iyi akşamlarrrr
bugün giremedim baş ağrısından biraz uyudumda geçti ..
hoca rüyasını önce anlatmak istemedi ben zorlayınca söyledi:)
önce gündüz niyetine diyeyimde rüyasında eşim beni kesiyormuş önce 4 parçaya bölüyormuş sonra niğme niğme yapıyormuşşanlatırken tüyleri ürperiyordu ama o sırada eşimin yanında bir ben daha varmışım olayı izliyormuşumm:26:çok kötü dimi hayra yorun kızlar:26::26::26::26:
sağlıkçı olan öğrenciside koca karıya gitmesin rahim dönüklüğü engel değil demiş bir öğrenciside demişki bende de rahim dönüklüğü vardı 2 tüp bebek yapmış olmamış 3cü tedavi için adet olmayı beklerken hamile kalmış birde o arkadaş demişkitüpbebek tedavisinde rahmi dönük olanlarda transferden sonra yüz üstü yatıyorlarmış dedim bana böyle bişey demediler her iki tedavimde de sırt üstü yatırmışlardı amannn ne bileyim kafam karıştı sorunlar bitmek bilmiyor ..haaa kızlar hocama dedimki çok vesvese yapıyorum transferden sonra içime sıkıntılar vesveseler kötü düşünceler geliyo oda bir kaç dua verdi..
VESVESE İÇİN
142 defa"ya selam"
170 defa"ya kuddüs"
7 defa"subbuhün kuddusün Rabbül melaiketi verruh,selamün kavlen min Rabbirrahhim
3 defa fatiha okuyup bir bardak suya üfleyip bu suyun bir kısmını içip bir kısmınıda bağrımıza sürüyoruz
yarın sabah izmire gidiyorum kızlar tedavi olduğum merkezden dosyalarımı alacam neler yapıldığını hangi ilaçları kullandığımı kaç doz aldığım falan hep yazıyor en azından tedaviye başlıycağım yeni doktorum hangi aşamalardan geçtiğimi anlamış olur ona göre bir yol izler
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür beklemedeyiz işte her zaman olduğu gibi
günaydın canlarımmmmmm
sevommm sedefommmm akşam hemen çıktım kusura bakmayın eşim gelmiştide yazdıklarımızı görmesin diye acil kaçtıydım yani
nurcanım rüyanız hayır olsun bacım vesvese için olan duayıda yapalım alımızın köşesine yazalım
yeterimmmm alah kolaylık versin canımmm şifa versin herzamann
tuğbiş anladım bennnn canım bizde seni seviyokkkknidayıda seviyok
ben hepinizzi öperim ve kaçarımmmmmmmmmm hepinizi seviyorummmmmm
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız tosti için okudum ben de allah abul etsin haber veriyim dedim bu arada kk nın saati yanlış önden gidiyo
hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul edilsin inşşşşş rabbim sağlık huzur versin gönüllerimizden geçeni nasip etsinnnn işlerimzi kolaylaştırsınnnn
dualrımız yerini bulsun inşşşşşş
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh
nurcik bacım rüyan hayrolsun dün bana söyledinde ben yazamadımm belki sen yazmak istersin diye :26: dün acuna gittiniz nasıl geçti bakalım
bu sabah izmir e gidiyomuşsun yolun açık olsun al bakalım dosyanı neler yapılmış bende merak ediyorum
sedefom senin tablon beni aşıyo bacım ya :26: yorum yapamıyorumm
yeter pınar zeynebim hayırlı cumalar sizlere de
pınar ne güzel bak bir hasret daha bitti darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh
günaydın seyhancım evet canım 2 sine de hep dua ediyodum kabul oldu inşallah sizler için ettiğim dualarımı da kabul edecek allahım
aminn canımm inşallahh
dua ettiğin 2 arkadaşında artık hamile ise sıra sendedir inşallahh
herkeze hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız tosti için okudum ben de allah abul etsin haber veriyim dedim bu arada kk nın saati yanlış önden gidiyo
hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul edilsin inşşşşş rabbim sağlık huzur versin gönüllerimizden geçeni nasip etsinnnn işlerimzi kolaylaştırsınnnn
dualrımız yerini bulsun inşşşşşş
sedeeeffffff naber çok mu işin var kolay gelsin haaa kızlar 2 gün önce bi hamile haberi daha aldım yaaaa bu gidişler tanıdığım herkez hamile kalacak gelinimizin halasının kızı da hamileymiş hem eşinde hem de on da sorun vardı 3 aşılama yaptırlar arık tedavi olmak istemiyolardı doktorları bekliyin bi süre demiş veee normal yollardan hamile şuanda
herkese günaydınlar hayırlı cumalar herkesler iyidir inşallahh
nurcik bacım rüyan hayrolsun dün bana söyledinde ben yazamadımm belki sen yazmak istersin diye :26: dün acuna gittiniz nasıl geçti bakalım
bu sabah izmir e gidiyomuşsun yolun açık olsun al bakalım dosyanı neler yapılmış bende merak ediyorum
sedefom senin tablon beni aşıyo bacım ya :26: yorum yapamıyorumm
yeter pınar zeynebim hayırlı cumalar sizlere de
pınar ne güzel bak bir hasret daha bitti darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh
günaydın ablacım iyi ki hatırlattın bende okudum allahım kabul etsin inşalalh söylemi unutmuştummm hayırlı cumalr ablacımm
amin inşalalhhh hayırlı cumalarrrrrr
ne güzel maşallahh darısı bizim başımıza inşallahhhhhhh
günaydın canlarımmmmmm
sevommm sedefommmm akşam hemen çıktım kusura bakmayın eşim gelmiştide yazdıklarımızı görmesin diye acil kaçtıydım yani
nurcanım rüyanız hayır olsun bacım vesvese için olan duayıda yapalım alımızın köşesine yazalım
yeterimmmm alah kolaylık versin canımmm şifa versin herzamann
tuğbiş anladım bennnn canım bizde seni seviyokkkknidayıda seviyok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?