Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

allahın develeriiiiiiiiiiiii yalnız değilmişim sanırım bu önden uzatmalı modellerde fabrikasyon hatasından bu arızayı veriyolarrrrrrrbuda analarına kullanma klavuzunu esgeçtikleri için

yaaaa demek hastalandınız canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize tesr tarafa yatsan o tarafa gitmezmi acaba kafasını olur olmaz deliğe sokuyor bu minnakkk anasını düşünmüyorr bu acılar en güzel acılarınız allah beterinden korusun inşallahh
kızlar bu herifler hep aynııı:26::26::26::26::26: AL BRİNİ VUR ÖTEKİNEEEE AYNI FABRİKASYON BUNLAR YAFFFFFFFFFFFF dert etmeyin kendinize nasılsa değiştiremiyoruz bu adamlarııı
anladıkkkkk ki yeterimmmmm bu cinslerin hepsi aynıymışşş develerrrrrr

yaaa bak sevom sende bitkisel diye kullanma hiç bişeyi al en bitkiselinden adam tahtalı köyü boylamış bacım
aman dikkat edelim kendimize bende bir ara içtim sirkeli su ama en fazla 5 gün sonra unutup gittim:26:

Yok laracım bende bıraktım zaten kayısı çayı ve ilaç içtim ikiside metabolizmayı çalıştırdı aman allahım ilacı ve içeceği bıraksamda 5 gün motoru zor tuttum

Yok laracım bende bıraktım zaten kayısı çayı ve ilaç içtim ikiside metabolizmayı çalıştırdı aman allahım ilacı ve içeceği bıraksamda 5 gün motoru zor tuttum

ah canımm kazasız atlatmışsın iyi bari
ben yoğurt yemeden bağırsaklarımın düzeni yok illede yoğurt olacak kayısı mayısı pek işe yaramıyor bende:26: akşam yemeklerini yoğurtsuz geçemiyorum allahtan ucuz ve bol ve sağlıklı bir besin

oooh oh bulaşıkçı sevo annem senden başka kimse yokmuydu bütün köyün bulaşığını sana mı yıkattılar.artık bi iki ay bulşaık yıkamazsın sen

yeterim sağolasın eksik olma iyisi zşimdi Rabbim beterinden korusun artık çekicez bukadarını

develermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçok sevdim bunu

aynı ben :26::26::26::26::26::26: bayramlarda ( özel günlerde ) ben hemmen bulaşk makinası moduna girerimm yıka babam yıkaa

aynı ben :26::26::26::26::26::26: bayramlarda ( özel günlerde ) ben hemmen bulaşk makinası moduna girerimm yıka babam yıkaa

ben mutfaktan uzak dururum yanaşınca girişmek gerek neme lazımm3 öğün bulaşık yıkayınca bana madalyamı takacaklarr
desemde yalan olurrrr en son abimin ve kardeşimin düğünü geldi gözümün önüne geçen yılhakkat bende çok yıkamıştım ama yarısını tabakları çatal kaşıkları makinaya aymıştım tencerelerle boğuşmuştum yıkadıkça yenisi gelir bide arada kaçtın kaçtın yoksa

ye ye canım bol bol ne güzel yiyorsun biz kolay kolay yemeyiz zaten yoğurt midemi ekşitiyo çok yiyemiyorum

ya bizim köy evindeki bulaşıklar zaten bir köye yeter anam tencereler koca koca bide burdaki gibi değil kesin 4 öğün yiyoruz daha da oluyo tabi sular tayzikli olsa aslında köye makine lazım
yaa ben evde zaten bulaşık yıkamamki makine sağolsun aslında sevmemde bulaşık işini işte sevmediğim şey başıma geliyo olsun yedik içtik yıkadık

aynenn öleee

yaa sorma kaçtın kaçtın yoksa tamam çıkamazsın

anam bizim bıdığın anansının düğününda akşam kına yapılacakmış (okadarda olmaz yapmayın dedim ama kimse sallamadı beni)masalar kuruldu aman allah yiyen içen ben oldum bir atapot elimin birisi yemek koyar tabağa diğeri bulaşık yıkıyor ilerleyen saatleri hatırlamak bile istemiyorummmm çok fenaydı en son saat gece 2 gibi dedim benden bu kadar evime geldimmm

aboww senden başka yokmuydu yaa düşünemiyorum okadarınıda

evet ama yaaaaaaaa insan kendi düğününden bişey anlamıyor yorgunluktan demi
bizim köyümüzde yani annemin köyü(ankaraya bağlı) aşçı bulaşıkçı çaycı tutulur mutlaka onlarda köyden olurlar çoğu zaman:26: mesela çaycı bahşiş toplar cebine atar bir gecede nerdeyse milyar kazanır karı koca yaparlar geneldeama içkili masalarda kurulur bizim düğünlerde erkeklere onlarda kahve isterse çaycı yaşadı

bulaşıkçıda aynı ahçıda masalarada dağıtım işini genç erkekler yapar genelde 17 18 yaşlarında delikanlılar
ama burda evde bayaaaaaaa zorlandık biz

Son düzenleme:
herkesler gitmişşşş:26: akşama ne yemekler varrr bacılar
bu arada nurcik neden gelmiyor acabaaa

aboww senden başka yokmuydu yaa düşünemiyorum okadarınıda
kız olmazmı elbette başkalrıda var ama en az 10 çeşit yemek olur böyle günlerde 200 bazan 400 kişi

canım bizdede servisi gen delikanlılar yapar ama yemekeri bayanlar koyar bulaşıklarıda tabiii o nedenle düğün sahibi hep bulaşıkla boğuşur
düğün düğün salonunda yapılsa bile mutlaka o gece eğlenmek için eve gidilir

kızlar yemek hazırlayacağım iyi akşamlar

off işlerimi kaldırdım öldüm yaa yoruldum başım dönüyor midem bulanıyorr yaaaa
akşam ne yemek yapsam acaba allahım çok yorgun hissediyorum ben

herkesler gitmişşşş:26: Akşama ne yemekler varrr bacılar
Bu arada nurcik neden gelmiyor acabaaa

ben burdayım canım ama iş yapıyorum bi yandan neyseki toparladım işlerimi
benim yemeğim yok Eşimde geç gelecekmiş yemem dedi bende kafama göre hazırlarım aperatif bişeyler gerçi evdede bişey kalmamış Bayram üzeri diye bişey almamıştım..senin ne yemeğin var

iyi akşamlar kolay gelsin

seyhanım kuzum daha sen çıkmadınmııııı iştennn çalışan tüm bayanların RABBİM yardımcıları olsun ev iş ve koca çok zorrr

iyiakşamlar kolay gelsin
off işlerimi kaldırdım öldüm yaa yoruldum başım dönüyor midem bulanıyorr yaaaa
akşam ne yemek yapsam acaba allahım çok yorgun hissediyorum ben
ah canım bitmiş çok şükür sedefom yarın tamamen rahatlarsın

taze fasulye pilav var dün yapmştım bugün kurtlr vadsi var yemek düşünmicemiyi oldu onlar bana yarında gider bugün ilk yiycez çünkü

seyhanım melıke faceye paşam hasta neolur dua edin iyileşsin yazmış neyi var haberın varmı:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…