kız benim yengem değil alıntı o daaa okadar minyonmu yengen ki öle zannetmiş :26:
bi yandan iş yapıyorum canım o yüzden sessiz kaldım
Kedersiz sedefnaz sevdanehri54 teşekkür ederim evet prensesim oluyo sağlıkla kucağıma alırım inşallah Rabbim hepimize meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah....
kız benim yengem değil alıntı o da
Inşallahhhhhhhhh
Hoşgeldin tuyaneda ve sevdamce
maalesef ben dinleyemiyorum caniş
bu arada bu akaşm saçlarımı boyatıcam ama vazgeçtim kahve tonlarından sarıdan vazgeçmiyorummNe olursa olsun amannn hamileler bile saçlarını boyatıp tüm bakımını yapıyolar
seyhanım bende boyatıcam ya gölge yada röfleee doguma bakımsız saçlarlaa gidemem onca resım çekılecek deilmii nasılda eminim tutacagından
heh şöyle pozitif ol bakemmmhem senin benden nurcandan daha yüksek tutma olasılığı iyisin yaniii
en yüksek nurcanın 3. benımkıde en düşük tüp her yaptırdıgın zaman tutma şansını yükseltmiyomuu ama onu bunu boşver öyle yada böyle tutacak mecburen3 ay sonra böyleyizzzzzzzzzzzz
ay aklıma geldi bir tanee ama gülmeyin heeeekaynanamla oturuyoruz hiç kimse yok ev sesiz (allahtan bir tek o var yane sadece ona rezil oldum) benim telefonda dolabın üstünde duruyor çalmaya başladı ablam arıyo bende bir hışımla kalkınca ZORTTT diye bir ses çıkmazmıı allahım ne fena bişeydi çok utanmıştım kaynanam duymamış gibi yapsada yüzündeki o hafif gülümsemeyi kaçırmadım off dedim içimden abla tam zamanında aradın utancımdan konuşamadım bile
nasıl bir kasa var sende de kalkarken öle kaçırıyonnşaka bi yana olur öle şeylerrr yaaa
bide yaşlı adam heeeorada sinyal veriyor yaşım geçsede malafatım geçmemiş diyeee
canım uyarı vermez ki öle sen beni dinlemiyonmuabone olduktan sonra forum takip bölümü var orada aboneliklerimi göster de yada kontrol panelinden görürsün yeni mesaj var ise koyu renktir başka bir uyarı arama bulamazsın
ohaa bee resmen mastürbasyon yapıyormuş halk içindee ..töbee töbee
Kızlar hocam aradı şimdi bugün neden gelmediğimi bir yaramazlıkmı var diye sordu yok dedim sabah geç uyandığım için gelemedim dedim ..dün ona bu rakı işinden bahsetmiştim günahmı diye oda içmiyeceksin sonuçta yap istersen günah değil demişti ama gece beni rüyada kötü görmüş rüyayı anlatmadı ama o dediği şeyi yapmadıysan yapma sakın dedi (artık rüyada nasıl gördüyse) ona gelen sağlıkçı öğrencileri varmış benim olayı anlatmış konuşmuşlar yarın gelince rüyamıda anlatacm sağlıkçıların söylediklerinide anlatacam dedi çok merak ettim acaba nasıl gördüde bu kadar etkilendi keşke gitseydim bugünn
hazır saçtan açılmışkenn sevommm sende şampuanına bişeyler katsana acaip farkedeceksin ben çok memnun kaldımmmmm bide saçımı boyatmak istiyorum ama zorr off offff
aaa hayır olsun bende merak ettim yarın bişzede anlattt
Canım ben önceden badem yağı ve çam terebentin koymuştum ama eşim çam t. Tinin kokusunu hiç beğenmedi çok keskin biliyosun aslında çok az kokuyordum ama banyo kokuyoşimdilik bebe şampuanı kullanıyorum bide saç kremi Arada birde nival ın saç yağını kullanıyorum (karışık içinde çok çeşitli yaplar var) ama çok nadir yapıyorum gerçi ne zaman yaptım en son hatılamıyorum. Bemiksli saç maskesi çok iyi geliyordu aslında bide senin dediğin maskesi denemek istiyorum amaaaa ne zamannn bilmiyommm
Kızlar hocam aradı şimdi bugün neden gelmediğimi bir yaramazlıkmı var diye sordu yok dedim sabah geç uyandığım için gelemedim dedim ..dün ona bu rakı işinden bahsetmiştim günahmı diye oda içmiyeceksin sonuçta yap istersen günah değil demişti ama gece beni rüyada kötü görmüş rüyayı anlatmadı ama o dediği şeyi yapmadıysan yapma sakın dedi (artık rüyada nasıl gördüyse) ona gelen sağlıkçı öğrencileri varmış benim olayı anlatmış konuşmuşlar yarın gelince rüyamıda anlatacm sağlıkçıların söylediklerinide anlatacam dedi çok merak ettim acaba nasıl gördüde bu kadar etkilendi keşke gitseydim bugünn
aaa hayır olsun bende merak ettim yarın bişzede anlattt
canım ben önceden badem yağı ve çam terebentin koymuştum ama eşim çam t. tinin kokusunu hiç beğenmedi çok keskin biliyosun aslında çok az kokuyordum ama banyo kokuyoşimdilik bebe şampuanı kullanıyorum bide saç kremi arada birde nival ın saç yağını kullanıyorum (karışık içinde çok çeşitli yaplar var) ama çok nadir yapıyorum gerçi ne zaman yaptım en son hatılamıyorum. bemiksli saç maskesi çok iyi geliyordu aslında bide senin dediğin maskesi denemek istiyorum amaaaa ne zamannn bilmiyommm
hayır olsun merak ettim valla
sevom onun içinde menekşe yağı al şişenin yarısını dök kokusunu bastırıyormuş ve hem saçı besliyormuş hem mis gibi kokuyormuş ben dün gittim bulamadım gelince haber verecek bana
bide
muskat kürü uygulayacamm bakalım o da çok etkiliymiş
iyi akşamlar kızlar çıkıyorum yarın görüşürüzz ..bomba gibi haberle dönecem aranıza belli :26:
bacım sende bu aralar çok şey uyguluyosun aman dikkat et canım çoğu zarar olurbu arada benim saç diplerim çok yumuşadı acıyolar üst derimde kepek gibi kalkıyo :26: bugünde saçımı boyatcamya artık ne kadar çok yanar kimbilir
iyi akşamlar kızlar çıkıyorum yarın görüşürüzz ..bomba gibi haberle dönecem aranıza belli :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?