Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşgeldin aramıza inşallah en yakın zamanda bu kür ile hamile kalıp bizede haber verirsin bu kür içeriğini bizimlede paylaşman bunu düşünmen çok güzel çok teşekkür ederiz. evet arısütü bal polen karışımları çok etkili olduğunu bende duydum hatta eşime kullandırdım yalnız düzenli kullanımı olmadı bende kullanmayı düşünüyorum. içinde olduğun ruhsal durumu çok iyi biliyoruz hepimiz bu şekildeyiz çocuk meselesi aklımızdan çıkmıyor ama bu stresi en aza indirmek gerek stres herşeye engel oluyor maalesef..

selam nasılsınız

hoşgeldin ipeğim iyiyiz sen ve paşa nasıl bakalım

ayşe hoşgeldin iyi dileklerin için allah razı olsun
ipeğim senden de

bakalımm inşallah 3 ümüzde mutlu sonuçlar alırız

kıslarr şimdi doktoraaa nelerrr soracagımı yazdım varmııı sizcee başka sorulacak birşey
1 sorunumuz ne anlat
2yaptırmam gereken testler
3kaç embriyo konulacağı
4ne kadar tutacagı
başka varmıı kızlarrrrrr

arkadaşlar meraba aranıza yeni katıldım yüce mevlam bu mübarek günde hepinizin gönlüne göre versin bende çok istiyorum 15 i adet günüm dün eczaneden bi test aldım cartein erken gebelik testi yarın sabah yapsam belli olurmu acaba daha 3 günüm var ama çok merak ediyorum bi bilgisi olan varmı ((((((((((((

oşgeldin inşallah allah gönlüne göre versin testlerle ilgili pek bilgim yok maalesef

bu nurcan
bu seyhan
ve buda ben

inşallahhh canım

merhaba erken gebelik testinin propektüsünde ne zamandan itibaren yapılacağı yazar. tabi her bünyenin evde yapılan testlere tepkisi değişir.bazıları yumurtası çatlayıp erken gebelik testi bile yapmadan normal test ile 8.gününde öğrenen,bazıları ise beklenen adet zamanı geçsede yinede o çizgi çıkmayanlar var. eğerki beklemek istemiyorsan yap ama bu kadar stres yapman doğru değil

aminnn cümlemizinnnkiii öle olur inşallahhhh

afiyet olsun sedefo

sağol sevommmm ya ben bu sedefo yu çok beğendim yaa :)))

inşallahhhh cnm en yakın zmaandaaaaaaa hepimizin göbişleriii dolarrrrrrrrr

amin inşallaaaahhhhhhhh

rabbim bu gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin kızlar gönlümüze göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh

aminnnnnnnnn inşallahhhh

Eki Görüntüle 286845 Cumamız Mübarek Duamız Kabul Olsun İnşallah ( AMİN )

aminnnn inşallahhh

inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini duyarız rabbim gönlüne göre versinnn inşallahhh bizim bi tanıdıkta bu polenden kullanıyormuş tüp bebek tedavi öncesi yiyince faydası çok oluyormuş diye duymuş başlamış rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşalalhhhhhhhh

bu konuda pek bilgim yok canımm

haklısın galiba ama elimde deil bide teste 15 milyon para verince yapmaya kıyamıyo insan :)))))))))))))))))))))

kıslarr ben çıkıyoreeeeeee biraz uzanıyım zaman geçsin tele bakmaktan başım döndü ipekim kendine ve ömer paşamıza iyi bak öptüm ve kısçelerr hepinizii tek tek öptümmmbyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…