Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bilmiyorum ki sevommm
gül güll gülmek sana çok yakışıyorrr fotolardan gördüm bide hayal ettim
sevom nurcik nerde kaldı çatlayacam meraktan valla

sağol canım benim melikede gülüşümü severdiii onuda akşam arayayım kontör yükledim
aaa ben nurcikle konuştumm :26: hocası pek anlatmamış rüyasını biraz kötü görmüş,sağlıkçı öğrencilerde öyle birşey yok demişler elletmesin kendini demişler, rahim ters ise tüp bebekte yüzükoyun yatırırlar demişler.. ama bizim leyla hala yapıp yapmamakta çelişkili

napıyosunuzzzzzzzzzz:103::103::103::103:

ne yapalım canım sen napıyosun bakalım

sevommmm senin yerinede çalışırım ben canımsende bana muhasebe öğretirsinhafta sonu muhasebe dersi verecekmişsin hayırlı olsun bacımmmm

nurcikin rüyasını bende merak ettim şimddi bak gelsede anlatsada bende bugün rüyamda afedersiniz tuvalette pohların arasında elma gördüm elma muratmış ama niden poka bulanmış yaaaaamuradım poh yoluna gidiyor zaten hep zaman geçiyor kolları sıvamalıyım

sedefimmmm düşakabininiz hayırlı olsun gari bugün hazır yumurtlama günlerideyken siftahını yaparsınızzzzz

tostimmmmmmmm yazdım ama görmedin heralde canım bende okudum allah kabul etsinn

başka bşey yok sanırım bacılar hızlı geçtim aklımda bunlar kaldı

dimekk bizim leylaaaaaa hala kararsızzzzz o kadar kötü mü görmüş ki anlatmıyor ayyy merak ediyorum vallaaa eee rahim ters olsa bile bak tıpın çaresi varmış :26:

sağol larammmmm inşallah bu akşam yumurtlayacazzz duşakabinimizide hayırlayacazzzzz
gerçi duşakabini24 saat kullanmak yasak komşuya ineriz yıkanmak için olma mııı

rüyan hayır olsun canımmm yeterki hayırlısı olsun laarcımmm muratına ereceniz inşalalhhhhhhh

Son düzenleme:
iyiyizzz canımmmm hoşgeldinnnn nasılsın laracımmmmm
hoşbulduk bebikommmmmmmm iyiyim çok şükür sende iyisin annladığım kadaryla allaha şükür

iyiyim sevom deve kuşunn kuma gömmüşü gibi kafamı kitaplara gömdüm
bak bakkkkk bende sesini özledim sevom benide araaaa diyecem ama telefonum arızalı karşıdan ses çok kötü geliyor hoperlörü bozuk sanırım
daha doğrusu hoperlörü dangalak kocam tarafından bozuldu ona kızgınım telefonunu kullanmıyorum yoksa bende seni arardım bacımdaha sonra araşalım taammı dertleşelim ecicikk

olur tabi niden olmasın hatta evde zahmet etmeyin işnizide komşuda hallediverinn

aa ne güzell olurrr öğretirim sana seveeeee Sende tarhi geçersin benim yerme olur biter
Rüyan hayrolsun bacımm yaa

hadi ya telinmi bozuk :26: Tamam canım ne zaman müsait olursan çağrı yap ben ararım seni dertleşirikk

çok ,şükür iyiyim ablacım

olur tabi niden olmasın hatta evde zahmet etmeyin işnizide komşuda hallediverinn

demi yaa yatağım yorganım döşeğim kırışmasın hatta anahtarı bize versinler onlar kaynanatöre gitsinler rahat rahat yımırtlarızzz

kızlar bu has işlerimiz vardı çok yoruldum
umarım herkes iyidir

iyi akşamlarrrr
bugün giremedim baş ağrısından biraz uyudumda geçti ..
hoca rüyasını önce anlatmak istemedi ben zorlayınca söyledi:)
önce gündüz niyetine diyeyimde rüyasında eşim beni kesiyormuş önce 4 parçaya bölüyormuş sonra niğme niğme yapıyormuşşanlatırken tüyleri ürperiyordu ama o sırada eşimin yanında bir ben daha varmışım olayı izliyormuşumm:26:çok kötü dimi hayra yorun kızlar:26::26::26::26:

sağlıkçı olan öğrenciside koca karıya gitmesin rahim dönüklüğü engel değil demiş bir öğrenciside demişki bende de rahim dönüklüğü vardı 2 tüp bebek yapmış olmamış 3cü tedavi için adet olmayı beklerken hamile kalmış birde o arkadaş demişkitüpbebek tedavisinde rahmi dönük olanlarda transferden sonra yüz üstü yatıyorlarmış dedim bana böyle bişey demediler her iki tedavimde de sırt üstü yatırmışlardı amannn ne bileyim kafam karıştı sorunlar bitmek bilmiyor ..haaa kızlar hocama dedimki çok vesvese yapıyorum transferden sonra içime sıkıntılar vesveseler kötü düşünceler geliyo oda bir kaç dua verdi..
VESVESE İÇİN
142 defa"ya selam"
170 defa"ya kuddüs"
7 defa"subbuhün kuddusün Rabbül melaiketi verruh,selamün kavlen min Rabbirrahhim
3 defa fatiha okuyup bir bardak suya üfleyip bu suyun bir kısmını içip bir kısmınıda bağrımıza sürüyoruz

yarın sabah izmire gidiyorum kızlar tedavi olduğum merkezden dosyalarımı alacam neler yapıldığını hangi ilaçları kullandığımı kaç doz aldığım falan hep yazıyor en azından tedaviye başlıycağım yeni doktorum hangi aşamalardan geçtiğimi anlamış olur ona göre bir yol izler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…