Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm mıllet gunaydınnnnnnn sevooooo biz şimdik ocaktamı gıdıyoruz yoksa şubarttamııı

günaydınnn canım

senin adetin şimdilik 30/01 ta görünüyor yani 2.günü gitmiş olursan 31/01 ta orada olacaksın eğerki gecikme olursa şubat başı olur canım

nurcik neden gelmiyo bilgin varmı dünde adet olmadımı acaba; eğerki nurcanda bugün adet olursa tahminen 31/01 ta adet olacak oda 01/02 ta orada olacak

ben ise 03/02 ta olursam 04/02 ta orda olucam

nurcikle hemen hemen aynısınız ama her ikinizde her ay gecikme yaşadığınız için benim tarihlerime yaklaşırsınız diye düşünüyorum tabi benimkide gecikmez ise :26:

sevdamce ama bu şekilde gecikmelerinizi varsayarsak her ay ozaman tarihler şöyle oluyor ;
senin adet zamanın 08/02
nurcanın 06/02
benimde bikaç gün gecikir sanırım 05/02
:26: yani her halukarda sorun olmazsa herşey yolunda giderse aynı zamanlardayız ama stres heyecan geciktiriyo ona göre stres yapmamamız lazım :18:

seyhanım nasıl oluyoo bu adet hesaplama anlamadım gıttı yaaaaa ben şimdi 3 er gün geciksem 9 gun eder ve en geç 19 da olurum 30 nasıl oluyo anlamadımmm:26::26::26::26::26:

seyhanım nasıl oluyoo bu adet hesaplama anlamadım gıttı yaaaaa ben şimdi 3 er gün geciksem 9 gun eder ve en geç 19 da olurum 30 nasıl oluyo anlamadımmm:26::26::26::26::26:

şimdi eline takvim al parmak hesabı yaparak hesapla 30 günde bir olduğunu düşünürsek 08/02 oluyo cnaım
fatoş
07.10.2011
10.11.2011
10.12.2011
09.01.2012
08.02.2012

bu arada doktoru aradım amelıyattaymış çıkınca beni arayacak heycandan bayılmak üzereyim

hımm hadi bak başladın bi yerden ilk önce kendini tanıt yani yapılan tetkikler eşinin durumu snein durumun falan başından geçen tedaviyi yani aşılamayı falan anlat ve şubat başında tedaviye başlamak istediğini söyle oda ona göre zaten konuşur canım heyecan yapma karşındaki bizim gibi insan ben çok rahattım hatta gittim antalyaya konuştuk sonra beni muayeneye aldı sanki kırk yıl tanıdığım gibiydi ellerim ensemde yaptıklarını izledim

damammm gecikmezsee egerki bu şek,lde olurr eger gecikirsedeeee 17 gibi olurum diye düşünüyorum 30 nirdeeeee

aman stres yapma lütfen geciktirme adetini daha fazlada hep birlikte olalım yoksa yalnız kalırsın orda şöyle düşün arkadaşlarımla birlikte olucam hep birlikte tedavi olucam bebeğimize kavuşucazzz

nurciki sormuşsun şekerim nurcikin teyzii varrr kıs kardeşi varrrrr onlarlaa hasret gideriyoo sanırsammmm

hımmm bende neden gelmiyo diyom aramaya kontörde yok

ayyy cnm çokkk saolllllll kulagım teldee gözüm sizdeeeee bi arasadaaa konuşsam 2 embriyo işiniii telde konuşsam olurmuu aceppp ellerin ensende izledin haaaaa ayy seyhann bi alem sin yaaaaaa ben geçen gün agdayaaa gittim utancımdam ölmek üzereyddim bu bide erkekkkk ay düşünmek bile isyemıyorum RABBİM yardımcımız olsunnnnnn

benım adet acaba hamılemıyım dıye düşündüğüm ay kesın gecikirrrrrrr eger düşünmezsemdeee hmn gelirrrro zmn düşünmemem lazımmmmm siz olmazsanız ben ne edem oralarda tek başımaaa seyhanım senın yanında birisii gelecekmi yoksaaa tekmisin

olur canım sorarsın embriyo olayınıda.
aynen öle yaptım ağdada mı utanıyon bacım benim yaa sen bana takıl ben seni açarım biraz ben ağdaya ilk başladğımda bende utanmıştım ama şimdi yaptırdığım yeri iyice açıyorumki temiz yapsın diye eee 8 senedir ağdacılardayım 5 senedirde doktorlardayım artık alıştım canım benim için erkek doktor daha iyi daha güven verici ve daha bilgili geliyor.

tekim canım eşim sonradan gelir yani lazım olduğu zaman izini pek olamıyo çünkü zaten bizde 15-20 gün kalıcağımız için eşim okadar kalamaz

ohh seyhanım 8 senedır agda yaptıroyas sen pamuk gıbısındırr beeee bu bebek heryolaaa alıştırıyoo vallaaa biziiiii ben evlendıgım 1 sene istemedim sonra 1 sene bekleme molası bende 3 buçuk senedır fılen doktorlardayımne gelen var nede giden
tekim canım eşim sonradan gelir yani lazım olduğu zaman izini pek olamıyo çünkü zaten bizde 15-20 gün kalıcağımız için eşim okadar kalamaz
bendeeee benımkını yumurtaama toplamında çagırayım dıyorum ondan sonrada geri gitmez kalır yıllık iznini kullanır bi 10 gunde onunla kalırız herhaldeeee

pamuk gibi nerdeeee
bizde evlenmeden önce 2,5 -3 sene düşünmicez diyoduk evlendik eşim 2 ay sonra istemeye başladı zaten bende bıraktım korunmayı işte bırakıştan sonra hala bekliyos amann sağlık olsunnn napalımmm bu tedavim zaten benim dönüm noktam olacak olursa allaha şükür diyip otururum ama olmazsada zaten hemen ciddi planlar yapıcam ya yurtdışına çalışmaya gideriz diyorum para biriktimek için,ya köye tesisat dükkanı açarız köye yerleşiriz yaaaaa yaa diye bi çok planım var hayırlıısyla ağustosta borçlarımız bitecek ondan sonra rahatça plan yapıcam..zaten tedaviyide 3 sene falan düşünmem bu 3 senede de bol bol çalışıp ev bark sahibi olmak istiyorum 5 senedir iliğim kurudu hastanelerde yeter artık bi taşım olsun diyorum :26:

bende yumruta toplanıcağı zaman anca gelir zaten o gün lazım ondan sonrada izni yettiği kadar kalır

Son düzenleme:
allahım o güzel yüreğinizie göre versin inşalalhhh rabbim inşallah güldürecek yüzümüzü
bende çıkıyorum kızlar yemeğe hepinizi öptüm muckkk

inşallahhh yapacagınnn planların en buyuguuuuu bebekinleee ilgili olanlar olurr canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…