Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

iyiyiz sen nasılsın

amin..
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
sağolasın. nurcan kurstadır duruda pek gelmiyor sabah bide akşam gelirse geliyo
Nurcik i biliyomda siz çalışanlar daha çok online oluyorsunuz ya yazamasanız bile kolaylıklar hepiciğimize

sağol canım link paylaştığın için bende facedeki gruptan görmüştüm bu kampanyayı sonunna kadar destekliyorum helal sana KAZEN

sağol canım temizlik yaptımmm yoruldummm:26::26::26::26::26:
offfff kış geldiiiiii her tarafda sobalardan uçuşann is kir günlük temizlik yapmak lazımmmm
ohhh sen bitirmişsin temizliği bende şimdi başlayacağım iyisin demi tatlım görüşmeyeli ne var ne yok eşin sağlık kontrolleri durumu nasıl , bacın nasıl bıdık nasıl

evet yaa bir engeliye destek olabilirsek ne mutlu bize

ohhh sen bitirmişsin temizliği bende şimdi başlayacağım iyisin demi tatlım görüşmeyeli ne var ne yok eşin sağlık kontrolleri durumu nasıl , bacın nasıl bıdık nasıl

eh bitti canımmmm
yarın mr sonucunu alıp dr göstereceğiz bakalım inşş iyi şeyler duyarımmm dua edin bize

anladım canım denediyseniz sorun olmaz ozaman inşallahh.. yaa halı örmeyle nasıl başediyonuz öle ben çok çabuk sıkılırımm eskiden havlu kenarı örerken tek ucu örer ikincisini örmezdim sıkılırdım annem devam etmek zorunda kalırdı

canım bende çabuk sıkılıyorum yarım bırakırım aylarca bekler devamının örülmesini örgücüklerim ama sadece örgüden değil yaaaa ben çabucak herşeyden sıkılıyomm galibaaa

aaa tarfil gelmiş hg canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor hadi yazda çıkıcamm ben iş güç beni bekler

bizim apartman girişinde vardı bu şişenin içine atılmış kapaklar bende bilmiyodum ne olduğunu :26: ee toplayıp nereye ne şekilde teslim edicez yoksa ben apartmandaki yeremi toplasam :26:
bu arada verdiğin topikte gözüme çarptı kazenin yazısı kk okul bile yaptırmış aslında böle bilgileri yazan bir özgeçmiş hakkımızda gibi bir yer olsa sitede de herkes bu sitenin geç.mişini bilse

eh bitti canımmmm
yarın mr sonucunu alıp dr göstereceğiz bakalım inşş iyi şeyler duyarımmm dua edin bize

inşallah sonuçlar güzel çıkar güzel haberler alırsınız

bu arada sen eşini ikna edebilcenmi gelcenmi antalyaya :26:

inşallah sonuçlar güzel çıkar güzel haberler alırsınız

bu arada sen eşini ikna edebilcenmi gelcenmi antalyaya :26:
ben mi bilmem ki ama ben aynı aya gelemeyebilirim gibime geliyor hem şıkışığız hem de bu aralar ( eşim gözlüklü ) ama gözlüğünün yazdan beri yenilenmesi gerekiyordu ama erteledik işte sıkışığız diye ama artık gözlük kırıldı eşime dedim ki lazer tedavisini araştıralım uygunsan lazer ol kurtul gözlüklerden hatta bununla ilgili topik açtım ama henüz cevap gelmedi bakalım bide araya lazer tedavisi gireceğinden dolayı aynı ay zor malesef ama çok isterdim birlikte bu yola adım atmayı yine de zaman herşeyin ilacı belli mi olur Rabbim yürü ya kulum Antalya ya derse

kısmet herşeyin hayırlısı senin için ne zaman vakti saati ise ozaman olsun inş.

Sevocuğum gizlisin mizlisin ama hissediyorum şu an burda olduğunu canım ben çıktımmm öptüm kocaman kolay gelsin tekrar sana ve tüm işi gücü olana, çalışana

merhaba kızlar ...nasılsınızz...ben kötüyüm belim tutulmuş vaziyette ne eğile biliyorum ne doğrulabiliyorum bel fıtığım vardı ne zamandır iyidi başladı yine (

kızlar bugün hocaya sordum yasini türkçe okumak isteyen arkadaşlarım var okuyabilirlermi dedim olmaz dedi türkçede mana bozuluyor dedi...sevo sen arapça okuyabiliyrsun dimi? birde ayşede okumak istemişti eğerki türkçe okuycaksanız kızlar olmuyormuş :26:

şifam canım nerelerdesin bir türlü karşılaşıp sohbet edemiyoruz
kız antalyada ne işin var zorlanırsın sen gel burda yaptır
sen tedaviye başlayım diyene kadar ben sana yetişecem az daha beklersen bende tedaviye başlayacam senle bu gidişle
kızlar hamile kalırsa bende başlarım belki ümitlenirim

geçmiş olsun cnaım benimde sanırım bel fıtığım oluyo :26: Viks falan masaj falan iyi gelmezmi beni rahatlatıyo

ben arapçada biliyorum cnaım yani yasini okurum merak etme

kızlar selam vermeden daldım
nasılsınız
ben yeni sizden duyuyorum kayseride deprem olduğunu
kesin bizim köydede hissedilmiştir
annemi arayım bi haber alayım nasıllarmış

neyse kızlar ben kaçar gerçi seyhandan başka kimse yok heralde
seyhan sevgi selam eder kaçarım kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…