Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyi akşamlar kızlar bi bakayım dedim

tarfilim allaha şükür kalp atışlarını duymuşsun aman dikakt et kendine ve bebeğine

slm millet nabersinz geçmiş okumaya çalıştım ama ı ııh olmaddı eda başınız sağolsun cnım
tarfilim çook geçmiş olsuun allah bebeğini korusun sağlıkla kucaklamanı nasişp etsin

fatooş tedavi için hazırlıklarmı başladı benmi yanlış anladım haydi hayırlısı

sevom nabersin canımm
lara sedefoo papatya şifa aklıma gelmiyo ayy bunadımmı yoksa ben tüm kızlar iyisinizdir inşallah 4tosti ve minnak sizler ne alemdeisniz tosti bebeğimizin cinsiyeti bellimi benmi erken davranıyorum
hm aklıma gelmiyoki inşallah atladığım önemli bişey yoktur

nurcan telde ettim ama ayrıca burdanda edeyim gönerdiğin herşey için ayrı ayrı teşekür ederim öok düşüncelisin ama fazlasıyla mahcup ettin bilesin

inanbana fırsatım olmuyoki resimliyim yarın inşallah hepsini resimlicem battaniyeye bayıldım çok güzel ellerine emeğine sağlık ay elbisesinide giydirdim yiyecektim kızı nerdeyse ben,m çirkin kızımı bi güzel olduki teyzesinin cicisyle dualar ettik sevindirik olduk sağol canoım allah gönlüne göre versin

herkesi çok öpüyor allaha emanet ediyorum
kendimden bahsetmiyorum tahmin edersiniz zaten kasaların rakkısını içmiş gibiyim gözler kaymış saç baş surat yamuşmuş ağzı açık soytarı kibinim işte
herifimse artık son deminde kızlar son üç gündür geceleri tevacüze uğruyor gibiyim doktor 40 çıktıktan sonra 15 gün daha sayın demişti benimki 40.gün hesap günü deyip başka bişey demiyor ben azıcık korkuyorum gerdek gibi olcak valla ama en çokta 1 yıl sonra fik fik edecek olmanın verdiği helleecanve utangaçlık var anaaam 18 lik köylü kızı kezban havasındayım nasıl olcek yaa bide düşünüyorum bebeği nere koycam o işi yaparken durun diğer topiğe sorayım orda 40 ı çıkanlar var ay millet şeyininderdine düğşmüş dermiki acebaaa

neyse öpüp çıktım güzeller seviyrum hepinizi çook

tugbiş hoşgeldin seni ve kızını cok öpüyorum
bebeğin cinsiyetini öğrenemedim henüz bir dahaki pazartesi randevumuz 15 haftamız bitiyor olucak coktan bellidirde gösterir mi ve dr söyler mi bilmiyorum hayırlısı bakalım
ay bizde bıraktık o işi 3 ayım bitince 1 kere yaptık oda ucundan bişey anlamadık keşkede yapmasaydık uzun bir süre daha yapmayı düşünmüyorum
yeni evli gibi olucan merak etme ne güzel işte özlesin koçişler daha kıymetli oluyor bebişi uyutunca hemencik aradan cıkarırsınız nöbetleşe bıcı bıcı yaparsınız şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
harkese iyi pazarlar
dün eltimler geldiler durumumu biliyorlar iş yapamadıgımı yemeklerinide almış gelmişler lahmacun yaptırmışlar sağolsun onlar vardı akşam yattığımda 1:30 du
ben kaçta yatarsam yatım çalar saat gibi en gec 8 de uyanıyorum dahada yatamıyorum iyi bişey mi kötü bişey mi anlamadım

günaydın hepinize iyi pazarlar
tostim sadece sen varsın heralde maşallahh15 haftanız doluyor demek sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle bebişini

tuğbişimmmmm o çirkin kızçeni yirim yaaaacicilerini güle güle kullanın dimek gerdeğe girmene az kaldıahaaayyy çok heycanlı yawwwww bu işlerrr

haydi çıktım bacılar ısıtıcıyı yaktım ısınmıştır hoppppp kalkıyım duşa giriyimm 8:30 dan beri yatakta tembellik ediyom kocişde bugün çalışıyortemizlik yemek beni bekler
herkesi öptümmmmm

amin canım inş. hayırlarla

slmmmmmmmmmmmmmmmm bacılarımmmmm
tosti nasılsın canım
lara gelmiş nasıl gidiyorum kuzumm
tubiş bacım eeeeeeeeeeeeeeeee sen artık annesin olacak o kadar değilmiiii öpüyorummmm yavyuyu

iyi pazarlar

edacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dayının

tarfilim kalp atışlarını duymuşsun hadi gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına

tuba bacı ayıp ediyorsun resimletme sakın asıl ben mahçup olurum ..nida kızım daha iyilerine layık keşke elimden daha fazlası gelse güle güle kullanın.. yanlız sadece bataniye resmi istiyorum senden aceleden çekmeyi unuttum da

lara,duru,şifa,sedefo sizler nasılsınız özledim sizi teyzemler bendeydi girmedim kaç gün unuttum sanmayın vakit bulamıyorum inanın

sevo dün doktoru aradım daha doğrusu ben aradığımda müsait değildi akşam kendsi döndü bana ..kaç yıllık evli olduğumu sordu söyledim..daha önce 2 negatif tedavimin olduğunuda söyledim kromozom tahlili yapmamı istedi.. tedaviye başlamadan bir iki ay öncesinden görüşmemiz lazım dedi ...ilgili alakalı birine benziyo, tedavi olduğun merkez araştırması lazımdı dedi neyse biz gerekeni yapacaz dedi buraya gelin hem antalyayı kalacak yerinizide belirlemiş olursunuz dedii .bir dahaki adetimde gidecem inşallah...yarın kromozom için araştırma hastanesine gidip kan verecem fatoşa verdikleri tahlilleride fatoştan aldım yarın hepsini yaptırabilirsem ne ala heee doktora dedimki biz 3 arkadaş geliyoruz fiyatta yardımcı olursunuz artık dedim o da ben fiyat konusunda bişey demiyorum demet hanımmı ne varmış (bir isim söyledi hatırlamıyorum şimdi) onunla görüşün biz 3 arkadaş geliyoruz derseniz yardımcı olur size dedii inşallah bir aksilik çıkmazda kazasız belasız tedavilerimize aynı zamanlarda başlarızz

Son düzenleme:
yaa ben dün sıkıntıdan ölürken topiğe kimse uğramadı iki kelam edecek

bugün ben hiç girmedim toplanmış paylaşımlar yapmışsınız
demek iki negatifte kromozom tahlili gerekiyormuş
benim doktor bi garip ne tedavi öncesi ne tedavi aşamasında hiç bir tahlil istemiyor heralde tedavi aşamasında bir sefer kan veriyorum başkada bişi yok oda ne için onuda bilmiyorum.
kızlar tedavi lafları konuşuldukça heycanlanıyorum tedaviye başlıyasım geliyor ama cesaretim hiç hiç yok
çok korkuyorum.
rabbim yardımcınız olsun inşallah hayırlı olumlu sonuçlarla dönersiniz.

her doktor işini iyi yapmıyor maalesef dün doktor dediki 2 negatiften sonra bakmaları gerekirmiş ama bakmadılar strese bağlayıp eve gönderdiler zehir zıkkım olsun o para onlara

maddi durumun el veriyorsa başla canım sende tedavine hatta gel bizimle 4 kişi gidelim antalya ya:))

Son düzenleme:

kuzum öncelikle kararın hayırlı olsun umarım bu sefer bebeğin gelirrr
aslında ilk deneme olmsuz olduğunda bu testlerin hepsi genetikler kormozomlar kan pıhtısı vs hepsinin yapılması gerekiyor ama nedense bazı has veya merkezler çok ömemsemiyorlar ama doğrusu bu değil araştırlıması inşşşş testleriniz temiz çıkarr

benim merkezimde öyleydi test dedinmi resmen kaçıyorlardı (tedaviye başlamadan hormonlar tedavidede e2 bakılıyordu)ben hepsini kendim gittim ünverst de yaptırdımmmm

canım benim sağol inşallah son olur bu tedavim
evet yapılması gerekiyor ama işte baştan salma yapan merkezler var maalesef, dertleri sadece para bunların

valla sizlerin sayesinde bilgileniyorum
ben burdaki merkezlere git gele sıkılıyorum çekemiyorum
başka bir ilde hiç yapamam zaten eşimde izin alamaz
inşallah siz hayırlı haberlerle dönersiniz

benim merkezimde öyleydi test dedinmi resmen kaçıyorlardı (tedaviye başlamadan hormonlar tedavidede e2 bakılıyordu)ben hepsini kendim gittim ünverst de yaptırdımmmm

tedavi öncesi hiç kan verdiğimi hatırlamıyorum heralde tedaviye başlayınca kan veriyordum bir sefer oda ne hiç bilmiyorum ne ben sordum nede bi açıklama yaptılar
test mest istemediler benden bidaha gidersem ne yaparlar hiç bilmiyorum
ama tedaviye başlamaya karar verebilirsem aynı merkeze giderim büyük ihtimal

slm kızlar

burcik makinadan çektim ama küçültmek gerekiyo hay senin deidm dur birde cep telden deneyeyim inşallah olur

bu arada yanlış anlamadıysam tedavi için start verilmiş sanki he
haydi kızlar dualarım sizlerle (fatoş sevo nurcik) patlatın topiği

ne zaman başlatıyoruz dua zincirini benim haftaya 40ım çıkıyii
ayy 40 demişken yine fikfik geldi aklıma ayy ben h emde ben bu kadar korkacağım bu kadar helleeecanlanacağım gelmezdi aklıma şimdi ben hııırrrmı yapcem yauuu b,de şu bebek işine çözüm bulsak ya iş sırasında uyanırda emmek isterse kii vermem asla o halde başka odayamı alsam onu önceden süt sağıp hazırlık yapsam e o zamanda çocuğu o halde elime almak istemem ayy çıkamıyorum iin içindne ne dertliyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…