inşallahh canımm herşey gönlünce olsun
offff susuyorum yaaaaa aklıma geldikçe sinirleniyorumhala affetmeim yani ama biraz trip yapıyorum diye bayramı burnumdan getirdi uyuzzzzzzz neden ters davranıyomuşum ne varmış bunda falan filan ama kredi kartını kırdırttım birdaha kredi kartı yok
neyse başınızı ağrıttım canlarım çok sağolun laptop 2. el almış 600 lira dedi inşallah yalan değildir çünkü yeni daha leptop üstünde jelatin duruyordu ama güveniyorum artık ypacak bişey yok
offff susuyorum yaaaaa aklıma geldikçe sinirleniyorumhala affetmeim yani ama biraz trip yapıyorum diye bayramı burnumdan getirdi uyuzzzzzzz neden ters davranıyomuşum ne varmış bunda falan filan ama kredi kartını kırdırttım birdaha kredi kartı yok
neyse başınızı ağrıttım canlarım çok sağolun laptop 2. el almış 600 lira dedi inşallah yalan değildir çünkü yeni daha leptop üstünde jelatin duruyordu ama güveniyorum artık ypacak bişey yok
ne demek canım başımızı ağrıtmakta ne demek..ama ben uzatıpta seni daha fazla sinirlendirmek istemiyorum. umarım dediği gibidir benim eşim aldığı bişey ve benim kızacağım bişey ise yalan söyler 300 ise 150 der tabi ben sonunda bunu anlarım evraklardan ekstreden falan filanson kez bişey diyeyim sen eşine karşı kızsan da etsende cezalandıramıyorsun ona dayanamıyorsun o da bunu bildiğinden kendi kafasına göre işleri halledip sonunda sana gelip anlatıyo benim anladığım bu bacım
çok kızdım sevom arefe günü söyledi bana bide çarşıya çıktık alışveriş yaptık ne istediysem aldımeğersem alt yapısını yapıyormuş zaten söylerken bile kızacağını biliyorum ama eninde sonunda öğrenirsin sen bunu diyerek söyledi izin vermiyceğini bildiğimden söylemedim dedi birde bunun için sigarayı bıraktım dedi onlarla affetttirmeye çalişıyor kendini yani ama çok sert konuştum birdaha bana sormadan herangi bişey yapacağını sanmıyorum senn dediğin gibi ufak tefek şeyler yapıyordu 100 e alıyorsa 50 ye aldım felan diyodu ama bu çok farklı bişey
selam cankuşlar görüşmeyeli nasılsınız biraz dertli gördüm sizi.bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun
tabiki canım farklı 50 100 değilki 10000 tl cikvalla paşa paşa ödeyeceksin bunu dersin olur biter sende kafana takma canım olmuş artık yapacak bişey yok ama yaptığının onu bağladığını anımsatmanı tavsiye ederim ona göre işi gücü öenmser diye düşünüyorum
selam cankuşlar görüşmeyeli nasılsınız biraz dertli gördüm sizi.bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun
selam canım hoşgeldin seninde geçmiş baramın mübarek olsun nasıl bebiş bol bol et yedirdini bakiyim minnağaaa
selam minnak seninde mübarek olsun iyiyiz sizler nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram
ya biz hep dertliyiz değişen bişey yok yani
iyiyiz tetesi tepikiyo habire..bayram nasıl geçsin kaynana evinde işte minnakımın hatrıba biraz iyiydik bu kez.aaah ah dert bitmez sevom bitsin diye beklemiyorum artık ben daha beterini verip eskisini unutturmasın diye dua ediyorum yavrus yapacak bişey yok
kızlarrr aman dikkaaattt :18: :18:
Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli beldesinde yaşayan Mustafa Savın, aşırı kilolarından kurtulmak için yaklaşık bir aydır düzenli olarak kullandığı elma sirkesi, limon ve sodanın midesini delmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, Mütevelli beldesinde lokanta işletmeciliği yapan evli ve 2 çocuk babası Mustafa Savgın (50), 190 kiloya ulaşması üzerine diyet yapmaya karar verdi. Yediği yemekleri azaltan Savgın, zayıflamak için ayrıca her gün düzenli olarak elma sirkesi, limon suyu ve maden suyu tüketmeye başladı.
Yaklaşık bir ay boyunca devam ettiği uygulama sonucunda yaklaşık 30 kilo zayıflayan Savgın, bu süre sonunda midesinden rahatsızlanması üzerine Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan tetkikler sonucunda midesinin delindiği anlaşılan Savgın, yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Savgın, 20 gün süreyle kaldığı yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.
sağol yavrus,valla sorma üçüncü gün acile gittik et yemekten değil ama çünkü azıcık yedim.sağ kasığıma feci kramp gibi bişey girdi ama bayramda uzman olmadığı için bişey yapamadılar serum verdiler yolladılar iki büklüm kaldım resmen.ilk iki gün yoruldum tabi kaynana evi kurban falan farketmedim ama minnakımı yordum sanırım.oda dayandı sağa baskı yaptı neyseki önemli bişey yokmuş.bugün kontrolüm vardı kafası sağ taraftaymış o yüzdendir dedi doktor öyle işte..ben senin mevzuyu anladım ama yarana tuz basmıyım uzatmıyım en iyisi sadece diyeceğim sanırım bütün tücelerde bu gizli kapaklı iş çevirme huyu var.yalnız değilsin.yani bu develer güdülecek inşallah zamanla da ehilleşecekler
iyiyiz tetesi tepikiyo habire..bayram nasıl geçsin kaynana evinde işte minnakımın hatrıba biraz iyiydik bu kez.aaah ah dert bitmez sevom bitsin diye beklemiyorum artık ben daha beterini verip eskisini unutturmasın diye dua ediyorum yavrus yapacak bişey yok
rahatsızlanmış canım geçmiş olsun aman dikkat et yaa kayganaya yardım edicen diye bak hastanelik olmuşsun neyseki bişeyin yokmuş
demek seni tepikliyip duruyoo aman aman tepiklesin bu günleri yaşamak için az beklemedin
sağolasın yavrum ya hepimiz bekledik Rabbimde sırayla hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.sizinde tepikleneceğiniz günler yakın hiç şüpheniz olmasın.senin bayram nasıl geçti sevom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?