slm kızlar nasılsınız
üfff bu hafta sonlarını hiç sevmiyorum
kimse uğramıyor topiğe
slm millet nabersinz geçmiş okumaya çalıştım ama ı ııh olmaddı eda başınız sağolsun cnım
tarfilim çook geçmiş olsuun allah bebeğini korusun sağlıkla kucaklamanı nasişp etsin
fatooş tedavi için hazırlıklarmı başladı benmi yanlış anladım haydi hayırlısı
sevom nabersin canımm
lara sedefoo papatya şifa aklıma gelmiyo ayy bunadımmı yoksa ben tüm kızlar iyisinizdir inşallah 4tosti ve minnak sizler ne alemdeisniz tosti bebeğimizin cinsiyeti bellimi benmi erken davranıyorum
hm aklıma gelmiyoki inşallah atladığım önemli bişey yoktur
nurcan telde ettim ama ayrıca burdanda edeyim gönerdiğin herşey için ayrı ayrı teşekür ederim öok düşüncelisin ama fazlasıyla mahcup ettin bilesin
inanbana fırsatım olmuyoki resimliyim yarın inşallah hepsini resimlicem battaniyeye bayıldım çok güzel ellerine emeğine sağlık ay elbisesinide giydirdim yiyecektim kızı nerdeyse ben,m çirkin kızımı bi güzel olduki teyzesinin cicisyle dualar ettik sevindirik olduk sağol canoım allah gönlüne göre versin
herkesi çok öpüyor allaha emanet ediyorum
kendimden bahsetmiyorum tahmin edersiniz zaten kasaların rakkısını içmiş gibiyim gözler kaymış saç baş surat yamuşmuş ağzı açık soytarı kibinim işte
herifimse artık son deminde kızlar son üç gündür geceleri tevacüze uğruyor gibiyim doktor 40 çıktıktan sonra 15 gün daha sayın demişti benimki 40.gün hesap günü deyip başka bişey demiyorben azıcık korkuyorum gerdek gibi olcak valla ama en çokta 1 yıl sonra fik fik edecek olmanın verdiği helleecanve utangaçlık var anaaam 18 lik köylü kızı kezban havasındayım nasıl olcek yaa bide düşünüyorum bebeği nere koycam o işi yaparken durun diğer topiğe sorayım orda 40 ı çıkanlar var ay millet şeyininderdine düğşmüş dermiki acebaaa
neyse öpüp çıktım güzeller seviyrum hepinizi çook
günaydın hepinize iyi pazarlar
tostim sadece sen varsın heralde maşallahh15 haftanız doluyor demek sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle bebişini
tuğbişimmmmm o çirkin kızçeni yirim yaaaacicilerini güle güle kullanın dimek gerdeğe girmene az kaldı ahaaayyy çok heycanlı yawwwww bu işlerrr
haydi çıktım bacılar ısıtıcıyı yaktım ısınmıştır hoppppp kalkıyım duşa giriyimm 8:30 dan beri yatakta tembellik ediyom kocişde bugün çalışıyortemizlik yemek beni bekler
herkesi öptümmmmm
yaa ben dün sıkıntıdan ölürken topiğe kimse uğramadı iki kelam edecek
bugün ben hiç girmedim toplanmış paylaşımlar yapmışsınız
demek iki negatifte kromozom tahlili gerekiyormuş
benim doktor bi garip ne tedavi öncesi ne tedavi aşamasında hiç bir tahlil istemiyor heralde tedavi aşamasında bir sefer kan veriyorum başkada bişi yok oda ne için onuda bilmiyorum.
kızlar tedavi lafları konuşuldukça heycanlanıyorum tedaviye başlıyasım geliyor ama cesaretim hiç hiç yok
çok korkuyorum.
rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla dönersiniz.
iyi pazarlar
edacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dayının
tarfilim kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
tuba bacı ayıp ediyorsun resimletme sakın asıl ben mahçup olurum ..nida kızım daha iyilerine layık keşke elimden daha fazlası gelsegüle güle kullanın.. yanlız sadece bataniye resmi istiyorum senden aceleden çekmeyi unuttum da
lara,duru,şifa,sedefo sizler nasılsınız özledim sizi teyzemler bendeydi girmedim kaç gün unuttum sanmayın vakit bulamıyorum inanın
sevo dün doktoru aradım daha doğrusu ben aradığımda müsait değildi akşam kendsi döndü bana ..kaç yıllık evli olduğumu sordu söyledim..daha önce 2 negatif tedavimin olduğunuda söyledim kromozom tahlili yapmamı istedi.. tedaviye başlamadan bir iki ay öncesinden görüşmemiz lazım dedi ...ilgili alakalı birine benziyo, tedavi olduğun merkez araştırması lazımdı dedi neyse biz gerekeni yapacaz dedi buraya gelin hem antalyayı kalacak yerinizide belirlemiş olursunuz dedii .bir dahaki adetimde gidecem inşallah...yarın kromozom için araştırma hastanesine gidip kan verecem fatoşa verdikleri tahlilleride fatoştan aldım yarın hepsini yaptırabilirsem ne alaheee doktora dedimki biz 3 arkadaş geliyoruz fiyatta yardımcı olursunuz artık dedim o da ben fiyat konusunda bişey demiyorum demet hanımmı ne varmış (bir isim söyledi hatırlamıyorum şimdi) onunla görüşün biz 3 arkadaş geliyoruz derseniz yardımcı olur size dedii inşallah bir aksilik çıkmazda kazasız belasız tedavilerimize aynı zamanlarda başlarızz
yaa ben dün sıkıntıdan ölürken topiğe kimse uğramadı iki kelam edecek
bugün ben hiç girmedim toplanmış paylaşımlar yapmışsınız
demek iki negatifte kromozom tahlili gerekiyormuş
benim doktor bi garip ne tedavi öncesi ne tedavi aşamasında hiç bir tahlil istemiyor heralde tedavi aşamasında bir sefer kan veriyorum başkada bişi yok oda ne için onuda bilmiyorum.
kızlar tedavi lafları konuşuldukça heycanlanıyorum tedaviye başlıyasım geliyor ama cesaretim hiç hiç yok
çok korkuyorum.
rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla dönersiniz.
kuzum öncelikle kararın hayırlı olsun umarım bu sefer bebeğin gelirrr
aslında ilk deneme olmsuz olduğunda bu testlerin hepsi genetikler kormozomlar kan pıhtısı vs hepsinin yapılması gerekiyor ama nedense bazı has veya merkezler çok ömemsemiyorlar ama doğrusu bu değil araştırlıması inşşşş testleriniz temiz çıkarr
valla sizlerin sayesinde bilgileniyorumher doktor işini iyi yapmıyor maalesef dün doktor dediki 2 negatiften sonra bakmaları gerekirmiş ama bakmadılar strese bağlayıp eve gönderdiler zehir zıkkım olsun o para onlara
maddi durumun el veriyorsa başla canım sende tedavine hatta gel bizimle 4 kişi gidelim antalya ya:))
benim merkezimde öyleydi test dedinmi resmen kaçıyorlardı (tedaviye başlamadan hormonlar tedavidede e2 bakılıyordu)ben hepsini kendim gittim ünverst de yaptırdımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?