herkese öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım
Tuyenada başın sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin

‎10 KASIM 1938__ Saat 09:05
█▀▀█┼█▀█▀█┼█▀▀█┼█▀█▀█┼█┼┼█┼█▀▀█┼█┼┼█ █▀▀█┼┼┼█┼┼┼█▀▀█┼┼┼█┼┼┼█┼┼█┼█▀▀█┼█▀█ █┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼█┼█┼┼█

‎10 KASIM 1938__ Saat 09:05
█▀▀█┼█▀█▀█┼█▀▀█┼█▀█▀█┼█┼┼█┼█▀▀█┼█┼┼█ █▀▀█┼┼┼█┼┼┼█▀▀█┼┼┼█┼┼┼█┼┼█┼█▀▀█┼█▀█ █┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼█┼█┼┼█

günaydın günaydınnn günaydınnnnnnn canlarımmm nasılsınınz hepinizin geçmiş bayramınızı kutlarımmm nasıl geçti bayramınız benim çok şükür iyi geçti bol bol dinlendikkkkk yattık gezdikkkk şimdide iş başııııolur mu beeee ne vardı 2 gün daha tatil yapaydıkkkkkkama sizleri çok özledim hep aklımdaydınız evde net olmayınca özlüyorum siziiii
tuyeneda canım başınız sağolsun allahım sabır versin çok üzüldüm mekanı cennet olsun yerinde dinlensin inşallah rabbim sabır versin canımm

günaydın canlarım

edacım başınız sağolsun canım allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallahh

hepinizin geçmiş bayramı tekrar kutlu olsun arkadaşlar, hepinizi çok öpüyorum bende bayramda evdeydim monoton büyükleri ziyaret sonrada evde dinlenerek geçti, haa dün piknik yaptk birde farklı olarak onun dışında evdeydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…