o yüzdenmi yanıyor ilahi güldürdün beni
napıyosunuzzzzzzzzzz:103::103::103::103:
bilmiyorum ki sevommm
gül güll gülmek sana çok yakışıyorrr fotolardan gördüm bide hayal ettim
sevom nurcik nerde kaldı çatlayacam meraktan valla
napıyosunuzzzzzzzzzz:103::103::103::103:
sağol canım benim melikede gülüşümü severdiii onuda akşam arayayım kontör yükledim
aaa ben nurcikle konuştumm :26: hocası pek anlatmamış rüyasını biraz kötü görmüş,sağlıkçı öğrencilerde öyle birşey yok demişler elletmesin kendini demişler, rahim ters ise tüp bebekte yüzükoyun yatırırlar demişler.. ama bizim leyla hala yapıp yapmamakta çelişkili
ne yapalım canım sen napıyosun bakalım
sevommmm senin yerinede çalışırım ben canımsende bana muhasebe öğretirsin hafta sonu muhasebe dersi verecekmişsin hayırlı olsun bacımmmm
nurcikin rüyasını bende merak ettim şimddi bak gelsede anlatsadabende bugün rüyamda afedersiniz tuvalette pohların arasında elma gördüm elma muratmış ama niden poka bulanmış yaaaaa muradım poh yoluna gidiyor zaten hep zaman geçiyor kolları sıvamalıyım
sedefimmmm düşakabininiz hayırlı olsun gari bugün hazır yumurtlama günlerideyken siftahını yaparsınızzzzz
tostimmmmmmmm yazdım ama görmedin heralde canım bende okudum allah kabul etsinn
başka bşey yok sanırım bacılar hızlı geçtim aklımda bunlar kaldı
hoşbulduk bebikommmmmmmm iyiyim çok şükür sende iyisin annladığım kadaryla allaha şüküriyiyizzz canımmmm hoşgeldinnnn nasılsın laracımmmmm
sağol canım benim melikede gülüşümü severdiii onuda akşam arayayım kontör yükledim
aaa ben nurcikle konuştumm :26: hocası pek anlatmamış rüyasını biraz kötü görmüş,sağlıkçı öğrencilerde öyle birşey yok demişler elletmesin kendini demişler, rahim ters ise tüp bebekte yüzükoyun yatırırlar demişler.. ama bizim leyla hala yapıp yapmamakta çelişkili
ne yapalım canım sen napıyosun bakalım
dimekk bizim leylaaaaaa hala kararsızzzzz o kadar kötü mü görmüş ki anlatmıyor ayyy merak ediyorum vallaaa eee rahim ters olsa bile bak tıpın çaresi varmış :26:
sağol larammmmm inşallah bu akşam yumurtlayacazzz duşakabinimizide hayırlayacazzzzz
gerçi duşakabini24 saat kullanmak yasak komşuya ineriz yıkanmak için olma mııı
rüyan hayır olsun canımmm yeterki hayırlısı olsun laarcımmm muratına ereceniz inşalalhhhhhhh
sevommmm senin yerinede çalışırım ben canımsende bana muhasebe öğretirsin hafta sonu muhasebe dersi verecekmişsin hayırlı olsun bacımmmm
Nurcikin rüyasını bende merak ettim şimddi bak gelsede anlatsadaBende bugün rüyamda afedersiniz tuvalette pohların arasında elma gördüm Elma muratmış ama niden poka bulanmış yaaaaa muradım poh yoluna gidiyor zaten hep zaman geçiyor kolları sıvamalıyım
Sedefimmmm düşakabininiz hayırlı olsun gari bugün hazır yumurtlama günlerideyken siftahını yaparsınızzzzz
Tostimmmmmmmm yazdım ama görmedin heralde canım bende okudum allah kabul etsinn
Başka bşey yok sanırım bacılar hızlı geçtim aklımda bunlar kaldı
hoşbulduk bebikommmmmmmm iyiyim çok şükür sende iyisin annladığım kadaryla allaha şükür
Iyiyim sevom deve kuşunn kuma gömmüşü gibi kafamı kitaplara gömdüm
Bak bakkkkk bende sesini özledim sevom benide araaaa diyecem ama telefonum arızalı karşıdan ses çok kötü geliyor hoperlörü bozuk sanırım
daha doğrusu hoperlörü dangalak kocam tarafından bozuldu ona kızgınım telefonunu kullanmıyorum yoksa bende seni arardım bacımdaha sonra araşalım taammı dertleşelim ecicikk
olur tabi niden olmasın hatta evde zahmet etmeyin işnizide komşuda hallediverinn
hoşbulduk bebikommmmmmmm iyiyim çok şükür sende iyisin annladığım kadaryla allaha şükür
iyiyim sevom deve kuşunn kuma gömmüşü gibi kafamı kitaplara gömdüm
bak bakkkkk bende sesini özledim sevom benide araaaa diyecem ama telefonum arızalı karşıdan ses çok kötü geliyor hoperlörü bozuk sanırım
daha doğrusu hoperlörü dangalak kocam tarafından bozuldu ona kızgınım telefonunu kullanmıyorum yoksa bende seni arardım bacımdaha sonra araşalım taammı dertleşelim ecicikk
olur tabi niden olmasın hatta evde zahmet etmeyin işnizide komşuda hallediverinn
iyiakşamlar kızlar sizi öperim kaçarım
iyi akşamlar bacılarımmmmmm ben çıktımmm
slm canım hoşgeldinnn iyiyim sen nasılsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?