slm canlarım ben geldimmmmmm
slm canlarım ben geldimmmmmm
kıslarr ben çıkıyoreeeeeee biraz uzanıyım zaman geçsin tele bakmaktan başım döndü ipekim kendine ve ömer paşamıza iyi bak öptüm ve kısçelerr hepinizii tek tek öptümmmbyyy
kıslarr ben çıkıyoreeeeeee biraz uzanıyım zaman geçsin tele bakmaktan başım döndü ipekim kendine ve ömer paşamıza iyi bak öptüm ve kısçelerr hepinizii tek tek öptümmmbyyy
hoşgeldin canım
sevdamce güle güle
sedefo hoşgeldin
sevdamce güle güle
sedefo hoşgeldin
laracım sende hoşgeldin
arkadaşlarım canlarım ben bir süre ara vermek istiyorum müsadenizlebiliyorsunuz benim ders maratonum başladı sıkı çalışmam lazım birazdan girip faceyide donduracam
ben sizsiz duramam arada gelip selam veririm
hepinizi tek tek öperim kendinize iyi davranınnnnn
arkadaşlarım canlarım ben bir süre ara vermek istiyorum müsadenizlebiliyorsunuz benim ders maratonum başladı sıkı çalışmam lazım birazdan girip faceyide donduracam
ben sizsiz duramam arada gelip selam veririm
hepinizi tek tek öperim kendinize iyi davranınnnnn
sırf ders çalışmak için ara veriyorsan seve seve canım umarım herşey yolundadırkendine dikkat et görüşürüz
sevommm kaldık mı başbaşaaaa nurcik nerdeee bende aramadım birazdan arayayım yeni son madde işler geldi inşallah önümüzdeki hafta bitiririm sevomm bu takvimi bana anlatabilecekmisin araya sıkıştırayım aklımın aldığı kadar valla şimdilik
şimdi nurcanla konuştum teyzesi gelmiş memleketten kızlara çok slm söyle öpüyorum dedi teyzesiyle hasret gideriyor :)))
seyhanımmm şekerim doktorla konuştum tamı tamına 15 tane test istedi nirde yaptıracagım bunları bennn özel 1 mılyar ister herhalde bunlaraaaa
evet bacım kaldık başbaşaaazaten artık gelen gidende pek yok gelenlerde pek durmuyolar
anlatayım canım;
şimdi şifrenle giriş yapıyosun; sol taraftaki menülerde my chart var oraya tıklayınca senin veri girişin ve kartın geliyo, çizelgenin üstünde küçük takvim var hangi günü işleyeceksen üzerine geliyosun, küçük bir veri girişi geliyor ekrana ilk satır senin ateşini girdiği yer örneğin 36.1 giriyosun,2.sıra saati 07 00 mesela üçüncü saat kısmını girmene gerek yok,
onun altındaki kısım adet isen oradan seçeneklerden seçiyosun değilsen ellemiyosun
onun altındaki akıntının şeklini işaretliyosun
onun altındakide ilişki durumu falan istersen işaretliyorsun ona göre sana tablonun sonunda hamilelik oranını verebiliyo
sonra save diyosun alttaki tablona eklenmiş oluyo,
istersen benim girdiğim tarihlere tıklayıp içine bakabilirsin istersen değişiklik yapabilirsin canm
daha çok detaylar olabiliyo yavaş yavaş anlatırım,
mesela ovulasyon testi yaptın pozitifse işaretleyebiliyosun,mesela uykusuzsun,gazlısın,mide bulantın vb. birçok işaretlenecek şeylerde var ruh haline kadar düşünülmüş
evet sevdamce söyledi sabahleyin gidersinler bakalım
tamam sevommmmm ben yarın nasıl işaretleyecem pazartesi günü gelince yapsam olur demi evde net yok yaaa
devlette yada araştırmada yaptırırsın canım ee detayı söyle bakam nasıl geçti konuşma ayrıntı ver özel bir test istedimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?