Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım canım hiç sıkıntı yapma allahım izniyle herşey yoluna girecek herşey güzel olacak inan bana sen yeter ki sıkıntı yapıp moralini bozma moral çok önemli nurcanım
rüya içinde hayır olsun canım ömrün uzamış ben öyle yordum canım ömrün hep güzel mutlu huzurlu geçsin inşallahhh

günaydın canlarımmmmmm
sevommm sedefommmm akşam hemen çıktım kusura bakmayın eşim gelmiştide yazdıklarımızı görmesin diye acil kaçtıydım yani

nurcanım rüyanız hayır olsun bacım vesvese için olan duayıda yapalım alımızın köşesine yazalım

yeterimmmm alah kolaylık versin canımmm şifa versin herzamann

tuğbiş anladım bennnn canım bizde seni seviyokkkk nidayıda seviyok

ben hepinizzi öperim ve kaçarımmmmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmm

günaydın canımm hemen gidiyorsun yaniii hadi allahım zihin açıklığı versin canım bende öptüm muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız tosti için okudum ben de allah abul etsin haber veriyim dedim bu arada kk nın saati yanlış önden gidiyo

herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız tosti için okudum ben de allah abul etsin haber veriyim dedim bu arada kk nın saati yanlış önden gidiyo

aaaa demin yazılanları okuken yarım saat sonrasını gösteriyodu şimdi doğru gösteriyo anlamadım:26:

hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul edilsin inşşşşş rabbim sağlık huzur versin gönüllerimizden geçeni nasip etsinnnn işlerimzi kolaylaştırsınnnn
dualrımız yerini bulsun inşşşşşş

aminnnnn yetercim senin de inşallahhhhh

sedeeeffffff naber çok mu işin var kolay gelsin haaa kızlar 2 gün önce bi hamile haberi daha aldım yaaaa bu gidişler tanıdığım herkez hamile kalacak gelinimizin halasının kızı da hamileymiş hem eşinde hem de on da sorun vardı 3 aşılama yaptırlar arık tedavi olmak istemiyolardı doktorları bekliyin bi süre demiş veee normal yollardan hamile şuanda

herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh

nurcik bacım rüyan hayrolsun dün bana söyledinde ben yazamadımm belki sen yazmak istersin diye :26: dün acuna gittiniz nasıl geçti bakalım
bu sabah izmir e gidiyomuşsun yolun açık olsun al bakalım dosyanı neler yapılmış bende merak ediyorum

sedefom senin tablon beni aşıyo bacım ya :26: yorum yapamıyorumm

yeter pınar zeynebim hayırlı cumalar sizlere de

pınar ne güzel bak bir hasret daha bitti darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh

günaydın seyhancım evet canım 2 sine de hep dua ediyodum kabul oldu inşallah sizler için ettiğim dualarımı da kabul edecek allahım

günaydın ablacım iyi ki hatırlattın bende okudum allahım kabul etsin inşalalh söylemi unutmuştummm hayırlı cumalr ablacımm

amin inşalalhhh hayırlı cumalarrrrrr

az kaldı ablacım acele ediyorum bu hafta bitirmeye çalıştım ama diğer işlerim çıkınca kaldı pazartesi büyük bi ihtimalle bitirecem inşallahhh
ne güzel maşallahh darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh

Son düzenleme:

günaydın hayırlı cumalar sevommmmmm ben iyiym canım sen nasılsın evet tablom çok değişik garip bişey çözemedim gitti dil altından ölçüyorum bi arkadaş yorumlarda hergün aynı saatte ölçmeye çalış dedi bende öyle yapmaya başladım garip bi tablo

aminnnn sedefcim sırayla bu iş galiba yaaaaa bizde bekliyelim o zaman sıramızı

sağol canım allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…