Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım daha fazla bekleyemem okadar kötü duruyoki anlatamam baya çıktı saç dibim ee saç rengimde sarı karamel gibi olunca çok sırıttı kendi saç rengim ama menekşe yapı alıcam boyatsamda bakım için kullanırım bide ben sarımsaklı şampuan kullandımya o yüzden saçlarım çabuk uzayıp saç diplerim çıktı aslında 2,5 ay olmadı boyattığım

canım diplerin acıyormuş yaa kıyamadım sana sevom ondan dedim

herkese iyi akşamlar akşam görümceye gidiyormuşuz hadi bakalımmmmm aç kalmayayım diye bişeyler atıştırdımmm hepinizi öperim muck muck muckkk

canım diplerin acıyormuş yaa kıyamadım sana sevom ondan dedim

canımm benimmm olsun acısada sonuç iyi olunca hoşuma gider

herkese iyi akşamlar akşam görümceye gidiyormuşuz hadi bakalımmmmm aç kalmayayım diye bişeyler atıştırdımmm hepinizi öperim muck muck muckkk

hımm niye görümce güzel yemek yapmıyomu yoksa :26: iyi aşamlar canım bende çıktımmm

tostican duanı okudum canım Allah kabul etsin bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah

Son düzenleme:
Tosti İçin Ayetel Kürsi
Sevdanehri....50
Sedefnaz.......50
Kedersiz........50.....okudu
Bebekdls........50
Lara..............30
İpek..............30.....okudu
papatya.........53

toplam............313
agzına saglık anacım allah razı olsun amin inş.
ipekte okudu say demişti onuda yazam unutmadan
kızlar ya benim epeydir özelliklede bu gün sağ kasıgım agrıyor böyle ara ara sancı giriyor batmalar oluyor korkuyorum normal yazıyor nette ama bir kere o korkuyu yaşayınca insan tedirgin oluyor tecrübeli arkadaşlarım sizlerde de oluyormuydu :44:

canımm benimmm olsun acısada sonuç iyi olunca hoşuma gider

hımm niye görümce güzel yemek yapmıyomu yoksa :26: iyi aşamlar canım bende çıktımmm

güzellik için her türlü acıyı çekiyoruz demi sevommm:))
ya görümce hijyen konusunda pek temiz olmadı için çok yiyemiyorum midem kalkıyor gittiğimizde hep bulaşıkları sofrayı salatayı falan ben hazırlıyorum bi güzel temizliyorum ama işte bazen yemeği hazır olmuş oluyor ondannnn ama gitmedik çünkü telefon etmiş ben kuaföre gidecem demiş böylece eve gittik bizde :)))

kızlar ben çıkıyorum bugün inşallah duşakabin gelecek bende tabi merakten kudururum burda durursam saat 12 -1 arası geleckmiş bakalım benide idare edecekler geç kalırısam gerçi şimdi erken çıkıyorum ama duramıyorum olsun bitsin artık inşallah memnun kalırım yaa inşallahhhh

selam kızlar nasılsınız

sedefo ateşin yükselmeye başlamış yarında bu şekilde olursa büyük ihtimal dün çatlamış olur ona göre çizgiyi çeker sanırım

selam kızlar nasılsınız

sedefo ateşin yükselmeye başlamış yarında bu şekilde olursa büyük ihtimal dün çatlamış olur ona göre çizgiyi çeker sanırım

sevom az önce wc de baktım bembeyaz yumurta akı gibi tutup çekiyorsun uzuyor sonra top gibi oluyor değişik bi akıntı olduuu:26:

sevom ben bakıyom bakıyom şaşı mı oldum ne göremiyom kaçıncı sayfada sevommmm
bide işaretleyeyim miii:26:

şimdi baktımda bulup cevap yazmışsın birine diğeride zaten bukadar garip bir tablo hiç görmemiştim yazmıştı zaten
Sen işaretlemeni yap cnaım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…