Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ohh afiyet olsun canım evde olunca hemencik yapmışsın yemeklerini ne güzel benimde beyaz lahanam var da bugün hiç yemek yapıcak durumda değilim kapuska yapıcam onunla ama bugün değil Zaten annem çağırdı oraya gitcem şimdi görüştük

Kızlar ben çıkıyorum görüşürüzzz iyi akşamlarrr

Evet bugün nurcik gelmedi eşi evdemiydiki acep

yok ablacım işler bitmediii ben bitim daha varr bir an önce bitsin de hemen yıllık iznimi kullanmak istiyorum bi 2 hafta kadar işler var hırs yaptım 1 hafta kadar bitirmeliyim diyorum kendi kendimeeeeene kadar erken bitirirsem o kadar rahat izine çıkacam bide yılbaşı gelmeden benim izinleri kullanmam lazım yoksa yanıyorlar 9 gün kaldııı

seyhanım kuzum daha sen çıkmadınmııııı iştennn çalışan tüm bayanların rabbim yardımcıları olsun ev iş ve koca çok zorrr

yok bacım çıkmadım Daha 15 dk var eve gitmek 6,30 gibi oluyo
aminnn canım gerçekten zorrr yaaaa Ama napalım çalışmak şart Bua rada sizin ev kira değil dimi yoks ageçim çok zor olurdu

seyhanım melıke faceye paşam hasta neolur dua edin iyileşsin yazmış neyi var haberın varmı:26::26::26::26:

aa ölemi yazmış haberim yok bayram günü konuştuk bişey yoktu ozaman.şimdide hiç aramaya bile tl yok annemle konuşurken yüzüne kapandı :26: üşüttümü acaba :26: Rabbim şifa versinnn paşayaaa

iyiyi akşamalr ablacım <afiyet olsunn hadi yırtın hazır yemeğe kondunn ben ne yapayım acabaaaaa:26::26::26::26::26:

sevdamce bende merak ettim canım inşallah kötü bişeyi yoktur numarası vardı sanırım sevoda araryıp bze haber veriir sabah görüşürüz sevoyla şimdi çıktı sanırım:26:

sedefim inşalah dediğin gibi biter işlern canım sen bititirirsin canım merak eteme

bende çıktım iyiakşamlarr yarın görüşürüz öptümmmmm

yok bacım çıkmadım Daha 15 dk var eve gitmek 6,30 gibi oluyo
aminnn canım gerçekten zorrr yaaaa Ama napalım çalışmak şart Bua rada sizin ev kira değil dimi yoks ageçim çok zor olurdu
cnm benım kendı evım kırada olmak zor RABBIM tüm isteyenlere ev nasip eder inşallah kira vermek zor çalış et tanımadıgın insana verr

aa ölemi yazmış haberim yok bayram günü konuştuk bişey yoktu ozaman.şimdide hiç aramaya bile tl yok annemle konuşurken yüzüne kapandı :26: üşüttümü acaba :26: Rabbim şifa versinnn paşayaaa

bendee merak ettim inşallah önemli birşey deildir

Kızlar tekrardan iyi akşamlarrr

laracım inşallah bitiririm dediğin gibiiiiii hadi baş baş iyi akşamlarrr
sevomm canım iyi akşamlar
kendinize dikkat edinnnn kokulu kokulu öpüyorummmm

canlarım iyi akşamlar bende çıkayım yavaş yavaş wc ye hazırlık falan filan 15 dk sonra çıkacam hadi öptüm canlarım hepinizi

günaydın hayırlı cumalar hepinize
benim bugün hiç keyfim yok moralim bozuk
biraz ders çalışıcam görüşürüz

günaydın canlarımmmmm nasılsınız sevom seni gördüm aklıma geldi sabah tam 7 de ateşimi ölçtüm 35.6 nasılsın sevom özlettin kendinii sevom hani bu işler bitince biz ankaraya gidecektik yaa gidemiyoruzz çünkü borçlarımız o kadar çok kiii imkansızzz şimdi ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyoruz yetişmiyordaaa napcaz bilmem benim şu halk eğitimden de hala haber gelmediiii
laracım günaydın noldu neden moralin bozuk canım :26:

Hayırlı Cumalar Rabbim ne muradımız varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallahhhhhhh

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar hepinize
benim bugün hiç keyfim yok moralim bozuk
biraz ders çalışıcam görüşürüz

günaydın laracım ne oldu neden moralin bozuk:26: tedavi ile ilgiimi yoksa eşinlemi tartıştın bacım :26:

günaydın canım iyiyim sen nasılsın
tamam hemencik işliyorum akıntınıda söylemeyide unutma ama eğer var ise ben hep burdayım ne zaman özlettim bacım yoksa akşamdan sabaha kadarmı özledin beni
canım hastane tedavi işleri parasız olmuyor eğerki bütçeniz denk gelmiyorsa bikaç bekle derim bu arada sende elinden geleni yaparsın

günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşşşş
sağlık huuzr versin hepimizeee

sevo
yeter
lara
sedefnaz

günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inş.
mevlam dualarımızı kabul etsin
tüm bebek dileyen kardeşlerimizi hayırlı bebişler
hamilelere kucaklarına almayı nasip etsin
hastalara şifalar dertlilere devalar nasip etsin mevlam
depremzede kardeşlerimize ferahlıklar nasip eylesin
kazalardan belalardan kötü insanların şerrinden hepimizi korusun
şu terör belasını ülkemizden def etsin rabbim analar aglamasın artık
AMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnn ağzına sağlık canım

akşamdan sabaha kadarrrhepsi seni düşündüm hep seni düşünürümmmm :))) işle ablacım işle akıntım olursa söylerim :))
evet maddi durumumuz biraz zorlandı erteledik artık herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim ablacımmm elimden gelini yapacam kollarımı sıvayayımmmmmm:)) şimdidennn

günaydın hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşşşş
sağlık huuzr versin hepimizeee

günaydınnnnn amin inşallahhhhhh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…