- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
şekerim valla bildigim yani anladıgım kadarıyla smer testi hemogram testi hepatit b ve c troit kan şekeri tam idrar ve birsürü daha test ne testi anlamam 10 gun ilaç kullanma süresi var dedi izniniz ne kadar dedi bende dedimki ev hanımıyım eger zaman kısıtlıysa dkh kullandırayım dedi eger uzunsa normal adet olunca 1. Günü burda olursunuz başlarız dedi 2 embriyoya tamam dediii ay çok heycanlandım benim ikizlerim olacakkk bide eger bu testlerde sorun çıkarsa ilaç veririz kullanırsın buraya gelmeden düzelmiş olursun dediiii bide embiroyolara bebek diyo bebekler çogalırsa filen dediii çok güzel diiii bebek demesi bileeeeeeeeee3300 tüp bebe fiyatıymış birde referans sordu seni didim biz 3 müz gidersek 3 binlira yaparlar benceeee
seyhanım sen nerde yaptırmışsın bunları hangi hastanede
ne güzell içine sindi dimiSen o tahlilleri yaptır banada bilgi verde bende yaptırayım nerde yaptırırsan Benimde eksik hala mail isteseydin tahlil listesini :26:
Demek beni didin bencede indirim yapar canım bir kişi gittim geldim antalyaya 3 kişi olarak gidiyos daha neDemek bebek diyo
canım hormon, tam kan ve idrarı pendik devlette yapıyolar ama dediğim gibi vdl,smerı falan filan onları yapmıyolar benimde 4-5 tane tahlilim var yapılmayan yani çoğunu devlet yaptı geri kalanıda ya marmara da yada kartal da yaparlar boş yere para verme. Tüp tedavisine başlıyaağım doktorum bu tahlilleri istedi de hemencik yapıyolar
hahahaaa bendeee seyhannn yaptırmıştırrr bende ondan ögrenirim diyordummIşte 10 gün sonra topluyoruz sonrasındada bebekleri veriyoruz diyooo kendimi haile gibi hissettim vallaa şeker sakin bir adamdı ama o kemal beyin fotorafını gördüm tam bir fırlamayaa benziyo hiç sevmedim yarın nene hatuna gidecegim baakalım ne kadar istiyecek bu tahlillereee mail olarak istedim şekerim
ben hiç pendik e filen gitmiyecegim direk kartala gidicem marmaradada tanıdık çok10 gün içinde test sonuçlarını bildirin yazmışlar
seyhanım bak ne buldum facede antalya tüp bebek merkezi var açık grup ayy bakam birsürü bebeler var
bence nenehatuna boşuna gitmiş olursun bana bir smear testini 70 küsür dediler ki gerisini sen düşün hormon testleri zaten baya pahalı hepsi 300 falan tutar ne gereği var
hadi yaa tanıdıkmı var hımm sen gizli olmasını istiyodun dimi yoksa daha basit yaptırırsdın herşeyi
ben bildirmemiştim çünkü sorun varmı yokmu anlamıştım sadece prolaktinim yükselmişti doktorla o yüzden konuşmuştum.ama sen gönder hepsini canım
hadi yaa mü-sait zamanda bende bakarım
seyhanım aslında yarın nenehatuna bilgi almak için fgidiyorum baakayım hangisi adetliyken hangisi normalde yapılıyo onları ögrenmiş olurum pazartesi adetin 5. günü bakalım olurmuymuş 5. gün ögrenmek içinnnnn n alamışsın
anladım canım git güzelce bilgiyi al bende söyleyeyim ama hormon testleri yani fsh lh.tsh prolaktin vb. ler adetin 2. yada 3.günü yapılır canım diğerleri normal zamanda olması lazım ama kesin olarak sormuş olursun
ya kendime muayenehane açıçam bu gidişle doktorlar kadar nerdeyse bilgim vardanışmanlık bürosumu açsam yada nenehatundaki doktoramuayeneye gitmiştim anlatıyorum tedavi geçmişimi falan siz hemşiremisiniz çok teknik konuşuyosunuz dedi bana
o zmn ya bidahaki adeti bekliyeceğim yada yarın ne hatunda yaptıracagım hormon tahlılı 110 lira orda ne yapsam acep
ben çıktım kızlar görüşürüz iyi akşamalr
hımm benden gizli biri daha var nurcik senmisin
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
KK Pro Üyesevdanehri54*
hopeone
iyi akşamlar kızlar epeydir gelemiyorum arefe günü ve bayramın 3. günü lekelenmelerim oldu bende annemlere gittim kalmaya hafta sonu eşim evde olduğu için geldim pazartesi tekrar dönücem..
bayram sıkıntılı geçti biraz ama hamd olsun ki kesildi lekelenmeler...aslında yarın dr kontrolüm vardı ama lekelenme olunca drum dün çağırdı beni ve hamd olsun ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür inşallah rabbim tamamına erdirir.artık eskisi gibi gelemesemde hepiniz tek tek isim isim her daim dualarımdasınız hepinizi çok seviyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin .....geçmişi okuyamıyorum umarım herşey yolundadır rabbime emanet olun inşallah
iyi akşamlar kızlar epeydir gelemiyorum arefe günü ve bayramın 3. günü lekelenmelerim oldu bende annemlere gittim kalmaya hafta sonu eşim evde olduğu için geldim pazartesi tekrar dönücem..
bayram sıkıntılı geçti biraz ama hamd olsun ki kesildi lekelenmeler...aslında yarın dr kontrolüm vardı ama lekelenme olunca drum dün çağırdı beni ve hamd olsun ilk defa bebeğimin kalp atışını duydum çok şükür inşallah rabbim tamamına erdirir.artık eskisi gibi gelemesemde hepiniz tek tek isim isim her daim dualarımdasınız hepinizi çok seviyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin .....geçmişi okuyamıyorum umarım herşey yolundadır rabbime emanet olun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?