Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

arkadaşlarım canlarım ben bir süre ara vermek istiyorum müsadenizlebiliyorsunuz benim ders maratonum başladı sıkı çalışmam lazım birazdan girip faceyide donduracam
ben sizsiz duramam arada gelip selam veririm
hepinizi tek tek öperim kendinize iyi davranınnnnn

tamam canım allahım zihin açıklığı versin inşalalh bir an önce okulu bitirip kurtulursun canımmm sende kendine çok iyi bak muckkkkkkk

sırf ders çalışmak için ara veriyorsan seve seve canım umarım herşey yolundadır kendine dikkat et görüşürüz

sırf ders çalışmak için ara veriyorsan seve seve canım umarım herşey yolundadır kendine dikkat et görüşürüz

sevommm kaldık mı başbaşaaaa nurcik nerdeee bende aramadım birazdan arayayım yeni son madde işler geldi inşallah önümüzdeki hafta bitiririm sevomm bu takvimi bana anlatabilecekmisin araya sıkıştırayım aklımın aldığı kadar valla şimdilik

şimdi nurcanla konuştum teyzesi gelmiş memleketten kızlara çok slm söyle öpüyorum dedi teyzesiyle hasret gideriyor :)))

seyhanımmm şekerim doktorla konuştum tamı tamına 15 tane test istedi nirde yaptıracagım bunları bennn özel 1 mılyar ister herhalde bunlaraaaa

evet bacım kaldık başbaşaaa zaten artık gelen gidende pek yok gelenlerde pek durmuyolar
anlatayım canım;
şimdi şifrenle giriş yapıyosun; sol taraftaki menülerde my chart var oraya tıklayınca senin veri girişin ve kartın geliyo, çizelgenin üstünde küçük takvim var hangi günü işleyeceksen üzerine geliyosun, küçük bir veri girişi geliyor ekrana ilk satır senin ateşini girdiği yer örneğin 36.1 giriyosun,2.sıra saati 07 00 mesela üçüncü saat kısmını girmene gerek yok,
onun altındaki kısım adet isen oradan seçeneklerden seçiyosun değilsen ellemiyosun
onun altındaki akıntının şeklini işaretliyosun
onun altındakide ilişki durumu falan istersen işaretliyorsun ona göre sana tablonun sonunda hamilelik oranını verebiliyo
sonra save diyosun alttaki tablona eklenmiş oluyo,

istersen benim girdiğim tarihlere tıklayıp içine bakabilirsin istersen değişiklik yapabilirsin canm

daha çok detaylar olabiliyo yavaş yavaş anlatırım,
mesela ovulasyon testi yaptın pozitifse işaretleyebiliyosun,mesela uykusuzsun,gazlısın,mide bulantın vb. birçok işaretlenecek şeylerde var ruh haline kadar düşünülmüş

şimdi nurcanla konuştum teyzesi gelmiş memleketten kızlara çok slm söyle öpüyorum dedi teyzesiyle hasret gideriyor :)))

evet sevdamce söyledi sabahleyin gidersinler bakalım

seyhanımmm şekerim doktorla konuştum tamı tamına 15 tane test istedi nirde yaptıracagım bunları bennn özel 1 mılyar ister herhalde bunlaraaaa

devlette yada araştırmada yaptırırsın canım ee detayı söyle bakam nasıl geçti konuşma ayrıntı ver özel bir test istedimi :26:

tamam sevommmmm ben yarın nasıl işaretleyecem pazartesi günü gelince yapsam olur demi evde net yok yaaa

tamam sevommmmm ben yarın nasıl işaretleyecem pazartesi günü gelince yapsam olur demi evde net yok yaaa

tabiki olur ne zaman istersen işaretleyebilirsin Yalnız ateşin düşükken çatlayabileceği zamanları boş geçirme okiş Bu tablodan sonra sende yavaş yavaş bünyeni tanıyacaksın ne zaman çatlıyo çatlıyacağı zamanki akıntın ateşin falan filan artık yavaş yavaş öğreneceksin

devlette yada araştırmada yaptırırsın canım ee detayı söyle bakam nasıl geçti konuşma ayrıntı ver özel bir test istedimi :26:

şekerim valla bildigim yani anladıgım kadarıyla smer testi hemogram testi hepatit b ve c troit kan şekeri tam idrar ve birsürü daha test ne testi anlamam 10 gun ilaç kullanma süresi var dedi izniniz ne kadar dedi bende dedimki ev hanımıyım eger zaman kısıtlıysa dkh kullandırayım dedi eger uzunsa normal adet olunca 1. günü burda olursunuz başlarız dedi 2 embriyoya tamam dediii ay çok heycanlandım benim ikizlerim olacakkk bide eger bu testlerde sorun çıkarsa ilaç veririz kullanırsın buraya gelmeden düzelmiş olursun dediiii bide embiroyolara bebek diyo bebekler çogalırsa filen dediii çok güzel diiii bebek demesi bileeeeeeeeee3300 tüp bebe fiyatıymış birde referans sordu seni didim biz 3 müz gidersek 3 binlira yaparlar benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…