- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
iyiakşamlar kolay gelsin
ah canım bitmiş çok şükür sedefom yarın tamamen rahatlarsın
taze fasulye pilav var dün yapmştım bugün kurtlr vadsi var yemek düşünmicemiyi oldu onlar bana yarında gider bugün ilk yiycez çünkü
iyiakşamlar kolay gelsin
ah canım bitmiş çok şükür sedefom yarın tamamen rahatlarsın
taze fasulye pilav var dün yapmştım bugün kurtlr vadsi var yemek düşünmicemiyi oldu onlar bana yarında gider bugün ilk yiycez çünkü
seyhanım kuzum daha sen çıkmadınmııııı iştennn çalışan tüm bayanların rabbim yardımcıları olsun ev iş ve koca çok zorrr
seyhanım melıke faceye paşam hasta neolur dua edin iyileşsin yazmış neyi var haberın varmı:26::26::26::26:
ohh afiyet olsun canım evde olunca hemencik yapmışsın yemeklerini ne güzel benimde beyaz lahanam var da bugün hiç yemek yapıcak durumda değilim kapuska yapıcam onunla ama bugün değilZaten annem çağırdı oraya gitcem şimdi görüştük
Kızlar ben çıkıyorum görüşürüzzz iyi akşamlarrr
Evet bugün nurcik gelmedi eşi evdemiydiki acep
cnm benım kendı evım kırada olmak zor RABBIM tüm isteyenlere ev nasip eder inşallah kira vermek zor çalış et tanımadıgın insana verryok bacım çıkmadımDaha 15 dk var eve gitmek 6,30 gibi oluyo
aminnn canım gerçekten zorrr yaaaaAma napalım çalışmak şart Bua rada sizin ev kira değil dimi yoks ageçim çok zor olurdu
aa ölemi yazmış haberim yok bayram günü konuştuk bişey yoktu ozaman.şimdide hiç aramaya bile tl yok annemle konuşurken yüzüne kapandı :26: üşüttümü acaba :26: Rabbim şifa versinnn paşayaaa
Kızlar tekrardan iyi akşamlarrr
sevdamce bende merak ettim canım inşallah kötü bişeyi yoktur numarası vardı sanırım sevoda araryıp bze haber veriir sabah görüşürüz sevoyla şimdi çıktı sanırım:26:
sedefim inşalah dediğin gibi biter işlern canım sen bititirirsin canım merak eteme
bende çıktım iyiakşamlarr yarın görüşürüz öptümmmmm
Kızlar tekrardan iyi akşamlarrr
günaydın hayırlı cumalar hepinize
benim bugün hiç keyfim yok moralim bozuk
biraz ders çalışıcam görüşürüz
günaydın canlarımmmmm nasılsınız sevom seni gördüm aklıma geldi sabah tam 7 de ateşimi ölçtüm 35.6 nasılsın sevom özlettin kendiniisevom hani bu işler bitince biz ankaraya gidecektik yaa gidemiyoruzz çünkü borçlarımız o kadar çok kiii imkansızzz şimdi ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyoruz yetişmiyordaaa napcaz bilmem benim şu halk eğitimden de hala haber gelmediiii
laracım günaydın noldu neden moralin bozuk canım :26:
günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşşşş
sağlık huuzr versin hepimizeee
sevo
yeter
lara
sedefnaz
günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inş.
mevlam dualarımızı kabul etsin
tüm bebek dileyen kardeşlerimizi hayırlı bebişler
hamilelere kucaklarına almayı nasip etsin
hastalara şifalar dertlilere devalar nasip etsin mevlam
depremzede kardeşlerimize ferahlıklar nasip eylesin
kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden hepimizi korusun şu terör belasını ülkemizden def etsin rabbim analar aglamasın artık
AMİN
günaydın laracım ne oldu neden moralin bozuk:26: tedavi ile ilgiimi yoksa eşinlemi tartıştın bacım :26:
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
tamam hemencik işliyorum akıntınıda söylemeyide unutma ama eğer var iseben hep burdayım ne zaman özlettim bacım yoksa akşamdan sabaha kadarmı özledin beni
canım hastane tedavi işleri parasız olmuyor eğerki bütçeniz denk gelmiyorsa bikaç bekle derim bu arada sende elinden geleni yaparsın
günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşşşş
sağlık huuzr versin hepimizeee
sevo
yeter
lara
sedefnaz
günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inş.
mevlam dualarımızı kabul etsin
tüm bebek dileyen kardeşlerimizi hayırlı bebişler
hamilelere kucaklarına almayı nasip etsin
hastalara şifalar dertlilere devalar nasip etsin mevlam
depremzede kardeşlerimize ferahlıklar nasip eylesin
kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden hepimizi korusun şu terör belasını ülkemizden def etsin rabbim analar aglamasın artık
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?