Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bugün ve birkaç gün adet dönemininde vermiş olduğu
duygusallıkla çok üzgün ve umudunuz kırılmış bir halde olacaksınız bu
duyguyu çok iyi bildiğimden yazıyorum ama bu ruh hali geçicek ve yeniden
umudunuz yeşericek yeniden yol alıcaksınız ve inşallah en kısa zamanda
meleğinizin haberini alıcaksınız

hımmm baya lezzetliye benziyo ellerine sağlık canımm:lepi:

ekşili lezzetleri seviyosan dene mutlaka çok güzel oluyo ben acı biber salçası kullanıyorum
hafif acılı ve ekşili süper oluyo

eee kızlar anlatınn yawww daha ne var ne yok :ecrin_bebek:
etipufumm baba nasıl mutlumu anlatsana yawww kaydirigubbakcemile5 valla ben hamile kalınca dilimden çekersiniz herşeyi anlatırım

bence pazartesi liste baya kabaracak... şimdilik bekleyenlerden sevdanehri var kedersiz var arnavutgüzelimiz var tuyaneda var....

ipekcimiz şimdilik tedavi sürecinde inşallah oda en kısa zamanda güzel haberler verecek..

eee kızlar anlatınn yawww daha ne var ne yok :ecrin_bebek:
etipufumm baba nasıl mutlumu anlatsana yawww kaydirigubbakcemile5 valla ben hamile kalınca dilimden çekersiniz herşeyi anlatırım

sevdacım eşim daha şokta inanırmısın... halen inanamıyor... şaşkın... valla bak... heralde 15 gün sonra kalp atışını duyunca ondan sonra kesin gözüyle bakacak... bu kadar sakinliği bek hayra alamet değil.. çoşunca tam çoşacak gibime geliyor...

erkekler hayalkırıklığından çok korkuyo onun için esra eşin bir türlü sevinemiyodur
ama az kaldı sevinmesine 21 aralıkta yıkar artık ortalığı sevinçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…